Звездни компромати-143

• 70 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Райън Рейнолдс и Блейк си прекарват чудесно на парти за 4 юли в Ню Йорк, но тя задължително трябва да започне да спортува, защото е отпусната и има доста целулит /което с дрехи не си личи, но тук  :shock/:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2169979/Ryan-Reynol … ic-affection.html
Това е доста целулит Shocked?

Фотошопнати Laughing

Новата девойка на принц Хари е невероятна Heart Eyes

# 571
  • На земята, която е всъщност звезда.
Райън Рейнолдс и Блейк си прекарват чудесно на парти за 4 юли в Ню Йорк, но тя задължително трябва да започне да спортува, защото е отпусната и има доста целулит /което с дрехи не си личи, но тук  :shock/:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2169979/Ryan-Reynol … ic-affection.html

Ми.. newsm78..аз нямам такъв и за мен е доста. Специално нея все си я представях с по- спортна и стегната фигура, затова сега се изненадах неприятно.

# 572
  • София
Нина Добрев и Кандис Акола  2       и с Клеър Холт
Джоузеф Морган

Кейти Холмс отива на среща с бракоразводния адвокат.

Минка Кели 3 Много я харесвам!

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

Анджелина Пакс, Захара и Шайло пристигат в Сараево.

ПП: Наскоро Блейк Лайвли казала в интервю, че похапва кексчета и не спортува. Laughing

# 573
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, леко учудващо е на фона на умопомрачителния начин, по който изглежда на червения килим, но определено не е много, по-скоро някакви наченки, които след месец тренировки няма да ги има вече. Повечето звезди изглеждат къде, къде по-зле от нея Peace

Гледах по ТВ част от пресконференцията на Сюзън Сарандън в Карлови Вари, изглежда повече от прекрасно на над 60 години Heart Eyes. Ето и две снимки

# 574
Ако това са наченки на целулит ooooh! , аз нямам никакъв тогава Mr. Green
Анджито защо така се е облякла, като от семейство Адамс

# 575

Ми.. newsm78..аз нямам такъв и за мен е доста. Специално нея все си я представях с по- спортна и стегната фигура, затова сега се изненадах неприятно.

Ами да, доста е за млада жена, нераждала при това. Изглежда точно като човек, който никога не се е занимавал с каквито и да било физически упражнения.

# 576
# 577

и двамата са със страхотни тела  Flutter

И на мен целулита на Блейк Лайвли ми се вижда в повече... но това е ген, според мен. Може би тя понеже има хубава фигура не се вглежда толкова в тази подробност.

# 578
# 579
# 580
  • Berlin
Аз като че ли съм склонна да повярвам на Иван за това, което разказа в На кафе онзи ден.

Тук не прилича на себе си ... ooooh!

# 581
# 582
Вихра колко е тъпа , не е истина ,
едно предаване хванах по-миналата седмица - един йога й показва йогийско дишане ( как се пълни целият обем дробове ) и тя вика : " И откъде излиза всичкият този въздух после ? "
той се засмя на тъпотията й ...

=========================

Дъщерята на Бил и Мелинда Гейтс е ездачка
май ще участва на Олимп. Игри в Лондон
останалите от семейството
Лондон
пак тя

# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт