Звездни компромати-143

• 70 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Някой да ме светне с какво тия Кардашиян особено Ким са заслужили да са обект на такова внимание.Отвсякъде снимки и новини какво правила КК.Много е досадно и тя е адски противна.

Кардашиян са едни досадници , със собствено реалити-шоу от по 15-20 епизода на сезон ,
за съжаление останалите 345 дни от годината пак трябва да бъдем занимавани с тях ...

# 676
  • Пловдив
Усмивките на Вики Wink

1982   1994     1996    1997    1998  1999   2000     2001    2002    2003   2004    2005    2006   2007    2008   2009    2010    2011   юни2012    юли 2012 (лимитът за годината вече  е изчерпат  Mr. Green )

# 677
  • До морето
Прещраквам тв каналите и попаднах на Емилия на гости на Гала. Леле, рядко тъпо парче! ooooh!
Какъв изказ само! ooooh! Тая от коя махала е?
Гала болна ли е или е остаряла? newsm78 Много повяхнала ми се вижда.

Току що каза, че смятала да снима клип на песен, която всички фенове единодушно избрали и много харесвали, НО вчера и се обадила ПР-ката на НиЛо и й казала, че Николета си харесала някаква друга песен и била готова да се снима безвъзмездно в клип и нямала да има никакви задръжки и щяла да бъде много провокативна. Та сега Емилия решила да се съобрази с желанието на Николета (!?), пък после към края на лятото щяла да направи и клипа, който искали останалите й почитатели!

А реакцията на Гала беше- Ех, какъв прекрасен човек е Николета, малко хора биха направили това  ooooh!

# 678
  • на кого му пука
По принцип видеоклиповете стрували пари от сорта на 50хилки,така че в случая Емилия е видяла възможност за голяма далавера.А другата сврака пък явно търси възвръщане в медийното пространство.

# 679
Ужас и безумие!

# 680
А вярно ли е че Емилия пак е бременна от Коко?

# 681
  • на кого му пука
Е това ако излезе вярно ще счупи глупомера.Нали я беше освободил?

# 682
  • До морето
А вярно ли е че Емилия пак е бременна от Коко?

Отрече!!!!

Е това ако излезе вярно ще счупи глупомера.Нали я беше освободил?

Ами според думите й в момента са заедно!

# 683
Прещраквам тв каналите и попаднах на Емилия на гости на Гала. Леле, рядко тъпо парче! ooooh!

На мен ТV ми работеше за фон и останах потресена от предаването на Гала. В първата част беше оня велик образ д-р Папазова и група безумници, които правеха някакви движения и се молеха на органите си( бял дроб,далак) да са им в ред. После ги посипваха с розови облаци. Не можах много да вдяна секта ли са ,лечители ли са, но не се задълбочавах. После Емилия ми дойде в повече и смених канала.

# 684
Приятелката на Меси бременна ли е? newsm78
ПС- дайте малко да пообсъдим стойностни звезди, не Николета и Емилия.

# 685
  • На земята, която е всъщност звезда.
Дъщерята на Сиена Милър е наречена Марлоу.

А Адел обявила, че ще ражда в края на септември, явно доста време е крила бременността.

# 686
Нови ваканционни снимки на Мария  -  1..  2..  3..  4..

# 687
  Приятелката на Меси, изглежда да е бременна, а тя не е ли дъщерята на Марадона, или тази е нова ? Сладури са големи, Меси изглежда много скромно и срамежливо момче.

# 688

Току що каза, че смятала да снима клип на песен, която всички фенове единодушно избрали и много харесвали, НО вчера и се обадила ПР-ката на НиЛо и й казала, че Николета си харесала някаква друга песен и била готова да се снима безвъзмездно в клип и нямала да има никакви задръжки и щяла да бъде много провокативна. Та сега Емилия решила да се съобрази с желанието на Николета (!?), пък после към края на лятото щяла да направи и клипа, който искали останалите й почитатели!

А реакцията на Гала беше- Ех, какъв прекрасен човек е Николета, малко хора биха направили това  ooooh!

hahaha Две глупачки се събрали, за да си говорят за трета...  Laughing Гала толкова ли няма кой интересен и свестен човек да покани, че само чалга певици и силиконки от всякакви породи?

# 689
  • в Tara
Булката е страхотна, много ми допада тоалетът!
на мен освен, че страшно ми хареса роклята, забелязах, че булчето няма гърди Mr. Green пфуууу, толкоз парИ и да не си сложи нещо ма'a му. не умеят да си харчат парите, и мъжът й футболист се пише! Laughing

да, на меси гаджето е бременна в 6 месец, сватбата беше оня ден в един замък до нас, изядох се от яд като разбрах после

Общи условия

Активация на акаунт