Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 38 046
  • 377
  •   1
Отговори
# 180
Аз сериозно питам, ако някой те зазяпа и ти прави впечатление, какво трябва да се пише ако някой ти каже нещо, независимо от вида му на улицата.

# 181
  • Стара Загора
Определено НЕ!!

# 182
Аз сериозно питам, ако някой те зазяпа и ти прави впечатление, какво трябва да се пише ако някой ти каже нещо, независимо от вида му на улицата.

Каже ти нещо вулгарно или те пита къде е улица X? Ако ми подхвърли нещо вулгарно, как мога да му противостоя с моите 50 кила? Със сигурност ще алармирам полицай, ако засека наблизо. Че ми се е случвало да ме преследват с кола няколко преки и само споменаването на полицията ги отказа. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 20:24 от Зилозавър

# 183
Ако съм в добро настроение - да.
Но ако съм кисела, определено подивявам. Заглеждането не ми е толкова проблем, колкото подсвиркването, подмятането или свиренето с клаксон Confused Когато разхождам кучето, се случва много често и се вбесявам!!!

# 184
  • Сопот, Пловдив
Аз няма да си кривя душата - харесва ми да ме заглеждат мъжете по улицата. Не знам дали е от липва на самочувствие, от комплекси, от какво ли, но не ми е неприятно. Живях известно време на място, където местните жени са преобладаващо ниски, мургави и чернокоси. Аз съм висока, светла и руса( добре, де, изрусена  Grinning ), а и тогава бях по-млада и по-слаба - е, нямаше път, в който да изляза от вкъщи и някой да не ми бибитне или подсвирне, не съм се оплаквала  Crazy .
Тук в БГ, близо две години никой не се впечатли да ме погледне Crazy .  Оплаквам се на една приятелка, тя ми казва, че нормално било никой да не ме загледа - първо бях бях бременна, като родих все с количката излизам, което предполага обвързана, после и гардероба ми е малко променен, не нося големи деколтета, защото докато прегръщам сина ми, той все прави някакви маневри, от които всичките ми прелест има опасност да изскочат. Аз обаче й обясних, че не ми бибиткат, защото не мога да си сваля килограмите от бременността. Но тя излезе донякъде права - наскоро излизах без сина ми и сложих едно по-дълбоко деколте - е, веднага ми бибитна един камион  Laughing .

Виж, подвикванията и подмятанията са друго нещо, особено ако са прекалено нагли и цинични. Случвало ми се е няколко пъти да съм ядосана от нещо друго и да си го изкарам на някой коментиращ по улицата мъж. Обикновено обаче си ги пропускам покрай ушите.

# 185
Абе на всички жени им харесва,кво се правите на ощипани моми на седянка! Joy

# 186
Подвиквания, подсвирвания, пибибкания и прочее сигнали минават покрай ушите ми като просташко изстъпление на отчаян човек.
Отчитам заглежданията ако преди това и аз съм се загледала в другия, Laughing иначе няма шанс да забележа. Crazy

# 187
Явно само на мен и Ройс ни харесва.Другите сте така непоносимо прекрасни,тъй пленително съвършени,че нямате нужда да се оглеждате в мъжки очи! Joy

# 188
Явно само на мен и Ройс ни харесва.Другите сте така непоносимо прекрасни,тъй пленително съвършени,че нямате нужда да се оглеждате в мъжки очи! Joy
Хм, явно лично на мен ми е достатъчно да се оглеждам само в тези на мъжа ми. Peace
АКо някой, който съм си харесала, ме загледа, това ще ми хареса, да. Но погледа на някой си, минаващ на улицата... с какво по-точно ще ме поласкае?

# 189
Приемам заглеждането по мен като комплимент и ме ласкае, да.
Осъзнавам, че ще ми се случва все по-рядко и затова позволявам на егото си да тържествува при всеки одобрителен поглед. Жена съм, все пак, и нищо женско не ми е чуждо Flutter

Недоволстващите от мъжки погледи, не се тревожете. Всичко е до време Grinning
Някой ден ще ви се прииска някой да ви позагледа с желание и възхищение, но ще бъде безвъзвратно късно.

# 190
  • Сопот, Пловдив
Щом ме заглежда някой, значи е харесал нещо в мен, а на мен ми харесва да ме харесват и мъже, различни от моя, колкото и инфантилно да звучи  Simple Smile . А пък в случая като нямам и мъж, още повече ми харесва.  Mr. Green

# 191
....дЕ е автора  newsm78....темите му все към самочувствие водят hahaha hahaha hahaha hahaha

Popcorn

# 192
Нема го, писна му от женки... :mrgreen:

# 193
Никога не съм се радвала на това някой да ме заглежда, дори напротив чувствам се неловко. А на подвиквания и подсвирквания направо се вбесявам.
Преди години дори на мъжа ми показах среден пръст, защото беше в кола на приятел и не ги познах, ядосах се че ми подсвиркват и ги "нахраних".

# 194

Преди години дори на мъжа ми показах среден пръст, защото беше в кола на приятел и не ги познах, ядосах се че ми подсвиркват и ги "нахраних".

Яко! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт