Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 38 016
  • 377
  •   1
Отговори
# 195

Преди години дори на мъжа ми показах среден пръст, защото беше в кола на приятел и не ги познах, ядосах се че ми подсвиркват и ги "нахраних".

Яко! Mr. Green
На това много се смях Laughing Laughing Laughing

# 196
Добре де и все пак има и такива които никак не обичат да се заглеждат  с изтичащи лиги замъглени мозъци и т.н и какво сега ще ми кажете че е невъзможно или че подобни мъже не сме нормални??????????

# 197
  • София
Всеки гледа. Някои го правят по-завоалирано.

Аз обичам да ме заглеждат и аз обичам да гледам.
Ако не съм в настроение да ме заглеждат, просто се обличам така, че да не ме.

# 198
Не, не ми харесва.  Naughty  Crossing Arms

# 199
Харесва ми, но само от интелигентни, които съответно заглеждат интелигентно.  Naughty

# 200
  Само ако са висшисти  Crossing Arms

# 201
  • Под липата
Естествено, че ми харесва  Crossing Arms Не вярвам да има жена, която да предпочита погледите на мъжете да пробягват покрай нея, все едно е някое продънено канапе, ненужно никому. И мъжете обичат да се радват на женско внимание. Нормално.
 Всъщност,  (много жени никога няма да го признаят открито, но...) най-голямата драма за една жена е да не е красива или дъщеря й да не е красива. Красотата на жената е най силното и оръжие, нейната конвертируема марка. Разбира се, красотата не е билет за щастие и успех, но определено дава козове. Не напразно главите на малките момиченца попиват като сюнгери всяка една приказка за принцеса или красиво младо момиче, което е станало принцеса, женейки се за ОНЗИ - принца! И как това момиченце само би станало принцеса, ако не привлича погледите на потенциалните принцове?  Wink
Всички настоящи, бъдещи или преминали проектопринцеси искат да бъдат заглеждани и правят всичко възможно това да се случва. Пък това - дали бил принц, дали просяк, дали ССВК ( средностатистически възбуден келеш) - няма значение  Mr. Green Тренинг трябва, лискане на лустрото, градене на самочувствие...Ехееее! Не е то проста работа ловът на принцове... Мхъ...
 Тук, колежките бг мами, пък... Не щели да ги заглеждат... Хм... Много достолепно я подкарахте, целомъдрено... Или сте скрити лимонки, или лъжете като дърти ц..ромки  Mr. Green

Да ме гледат, бе! Да ме гледат... Аз пари не искам, не се давам лесно...бетер музеен експонат  Laughing

# 202
  • София
Разбира се, но както по-нагоре някой спомена - зависи от мъжа и от начина, по който ме заглеждат.
Тия "похотливите майстори" дето ще загледат дори циганката, дето рови в контейнера, не вярвам да се харесват на някой.
Ама някое готино, спретнато момченце... защо не?
Не вярвам, че има жена, на която да не й е приятно (сигурно има такива, които не си признават или не са го осъзнали още).
Както и не вярвам на мъже, които не заглеждат.

# 203
  • В Космоса
Не точно неприятно, но смущаващо ми е на мен. Хубаво ми става, че съм хванала нечие око, но същевременно ми е некомфортно да чувствам погледи върху мен.

# 204
гледам така че я карам да се чувства некомфортно, забива очичики настрани, иска да се отдалечи

след това сигурно 3 дни не се краси  Joy

# 205
  • В Космоса
Гледай, гледай, ама внимавай някоя фъртуна да не ти скочи, да не глътнеш бастуна без да искаш. Laughing

# 206
  • София
Естествено, че заглеждам, и виждам, че в повечето случаи на дамите им е приятно.
Хе, няма да забравя веднъж един изненадан, сравнително изненадан поглед, на една мацка, дето посред лято господне 2011-о се беше барнала без сутиен (верно жега беше), с една бяла леееко прозрачна тениска, и едни хубави стегнати цици "гледаха" отдолу с напъпили зърна, нали....заглеждах не, ами... с поглед целувах, както се казва. Тя ме погледна ококорено-предизвикателно, демек-кво па толкова заглеждаш.
Ами, сори мацка, ама не аз съм те обличал сутринта, нали  hahaha

# 207
Хахахаа,понеже при нас месеци наред улиците са разкопани и пълни с работещи мъже,щерката ми каза:
-Мамо,ти си мечтата на строителния работник!Като минаваме и спират ,за да те гледат.

Аз не бях забелязала честно казано.Едно,че  съм късогледа,друго,че понеже съм голям съпък и си гледам в краката,за да не се убия за пореден път.
Стана ми много смешно,баш па мене ще гледат,барабар с двете лапета за ръка...
Инак все ми е тая,къмто приятно ми е,да гледат,кат ни съ виждали такваз хубост низемна Mr. Green

# 208
  • София
Моят отговор го няма - изобщо вече не обръщам внимание, не ме интересуват  разните там мъже по улицата , аз самата не ги поглеждам особено и ми е напълно все тая те заглеждат ли ме или не. Simple Smile

Някога, ми харесваше според зависи кой, къде, защо, как и в какво настроение ме е хванал погледа.

# 209
Още преди да видя анкетата автоматично отговорът ми беше "зависи от мъжа", но и от това как ме заглежда. Подсвирквания и поглед на разгонен добитък са ми отблъскващи, но едно дискретно заглеждане от някой симпатяга няма как да не погали егото ми.

Общи условия

Активация на акаунт