Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 38 872
  • 377
  •   1
Отговори
# 165
Мани. Мисля да си остана перманентно светла. Mr. Green

# 166
Аз пък съм с червеникава коса и прическата хващам да ми я заглеждат основно жени. Mr. Green

Обаче откакто ходя предимно с полички заради жегите...
Е, още няма катастрофи и блъснати в стълбове, имам още да уча Laughing

# 167
На мен ми се струва доста очертаващо, направо тип мокра фанелка, но  в случая е мокра пижама.
Айде от мен една истинска мокра фанелка, лято е все пак Grinning
Стига толкова лиготии за днес Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 17:58 от $hantalche

# 168
  • Варна
Шанталчееееее, прибирай ги бързо, че се изпоиздавиха местните представители на тостестероновата фауна.

# 169
Kaкто днес си ходех по улицата, ми свирнаха един джип и едно такси. Уточнявам - на булевард се развива действието в днешния следобед и само аз се разхождам по тротоара. Бях с дълги дънки, тениска и маратонки тоест никаква даденост /при мен са по - скоро липси  Mr. Green / на анатомията  ми не е била изложена на показ.
И се чудя защо свирна джипа. За бакшиша ми е ясно.

# 170
  • Насред хаоса
Шанталчееееее, прибирай ги бързо, че се изпоиздавиха местните представители на тостестероновата фауна.
Да ги спасим!
Ползвайте само такива бански, че да щадите горките мъже.

# 171
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Откакто си изсветлих косата от около седмица е някакво чудо. ooooh!
Ехх, искам и аз така Whistling. Ама светла- никога вече Mr. Green

# 172
Ако това си ти на аватара - не е русото за теб. Peace

# 173
  • вятър в маслините, вятър над хребета
То че не е, не е Laughing... ама искам и мен да ме заглеждат Joy

# 174
Аз пък онзи ден... жега, бутам количката, придърпвам баткото, който нещо дудне и ме ядосва, лепна цялата, вече ми е криво и един ватман от трамвая ми свирна /или каквото прави трамвая/ и ми се усмихна.
Не ми изглеждаше грубо и просташко, даже се засмях и аз и ми се оправи настроението
Случвало ми се е да ми подвикват в гръб и като ме задминат да видят, че съм бременна  Mr. Green Като му видях лицето пак ми беше весело, нищо, че беше просташко подвикването.
Замислих се, че само за случки с подвикване се сещам. Явно не ме заглеждат или не ги забелязвам  Laughing

# 175
Не понасям, когато минавам пред някое заведение (квартално) да ме зяпат, сдухвам се, от това,че обсъждат физиката ми, така, че да ги чуя-и това НЕ ме ласкае.

# 176
  • # супернатурална #
Само ако са млади, красиви и високи. За съжаление с времето все по-малко млади  Tired Но пък се самозалъгвам утешавам, че причината не е в мен, те и наборките си не заглеждат. Струват ми се така преситени, че чак изпе....стени  Laughing

# 177
всъщност, аз по принцип не обръщам внимание на хората по улиците

# 178
А какво правите когато нещата надхвърлят обикновеното зяпане?

# 179
Каквото и при обикновеното зяпане - пишем във форума.

Общи условия

Активация на акаунт