Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 37 990
  • 377
  •   2
Отговори
# 225
Харесва ми, разбира се. Че има ли жена, на която да й е неприятно мъжкото внимание?! Имам предвид деликатното флиртуване, кавалерстването, а не циничните подмятания, за които говорите по-горе. Едно е да те „заглеждат„, съвсем друго е да ти подвикват неприлични неща както си вървиш по тротоара. Или поне така си мисля аз Thinking Дюдюкания и подсвиркания не съм предизвиквала от има-няма 20-25 години, и то бяха от войничета, работещи по строежите. Това поне съм запомнила.
Но да ми отсъпят място/ред, да ми помогнат за нещо, да ми кавалерстват, продавачи мъже да ми правят  отстъпки в цената, когато  купувам плодове и  зеленчуци от пазара-е, това е нещо което ми се случва всеки ден и го смятам за напълно нормално. Факт е, че на сергията за зарзават до блока, където работят съпрузи, редовно мъжът ми прави отстъпки, а жената не  Grinning

# 226
Имах една приятелка, която постоянно ходеше с много къси поли и роклички. Имаше хубави крака, де, но абсолютно винаги, когато й подсвиркваха, тя възмутено "Простак", а като не я виждат се подсмихва Simple Smile Или примерно видим се, и тя ми разказва (пак с възмутения глас): "Не мога да разбера защо постоянно ми свиркат като ме подминат, ето днес така един ..." А тя пак обула много късата пола.

# 227
Защо в минало време, не ти ли е вече приятелка?  Grinning

# 228
  • София
Имах една приятелка, която постоянно ходеше с много къси поли и роклички. Имаше хубави крака, де, но абсолютно винаги, когато й подсвиркваха, тя възмутено "Простак", а като не я виждат се подсмихва Simple Smile Или примерно видим се, и тя ми разказва (пак с възмутения глас): "Не мога да разбера защо постоянно ми свиркат като ме подминат, ето днес така един ..." А тя пак обула много късата пола.
Точно - винаги съм се чудел на това: извадила си циците от деколтето, но Не! Как може да гледаш натам!? Това е НЕнормално!
Облякла си пола до кръста (или айде до края на прасковите), сакън - "защо се заглеждаш, много се дразним".
Простотията ходи по хората - като си се облякла по парфюм ще търпиш погледи мацко, щото си излязла навън!
Никога, ам аникога в живота си аз не съм подсвирквал, а видях - една уважавана от мен съфорумка, Написала по-горе „мъжкарско подсвиркване“….

# 229
аз не само съм подсвирвал ами съм и опипвал  Twisted Evil

Party

# 230
  • София

Party
За теб разбрахме, че си дебилин, ок.

# 231

Party

Ако попаднеш на когото трябва, ще ти е за последен път!

# 232
Ех, това със затихващите разговори май не ми се е случвало. Всъщност не звучи никак зле за разлика от това, когато отсреща да се втренчат сериозно в лицето ви или с очи да се опитват да "хванат" погледа ви.

# 233
Защо в минало време, не ти ли е вече приятелка?  Grinning

Вече не ми е, скарахме се преди 10-ина години и после аз се преместих в друг град и така си остана.  Simple Smile

# 234
най-голямата драма за една жена е да не е красива или дъщеря й да не е красива.
Моята е хубава, но това ли ми е най-голямата драма или да стане от нея добър, възпитан и образован човек?

# 235

Party

Един такъв като теб го ръгнах с чадър.

# 236
  • Sofia
Все си мисля, че тези , които опипват и се дървят по ГТ са неудачници, които нямат друг шанс да се допрат до хубава жена.

# 237

Party

Един такъв като теб го ръгнах с чадър.

Че то друго от теб, може ли човек да очаква?

# 238
 Hug
Харесва ми почти винаги.Но когато жени го правят се чувствам още по-добре.Смятам,че ние жените имаме по-високи изисквания и към другите,и към самите себе си.

# 239
Hug
Харесва ми почти винаги.Но когато жени го правят се чувствам още по-добре.Смятам,че ние жените имаме по-високи изисквания и към другите,и към самите себе си.

За всеки случай погледни дали нямаш някоя бримка на чорапа.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт