Огледален свят по VOYO ~ тема 1 ~

• 81 063
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
клоди, сцената от подписа ти в кой епизод е?

# 316
  • в подножието на планината
Най- сетне го качиха. Peace

12 епизод:http://ww.vbox7.com/play:cb07e2ab7f

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 01:08 от ild7210

# 317
Дейността на сайта е преустановена от ГДБОП - МВР поради установени множество нарушения на правата върху обекти на интелектуалната собственост -

това се случи днес с два сайта, в които качваха  сериала. 
В цял свят АСТА беше заклеймена, ние тук обаче сме щастливи и се радваме на всичко, което ни се случва.
Извинете, ако го приемате като СПАМ.

# 318
Добро утро и лек ден желая на всички!  Hug

Любовта е като огън, но дали ще стопли сърцето Ви или ще изгори до основи къщата Ви, е трудно да се каже. /Джоун Крофорд/

Заповядайте:

# 319
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Вани ,   bouquet

# 320
Сега не разбрах можем ли още да теглим или не?

# 321

Привет! Hug

Вани,  bouquet

Тинче, Hug

Лек ден! Laughing

# 322
Добро утро Simple Smile
Романтичка   bouquet
Илда,Тинче Hug Hug

# 323
Дейността на сайта е преустановена от ГДБОП - МВР поради установени множество нарушения на правата върху обекти на интелектуалната собственост -

това се случи днес с два сайта, в които качваха  сериала. 
В цял свят АСТА беше заклеймена, ние тук обаче сме щастливи и се радваме на всичко, което ни се случва.
Извинете, ако го приемате като СПАМ.

И Smartbg-org ли го затвориха,защото и там не мога да вляза newsm78

# 324
Да се вмъкна и аз в темичката. След всеки изгледан турски сериал си казвам, че повече няма да гледам, но уви пак се захласнах. Вчера успях да изгледам всички качени серии с бг дублаж преди да бъдат изтрити. Яд ме е, че не се включих по-рано, за да гледам повечко серии напред. Не ми се плаща на voyo.
Сериалът ме плени адски много, изкуших се да погледна малко серии на турски, но нищо не схванах Sad Ще проверявам в темичката някоя добра душичка да качи нещо и да успея да гледам преди бтв да го изтрият

# 325
Четави отдавна,искам да попитам дали е сменен чеса на излъчване във voyo защото вече е качен.Дано не спрат и този сайт ,че какво ще правим.

# 326
  • София
Ааааа, voyo няма да го спрат. Нали целта е да си платиш, както било в цивилизованите страни. Ама защо се приравняваме към тях когато трябва да даваме пари / визирам не само платените сайтове, но и топлофикация, ток, вода и т.н./, а не и когато получаваме в десетки пъти по-ниски заплати за труда си!!! Питам се , но отговор нямаааа!!! smile3514

# 327

13 епизод във vbox :http://ww.vbox7.com/play:691e14e605

http://ww.vbox7.com/play:14e86b2011

# 328
# 329
Не ставаше дума за voyo ,а за сайта от който си тегля филма.Да не съм ме е...... лудите,че да плащам.За всичко ПАРИ А ОТ КАДЕ??? Stop Stop Stop

Общи условия

Активация на акаунт