Огледален свят по VOYO ~ тема 1 ~

• 80 940
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Лудосче браво  Hug Hugза клипчето добре дошла в отбор вдъхновение при мен много често става  Whistling Whistling Flutter Flutter

# 496
Добре дошли на всички нови попълнения в отбора на Фемирbouquet

Благодарности на Дизилер за качените серии! Харесва ми и текста, който е поместил под клипчетата, дано изтривачите го прочетат преди с лека ръка отново да съсипят труда на хората, които отделят от личното си време да превеждат и да правят сериала достъпен за гледане на нас, които не разбираме турски. Силно се надявам да не бъдат изтрити! Peace

# 497
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудосче браво  Hug Hugза клипчето добре дошла в отбор вдъхновение при мен много често става  Whistling Whistling Flutter Flutter

Благодаря ти слънце така ще ти викам щото с тоя шрифт... много ме вдъхновява а аз и пиша и става мног интересно....  Heart Eyes

# 498

Благодаря ти слънце така ще ти викам щото с тоя шрифт... много ме вдъхновява а аз и пиша и става мног интересно....  Heart Eyes
Embarassed Embarassed Изчервих се
Викай ми както пожелаеш на есен ще се радвам да те видя и другаде  Hug Hug

# 499
Здравейте, следя темата от много време Simple Smile Искам да Ви попитам, някой знае ли как се казва песента от този видеоклип http://www.youtube.com/watch?v=FXEy3ZhZxcY&feature=relmfu Simple Smile

# 500
Здравейте, следя темата от много време Simple Smile Искам да Ви попитам, някой знае ли как се казва песента от този видеоклип http://www.youtube.com/watch?v=FXEy3ZhZxcY&feature=relmfu Simple Smile
Hug
http://www.youtube.com/watch?v=Ry1U2Py8oqQ
Чичо гугъл я превежда "липсващ" Hug

# 501
Благодаря ти Клоди ! Невероятна си хихи  Hug Hug

# 502
Мустафа Чечели-Ексик (Липса)  Flutter Flutter

# 503
  • в подножието на планината
Здравейте! Hug

Пожелания за слънчев и незабравим неделен ден!

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 10:13 от ild7210

# 504
Добро утро Simple Smile
Илда Hug Hug Hug

# 505
  • в подножието на планината

Мегиии, Hug Hug Hug

Едно от любимите ми Фемирски клипчета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 506
Великолепно клипче на Сиси  HugИлдунка благодаря ти за него.  bouquetМн са ми влезнали под кожата тея двамата.Всеки път като ги видя се размечтавам. Heart Eyes

# 507
# 508
  • в очите на дъщеря си
Здравейте Hug Hug Hug

Звезде, за закуската и за клипчето.  bouquet

Дизилер, за епизодите.  bouquet

# 509
Мустафа Чечели-Ексик (Липса)  Flutter Flutter

Мustafa Ceceli - Мустафа Джеджели (няма Ч - Ç)
Той си е доста известен певец в Турция, все е по чартовете. Сега го дават непрекъснато по музикалните канали с един клип Bir Yanlış Kaç Doğru
Еksik значи по принцип и "недостиг", но в случая е "липсващ"

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 13:52 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт