Огледален свят по VOYO ~ тема 1 ~

• 80 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
За добро утро любимата ми песен сте обсъждали ... ето ви превод на англиски аз я обожавам тази песен.... сигурно я има във вбох на български,но аз нямам вбох

# 511
Песента найстина е прекрасна и на мен ми стана любима bezymnalydost Simple SmileHeart Eyes  Да ви споделя още вчера изгледах 22 епизода и с нетърпение очаквам някой да качи и следващите, защото нямам търпение да чакам да ги дават по Vоyo  Laughing

# 512
ох мн хубава песен...нямам търпение вече искам да гледам всичките епизоди...тази любов ме вдъхнови искам постоянно да ги гледам емирчо и фериа заедно ...аз все още чакам принца на бял кон  Embarassed

# 513
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Песента найстина е прекрасна и на мен ми стана любима bezymnalydost Simple SmileHeart Eyes  Да ви споделя още вчера изгледах 22 епизода и с нетърпение очаквам някой да качи и следващите, защото нямам търпение да чакам да ги дават по Vоyo  Laughing

Ох завиждам ви аз си седя на 15 епизод и чакам да качат нещата от Войо аз нямам вбох... пффф изгледала съм само няколко минути от 16 епизод който вчера ми зареди след като чаках цял ден да видя дали ще ми зареди вбох... пфф така е по чужбина....   Embarassed Rolling Eyes

# 514
и аз да се включа с Фемирско клипче        http://www.youtube.com/watch?v=xsdIC8cYtJQ&feature=relmfu

# 515
  • варна
Благодаря за качените серии   bouquet

# 516
Здравейте и от мен!
Ехе,много нови попълнения има - добре дошли на всички!  Hug
Не съм гледала отдавна,нямах възможност,утре като ги изгледам накуп ще споделя мнение Wink

# 517
# 518
Клоди, Романтичка, привет, милички!
Защо новите съфорумки нямат коментари?
Хайде за нас е ясно, но за новите се учудвам? Не соделят мнение, няма отзиви за всяка от сериите?
Тук влизаме и ние, но какво да коментираме, като вече сме в дълбок преговор и сме си споделили мислите! Форумът вещае да бъде много сух, ако така продължи, не мислите ли?

# 519
Клоди, Романтичка, привет, милички!
Защо новите съфорумки нямат коментари?
Хайде за нас е ясно, но за новите се учудвам? Не соделят мнение, няма отзиви за всяка от сериите?
Тук влизаме и ние, но какво да коментираме, като вече сме в дълбок преговор и сме си споделили мислите! Форумът вещае да бъде много сух, ако така продължи, не мислите ли?
Hug Hug
И ние това  питахме newsm78Дано да почнат да се включват Praynig Rolling Eyes
Само с благодарности и питане не върви темата ,няма лошо но трябва и да се коментира Peace

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 23:45 от клоди

# 520
Здравейте!

Първо искам да кажа, че изключително много се радвам, че този прекрасен, наистина красив сериал печели още и още зрители в България. Изживявам на ново чувствата, които бушуваха в мен, докато го гледах през последните 2 години на турски. Ама си е друго Heart Eyes да гледаш на майчиния език, много съм щастлива, че имам тази възможност и в Нарекох те Фериха бе закупен от българска медия.

Нямам много време и постоянно все наваксвам с епизодите. Стигнах до 15, тази нощ съм решила да изгледам всички серии, които до този момент пропуснах.

благодаря на всички, които ги правят достъпни за нас.
Специални благодарнoсти на diziler newsm51

На всички нови фенове на това страхотно сериалче, искам да пожелая вълнуващо изживяване на приказката Фемир, а на тези, които следяхме от преди, искам да кажа: ОХ, много я обичам тая Фериха, сега започнах още повече да я разбирам!!! Прегръщам ви!!!

# 521
Днес се отдадох на мързел и успях да изгледам всички серии качени от diziler, за което благодаря от сърце. Този сериал ми влезе много под кожата, като се замисля друг май не ми е действал така. Вечер като си легна сцените са ми отново пред очите, големи сладури са Емир и Фериа. Направо ще се побъркам, че вместо да гледам този сериал от по-рано аз следях Пепел от рози.
А за Емир ми е много гадно, дано терзанията му свършат скоро. Ще се разкъса от съмнения горкичкият. Фериха се оплита  все повече в лъжи, как ще се оправя после не знам. Емир вече много е хлътнал, та си мисля и на този етап ако му признае истината той пак ще е с нея

# 522
Днес се отдадох на мързел и успях да изгледам всички серии качени от diziler, за което благодаря от сърце. Този сериал ми влезе много под кожата, като се замисля друг май не ми е действал така. Вечер като си легна сцените са ми отново пред очите, големи сладури са Емир и Фериа. Направо ще се побъркам, че вместо да гледам този сериал от по-рано аз следях Пепел от рози.
А за Емир ми е много гадно, дано терзанията му свършат скоро. Ще се разкъса от съмнения горкичкият. Фериха се оплита  все повече в лъжи, как ще се оправя после не знам. Емир вече много е хлътнал, та си мисля и на този етап ако му признае истината той пак ще е с нея
Добре дошла:hug: Hug
Позната история Laughing

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 00:34 от клоди

# 523
Добро утро Hug Hug Hug

# 524

Специални благодарнoсти на diziler newsm51

smile3503     newsm64

Общи условия

Активация на акаунт