Огледален свят по VOYO ~ тема 1 ~

• 80 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • варна
И аз следях Пепел от рози и се бях побъркала ,ама сега май е по сериозно .
Само това ми е в акъла и като знам че Хазал умира ми е много тъжно .
Чакам с нетърпение Емир да разбере за лъжите на Фериха ,да видя как ще реагира .
И само още нещо да споделя ,много се ядосвам на баща и(те в повечето турски сериали са такива де) това ограничение и даване на тон в живота -аз не бих го понесла .
Сина може да обикаля по цели нощи ,но Фериха след училище в къщи  #Cussing out

# 526
Добро утро ФЕмирки Simple Smile
Да обичаш значи да намериш в щастието на друг своето собствено щастие. /Лайбниц/

Заповядайте и успешно започване на новата седмица:

# 527
може ли линк на 16 Еп. за предпочитане е да е за теглене...

# 528
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
ФЕмирки мили заклевам се това си е болест така съм гледала само един филм до сега... само си мисля какво става по нататък... не ми се гледа на турски искам на български ... какво ти спане искам серията днес ... чакам я с нетърпение...

# 529
Да,така е,неусетно те зарибява,свикваш с него.Не ни питай какво ни беше всяка седмица да чакаме петъка  Sunglasses

Ейй този парк-техният парк.Много ми стана хубаво като изгледах отново серията,когато я попита дали е с него.После пък пред университета когато и подаде ръка.Тези малки жестове,но пък важни не се забравят.Хем ми става хубаво,хем се ядосвам,къде бяха в началото,а после къде ги пратиха сценаристите.Пф!  Rolling Eyes

# 530
  • в очите на дъщеря си
Здравейте,  Hug Hug Hug

Вани, Лудосче,   bouquet  bouquet  bouquet

Интересно ми е да ви чета особено новите фенове на сериала. Изказвате мнения  каквито и ние преди две години. Сериала действа по този начин май на всички ,ноооо мили момичета, не влизайте мн във филма , чееее това , което ще видите на края на втори сезон няма да ви хареса кой знае колко мн. Само ще кажа , че  понякога само любов не е достатъчна и че понякога трябва да се преборим със самите себе си за да бъдем щастливи.

# 531
Не е истина просто  Laughingвечер си лягам, сутрин ставам със сериала, а през нощта съм в сериала JoyАко взема и да се обръщам към мъжа ми с Емир вече тотално ще ми се забранят турските сериали.
Не знам за вас, но тази Лара малко ме дразни, супер безлично същество, все нацупено, а и дублажа й е същия. А кандидат жениха направо ме разби Sick
Sasy, от пусто любопитство изгледах края на 2 сезон, не ми хареса, но няма да ми попречи да се насладя на хубавите моменти, които предполагам ще имат двамата влюбени

# 532
Така и така вече намекнахте за края, кажете в бяло какво става? От какво умира.....ей, гадост #2gunfire

# 533
  • в очите на дъщеря си
Не е истина просто  Laughingвечер си лягам, сутрин ставам със сериала, а през нощта съм в сериала JoyАко взема и да се обръщам към мъжа ми с Емир вече тотално ще ми се забранят турските сериали.
Не знам за вас, но тази Лара малко ме дразни, супер безлично същество, все нацупено, а и дублажа й е същия. А кандидат жениха направо ме разби Sick
Sasy, от пусто любопитство изгледах края на 2 сезон, не ми хареса, но няма да ми попречи да се насладя на хубавите моменти, които предполагам ще имат двамата влюбени

Първо да кажа добре дошла.

Наслаждавай се защото те хубавите моменти не са кой знае колко , а и тоз жених гоолеми поразии ще направи 2 сезон.
Като цяло не казвам , че ще се разочаровате кой знае колко , но има абсурдни моменти в сериала , които ако доживеем ще гледате с дублаж и ще си дадете сметка за какво говоря. За сега да се насладим на тези хубави моменти , че мисля към петък ще е
б.б

ще се разделят благодарение на Ханде и така до 17 оригинален турски епизод.

# 534
  • в очите на дъщеря си
Така и така вече намекнахте за края, кажете в бяло какво става? От какво умира.....ей, гадост #2gunfire

б.б

Не се знае кой я прострелва. Това е мистерията , която ще се разкрие септември месец като започне трети сезон. Peace

Теди, забравих да кажа само ,че Лара мн ще се промени към добро. Ще помогне като за начало на Фериха след няколко епизода .

# 535
От сценаристите Joy Joy

# 536
Аз попрегледах някоя друга серия напред на турски да съм подготвена какво следва Laughing Дано diziler качи още няколко сериики, аз съм се отдала на активна почивка и мързел.

# 537
http://www.youtube.com/watch?v=8pPAeWOdNG0&feature=related Заразителния смях на Хазал

http://www.youtube.com/watch?v=zMpPHPDP2Sk&feature=related Двамата сладури се забавляват ,а ние се чудим какво ще им направи Халилудко

# 538
Добро утро и от мен на ранобудните  Hug Аз до колкото гледах края на сериала мисля, че се женят или се бъркам ? Иначе и аз като вас лягам със сериала и ставам, много ми е влязал под кожата, до сега не съм гледала никой сериал с толкова много желание и очакване за следваща сериа  Simple Smile Емир и Фериха са много сладки, как ми се иска и мен някой така да ме обича хихи  Grinning

# 539
Добро утро и от мен на ранобудните  Hug Аз до колкото гледах края на сериала мисля, че се женят или се бъркам ? Иначе и аз като вас лягам със сериала и ставам, много ми е влязал под кожата, до сега не съм гледала никой сериал с толкова много желание и очакване за следваща сериа  Simple Smile Емир и Фериха са много сладки, как ми се иска и мен някой така да ме обича хихи  Grinning
Hug
Женят се и накрая идва едно нещо като гръм от ясно небе,направо подскачаш като го чуеш #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт