Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 65 225
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • В Града на липите
Боровинке, благодаря, но не откривам там темата. Странна работа  newsm78 При теб да не би да я има?

п.п. Като си излязох от профила и успях да я намеря.  Чудна работа newsm78

Злате, ще му дам шанс.  Hug Обещала съм. Но още е рано. Не съм готова да го оценя подобаващо.
Ето ти един Фарат, за лека нощ:

Скрит текст:

Тази дето се крие под шапката, да не си ти???

Есра имала нов проект, а аз съм пропуснала. Ето линк, ако има и други като мен.
http://www.gecce.com/haber/esra-dermancioglunun-yeni-projesi-bel … -oldu-191504.html

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 00:20 от hrissi_sz

# 151
  • Пловдив

Eнгин от сериала "Брак с чужденец".

# 152
  • Пловдив

Керим и Фатмагюл Ви пожелават лека вечер...

# 153
# 154
  • Пловдив
  В този летен ден, дали ще намерим новини около нашите любими актьори. Нека започнем с един клип. Керим, Фатмагюл и още някой....

# 155
  В този летен ден, дали ще намерим новини около нашите любими актьори. Нека започнем с един клип. Керим, Фатмагюл и още някой....

За пръв път го загледах виновния Кенанчо и ми хареса момчето. Засмяно, лъчезарно...Тамам.... LaughingДа ви е хубав денят, сладурани!  bouquet

# 156
  • Варна
Добро утро и спорен ден от мен!
Ден от добро и усмивки озарен!
Кафето е от мен Simple Smile
Скрит текст:

Много хубаво настроение ми донесе този клип, Мариана... Благодаря!!!
Скрит текст:

Разкрихме значи тайната, как влизат в образ главните герои и как се получават усмихнатите и влюбени погледи на Берен и ядосаните и нервни погледи на Енгин.
Е как да не заслужи човека (Кенан) да е присъстващ на прощалното парти - та той е неделима част от екипа и ефектите. Joy

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 08:06 от баба Ана

# 157
  • Пловдив
Добро утро и от мен, мили дами  Hug Много готино закачливо клипче  Peace, аз лично много харесвам такива каламбури, а явно и на Кенан му допадна. Хриси, Фърат не съм си го видяла за лека нощ, но пък като ми каза добро утро , ооооооох, екстра ми дойде  Laughing Hug Е, разкри ме най-после под шапката  Embarassed Joy Joy Хайде от мен един Мустафа Б да ви посвири  Grinning

# 158
Добро утро,момичета!Ето и моят сутрешен поздрав към вас.

[08:11:00] Александър Димитров: http://www.youtube.com/watch?v=mpsJeirjn7U

А това е нещо за любители и най-вече за Хриси. Joy

Скрит текст:
http://www.videoclip.bg/watch/60430

# 159
Момичета, гледайте "Мечтатели "
Сериалът е прекрасен

# 160
  • В Града на липите
Добро утро и хубав дн на всички  wavey

Димони , Joy  Joy  Joy, ти как мислиш се подготвях за четвъртъчните репортажи?
По следния метод:
http://www.videoclip.bg/watch/15180

Този клип с Кенан ми е супер забавен.  Grinning Но съм сигурна, че Ома, Марта или Дива биха се справили дори по-добре  Peace

# 161
Много са забавни тези уроци по турски. На турските тв-та вървеше реклама на смарт телефони където звучеше така - акълъ телефон.  Grinning
Снощи гледах малко от Облака. Без претенции за последователност. И от трети епизод. (Защо започват от трети не знам?!) Признавам гледах само Енгин и неговия Мустафа Булут. Много ми хареса. А пиша тук, а не в другата тема защото ми се иска след Керим новият проект на Енгин да е на лошо момче. И понеже ходя постоянно из различни теми в тази на Пленителката на сърца видях, че вече са събрали на колаж Енгин с Туба. Прелест! Не, че и това е сигурно, но ако след Берен си партнира с Туба би било страхотно. Според мен.  Peace

# 162
  • Варна
Здравейте сладурки! Hug
Малчева, мила Тони, макар и на патерица ти желая най-безбрежното море от щастие, много любов и не на последно място желязно здраве!   bouquet

И сега да споделя нещо, което открих, ровейки из турските дизифоруми за инфо/за актьор от друг сериал, естествено с моя любимец/. Та случайно попаднах на инфо за КВФ и просто не мога да пропусна да не ви го поднеса. Надявам се, че това не е СПАМ за темата и модераторите няма да ме "пометат".
         Няколко месеца, преди началото на снимките Хилял Сарал отправя предложение за ролята на Керим на актьора Серкан Куру.
Скрит текст:
Изпраща му сценария и очаква отговор от него. В турските форуми Серкан е наричан "Принцът на мимиката" Мнението за него е, че владее до съвършенство изразяването на чувства и емоции с езика на тялото.В този момент Серкан Куру-СК, снима последните серии на друг сериал. /простете ми, но не съм гледала сериала за да кажа нещо повече за него и затова се доверявам на прочетеното от форумите/ В този сериал героят му лъже, хитрува и изобщо използва всякакви трикове за да поддържа чувствата на жената, за която е женен и която е майка на децата му. Самият той не я обича и няма намерение да я задържа, но виждайки "мераците" на друг герой hahaha т.е. воден от принципа "Не я обичам ама и на тебе няма да я дам, защото ти я искаш пък аз я имам" решава, че дори да не я обича няма да я даде на друг. Така постепенно без сам да разбере се влюбва в нея. До последно обаче не спира да лъже и да мами. Дори когато вече е искрен в чувствата си, хората, които го познават мислят, че лъже. Господин "най-кристалните сини очи"/друго определение за СК/успява да изгради образ на един неповторим изпечен и много обичан лъжец.
             Разказах тази история, защото тя има значение за решението на актьора относно новия за тогава проект-КВФ. Прочитайки сценария Серкан, в първия момент е толкова запленен, че спонтанно се съгласява. След около седмица размисъл обаче отива при Хилял и споделя следното:
          "Много бих искал да вдъхна живот на обаятелния образ на Керим, но се притеснявам как зрителят ще възприеме лъжливия Йомер/ролята от тогавашния филм/ като честният до болка Керим. Дали хората ще му повярват, дали ще го приемат като най-доброто и най-точното лекарство за Фатмагюл, още повече, че в разказа???? newsm78 по който е изграден сценария Керим не е надарен с толкова положителни качества, а тук трябва да пресъздам един изключително положителен образ. Мисля, че тази роля трябва да бъде поверена на актьор необременен с отрицателни качества от друг сериал или поне не толкова скоро след като лентата е завъртяна в ефир"
               Хилял Сарал се е опитала да го разубеди, казвайки му, че е отправила предложение към Берен Саат за ролята на Фатмагюл, но Серкан Куру категорично е отказал отново със силни доводи:
          "В представата на зрителя в момента съм свързан с Назан/героинята от сериала/. Много трудно биха ме приели с друга партньорка, а това би свалило рейтинга на този толкова необходим за нашето общество филм, би намалило силата на посланията в него"
           После благодарил за доверието и оказаната чест да му поверят толкова силна роля и пожелал филма наистина да стане най-добрия и най-рейтинговия сериал за следващата година. Когато си тръгвал смигнал дяволито: "Ако снимките започнат след година, когато страстите около "Лъжливата любов"/не зная дали това е заглавието на филма/ вече са уталожени може би ще дойда за да изиграя Керим"
              Така, благодарение благородството на Серкан ние пък открихме Енгин Акюрек. Мисля, че дължим благодарност на СК за това, че не се е поблазнил от ролята, която е харесел и най-вече за точното му виждане относно настроенията на зрителите.
             Тази споделена гледна точка за мен говори, че наистина турските актьори са си много в час на нещата. Освен чисто комерсиалните виждания те поставят на преден план и настроенията и вижданията на зрителя и не се впускат в каквито и да е проекти без добре да обмислят участието си.
            В този ред на мисли, смятам че Енгин  ще изчака няколко месеца преди да се впусне в нова роля за да не натоварва зрителя с очакванията да види отново Керим на екрана, а да изгради един нов, пълнокръвен и запомнящ се образ.

# 163
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=j9E2kHIqv-o&feature=youtu.be

Незабравим момент...

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 10:40 от mariana51

# 164
*Ё*morski_briz*Ё* , благодаря за споделената информация. И аз вчера изразих мнение, че може би Енгин и агента му ще изчакат със следващия филм. За г-н Серкан Куру не знам дали е благородство или професионализъм, но браво!

Общи условия

Активация на акаунт