Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 65 229
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив

Нашият ден - четвъртък. Липсва ни очакването на онлайн срещата.... Но е на разположение да търсим новини за нашите сладури.

# 361
  • Пловдив

КВФ 45 серия - преговор

Понеже днес е нашият ден, да преговорим 45 серия. Избързваме с 1 ден от графикът за преговор.
Ето линк към цялата серия:
http://www.dailymotion.com/playlist/x1vwe8_tiigar4ii_yyyyy-y-y-y … yy/1#video=xnt25y

# 362
  • Пловдив

http://www.gecce.com/haber/agir-romanin-oyuncu-kadrosu-belli-oldu-192635.html

Новина от вчера - за евентуалният нов проект на Sumru Yavrucuk - нашата Мерием.

# 363
Честит четвъртък, момичета!
Гепих тайничко от Хриска кристалното кълбо и погледнах мъничко. Ще ви бия клюката тутакси. Днес КанаД няма да излъчва нов епизод.  Sad Ще се преговаря 45 серия. Задава се само една светлинка в тунела - клипче с едни добре познати ни, но великолепни сънища.  Laughing Иначе жега...
Хайде да поразхладим:

# 364
Искам специално да благодаря на dimana-nova за професионалния анализ на отношенията Енисе - Керим - Фахретин!  bouquet
Когато се засегна тази тема вчера си мислих нещо такова, но не съм добра в изказа, а и не съм професионалист в тази област.
Благодаря и на Л_Дани за снимката на Енгин от #353! Страхотна снимка! Запазих си я.  Peace

# 365
Благодаря за топлото посрещане!Нямам много време за писане,но с удоволствие ще бъда във вашата приятна компания.Хубаво е човек да знае,че има и други които споделят неговите мисли,чувства и вълнения.Желая ви един прекрасен ден!

# 366
Щом ще преговаряме 45 еп. да продължа малко за майката на Керим. Младо влюбено момиче, което е принудено да се омъжи за непознат мъж. Може и да нямаме класическо изнасилване, но то пак си е насилие над волята и личността. Не е могла да го понесе психически. Не всички са силни като Фатмагюл. Не всички имат като нея една Мерием до себе си и възможност за професионална лекарска помощ.

# 367
Щом ще преговаряме 45 еп. да продължа малко за майката на Керим. Младо влюбено момиче, което е принудено да се омъжи за непознат мъж. Може и да нямаме класическо изнасилване, но то пак си е насилие над волята и личността. Не е могла да го понесе психически. Не всички са силни като Фатмагюл. Не всички имат като нея една Мерием до себе си и възможност за професионална лекарска помощ.

Тук си много права! Но всичко зависи колко силен дух имаш и дали можеш да се изправиш! Трудно е да се справиш сам,но не е невъзможно! Всичко е до психика и усещане за живота!
А Енисе се е оказала като в клетка с любовта на Фахретин и едно дете,което е родила,но което възприема като част от мъжа за който е омъжена! Аз мисля че тя не е усетила връзката между детето и себе си толкова силно! За нея Керим не е нейното дете,а детето на Фахретин!
Но това не я оправдава!
За мен тя е била с много лабилна психика,която ограничава възприятията за света! Но каквото и да е,защо едно дете трябва да страда?
Аз не мога да я оправдая! Всеки има мнение,но моето е такова-детето е свещено! То не трябва да има вина за отношенията между родителите! А в случая точно това се получава-Керим изпитва вина и несигурност точно заради това!
И не мога да се съглася че всички деца които не са получили майчина обич се превръщат в насилници и т.н. Всичко е строго индивидуално! И нека един човек да има силна психика въпреки това,което му се е случило в детството и да стане насилник! Много от тези деца стават затворени  в себе си и рядко излизат от черупката си! Стават плахи,нерешителни,болезнено раними! Веднъж наранена,душата трудно допуска някого около себе си!

# 368
Малчева,не мога да не се съглася с теб   love001 много точно  казано!

# 369
Момичета -  горещия летен ден заяви своето присъствие още от сутринта.
За тези които са на морето - "разхлаждайте" се и заради нас - които сме къде на работа, къде в къщи.
Е, и за нас има нещо действащо ако не разхлаждащо, то поне ободрително.

Днес ще преговаряме 45 епизод.
Имаше доста интересни и много силни моменти.
но може би няма да успея да се включа с коментар, защото "Сънищата" явно ще ми отворят доста работа.
Дано до довечера - за лека нощ да мога да го направя.

И нещо правено от мен - за всички на които вече им е горещо.

# 370
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=1SsvZqJkg3Y

Гръцките фенове не отстъпват по правене на клипчета....Ново - да го видим и чуем...Енгин като Керим и Мустафа Булут.

# 371
  • Пловдив
Браво. От българският фейс на Енгин.

# 372
Добър ден и от мен момичета!
Видях новите снимки -много усмихнат и мноого хубав и  естествен и все така.
Марта чакаме с нетърпение поредният ти шедьовър.
Малчева  newsm10 за Енисе.
Отново ме заредихте с толкова усмивки и настроение.  bouquet
Вечер нещо не успявам да се включа,но пък преди работа задължително ви изчитам и ви наглеждам.
Вале Heart Eyes

# 373
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip – 110

# 374
  • В Града на липите
Привет  wavey, и спорен ден на всички. Моя за сега е горещ и не много спорен.

Малчева, много добре си го казала.  newsm10

След като вчера почти сгодихме Берен и Кенан, днес очаквах подобна новина и за Енгин, ама явно папараците спят. Сигурно ще разберем една година след като се ожени.  Grinning

Ох, току-що пак се сетих, че днес е четвъртък.  Sad  Sad  Sad

mamata48, най-официално ти подарявам кристалното си кълбо. Вече не ми трябва  Cry, а на теб може да ти свърши работа. Понякога познава, особено ако му избърсваш праха от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт