Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 65 234
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Страхотна игра и на двамата!
Гледам и гледам и пак подсмърчам и с преговора още повече навлизам във филма/то накъде повече /.
Наистина няма такъв филм!

# 406
Димони, винаги много съм ти се възхищавала, но напоследък надмина себе си! newsm51
Благодаря ти!  newsm51
Хрис, тешекюлер! newsm51

# 407
Здравейте момичета, от няколко дни не съм ви чела и какво да видя, то станало още по интересно, преговорите ви са много задълбочени и много точни...
Димони, чудесно си хванала и двата образа в снимки и реплики, много ме зарадваха...
Хриси, ти също..
Както винаги, много смислени анализи, чудесни снимки и още по чудесни клипчета.
Сега и аз да се запиша с две снимки и една публикация на Енгин в Туитър, моля преведете я точно, че аз си я превеждам, но не знам дали е точно така.

Nano ‏@NanoNonita
@engin_akyuerek merhaba... Engin can you tell me is ur new project with kenan imirzalioglu or not?? plzzz tell me

Engin Akyürek Engin Akyürek ‏@engin_akyuerek
@NanoNonita i must think for this project

Nashwa Khalil ‏@nashwakhalil
@engin_akyuerek I thought you used to don't like her! Right?

Engin Akyürek ‏@engin_akyuerek
my new project is with tuba buyukustun but i dont know i read moviebook

# 408
Дилеми,Хриси,Димони ,Малчева,  Hug не се чувствам като на преговор-толкова сте описателни ,че се вълнувам така сякаш току що съм изгледала епизода!

# 409
  • В Града на липите
Не вярвах че ще го кажа, но много ми липсват  Sad постове със следния текст:
"Момичета, излезе ли превода на новия епизод?"

e;r.rs,emilia, това дали наистина е туитъра на Енгин newsm78 Имам така да се каже известни съмнения. Освен да е придобил нови навици, заразен от Едже.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 17:43 от hrissi_sz

# 410
Сега да не забравим да се поздравим с най-важният клип за тази серия-„Искам да се напия“
Ома, Hug

# 411
Ето още един клип с нашия „пияница“ Joy Joy Joy

# 412
  • Разград
KERİM ILGAZ EFSANESİ

# 413
Да си припомним и клипчето на Марта - Виновни сме
Марта, Hug

# 414
  • Разград

# 415
Извън темата е, но не мога да не го споделя с вас, та нали от няколко месеца сте част от живота ми. И сега с голяма гордост да ви кажа, че от днес дъщеря ми носи титлата инженер. Пожелавам ви на всички да изживеете такава радост. И да ви почерпя:

# 416
  • Разград

# 417
e;r.rs,emilia ,честита радост!Пожелавам на дъщеричката ти да пожъне много успехи в тази престижна професия,да е здрава и да има много късмет.А на теб да имаш много поводи за радост!

А ето и едно клипче с Керим и Мустафа Булут

# 418
  • София
e;r.rs,emilia, (от зарибена, вече запленена), да ти е жива и здрава дъщеричката! Желая й много успехи в работата и много късмет и щастие в живота!

# 419
e;r.rs,emilia, (от зарибена, вече запленена), да ти е жива и здрава дъщеричката! Желая й много успехи в работата и много късмет и щастие в живота!

И аз се присъединявам към пожеланията! Дано само хубави неща да й се случват!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт