Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 64 625
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • София
 wavey, здравейте!
Малчева, , да си жива и здрава, много щастие и късмет!

какво се случи в 43 серия – накратко

-   Мустафа признава на Хаджер за убийството на Вурал, казва на родителите му, че може би Яшараните са виновни
-   Насрочено е делото на Керим, открили са таксиметровия шофьор, возил Асу към аерогарата
-   Керим се ядосва, че баща му иска отново да го види
-   Мюнир се опитва да дискредитира Керим, за да остане в затвора
-   Мукадес прави интрига, че има нещо между Мерием и Фахрадин
-   Фахрадин моли Мерием да даде на Керим предсмъртното писмо на майка му Енисе, Мерием разказва на Фати за писмото, признава, че се чувства виновна, че не е дала писмото до сега
-   Фатма се притеснява за Керим, опитите на баща му да се види с него и за писмото на майка му, Мукадес разбира за писмото, опитва се да го намери, Мерием я изненадва и тя пада по стълбите
-   Мюнир обвинява Решат за убийството на Вурал, Решат се кълне пред Перихан, че няма нищо общо с това
-   Ердоган и Селим осъществяват плана за дискредитация на Туранер, пускат записа в нета, Ендер и Мелтем виждат снимките в интернет, отказват да подкрепят Туранер
-   Фахрадин отива да се види с Яшараните, казва им че е бащата на Керим, че синът му вече не е сам и ще си разчистят сметките с тях. „Вие сте това, което имате в джоба си” – казва Фахретин на Решат
-   Бой в затвора, Керим се измъква на косъм от клопката на Мюнир
-   Мустафа се моли на Хаджер да не го издава за убийството, да го подкрепи, да не го оставя сам, предлага й женитба. Хаджер се съгласява, но иска да даде показания в подкрепа на Керим.
-   Делото на Керим, след показанията на Хаджер, Яшар и таксиметровия шофьор освобождават Керим до делото за убийство на Вурал
-   Освобождаването на Керим от затвора, Керим очаква да види баща си, срещата му с Фати
-   Керим, Фати, Кадир и Мерием в колата на път за Истанбул, невероятната сцена с ръцете на Керим и Фати.

Скрит текст:

Отделно ще споделя мнението си за играта с ръцете на Керим и Фати в колата, тя ми е една от любимите сцени от филма!

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 10:10 от Dilemi

# 46
  • софия
Привет и от мен в новата тема!

Малчева - да си жива и здрава!
поздрави от
Скрит текст:
Скрит текст:

успешна  и спокойна седмица момичета! Hug

# 47
Добро утро дами!

Току-що изпратих съобщение до модераторите за изтриване на профила ми!

За мен беше огромно удоволствие да контактувам с част от вас!

За други,те знаят кои са имам особено неприятно впечатление..

Желая ви всичко добро!

Надявам се,модераторите да изпълнят молбата ми в най-скоро време!

Милена Йорданова-Попова

# 48
  • София
И аз не мога да приема, че любимия ни филм свърши и се радвам, че продължава тук - в този форум, кой чета с удоволствие в свободните си мигове. Благодаря на всички, които поддържат духа на филма.
Малчева, ти си една от любимките ми тук.
Приеми моите пожелания за много късмет в живота ти. Бъди винаги така пряма и истинска.
Поздравявам те с едно клипче на Куин, не мога да забравя Фреди Меркюри, както няма да забравя и Керим. От сърце ти пожелавам здраве и много любов newsm51

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3Zib3g3LmNvbS9wbGF5Oj … XNnMjIyNDQ5MTQ%3D

# 49
Здравейте! wavey wavey wavey

Малчева, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти преди всичко много здраве, останалото се постига.
Бъди винаги позитивна, весела, щастлива и много обичана.
Дано днес получиш неочаквани поздравления и много подаръци в една незабравима вечер!

newsm59  party023 newsm51 smile3525

# 50
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

Малчева  Hug, Честит Рожден Ден, бъди много щастлива, обичана и желана. Весел празник!

п.п.Еп. 43 ще си остане в главата ми с тези две сцени:

# 51
Сцената с ръцете е една от култовите според мен в този филм. За мен тя е еротична сцена. Прилича на танц, прилича на флирт, прилича на сексуален акт. Мъжкото завладяване и женското отдаване са показани по един прелестен начин.

# 52
Мила, Тони,
Честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве, много късмет, много хубави мигове с любимите хора.
Бъди винаги жизнерадостна, изпълнена с енергия и с позитивни мисли и никога не забравяй - ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Обичам те и те целувам!
  love001 newsm51  love001 smile3525 newsm59

# 53
  • На изток от рая...
Малчева, честит рожден ден. Пожелавам ти здраве и хиляди поводи за искрени усмивки и сълзи от щастие!!!

Момичета, много ще ми липсвате, но се отдавам на заслужена почивка, където ще съм без нет.
Ще ви чета като се върна, дано има и новини за нашите любимци.

Аз все още си страдам за Фати и Керим, не съм преодоляла още раздялата с тях, но дано скоро ги видим в нови проекти.

Кога можем да се надявам на достоверна информация за предстоящи техни филми? Доколкото разбрах, участието на Енгин в проекта по сценарий на Орхан Памук все още не е сигурно.

# 54
Тони, ЧРД!
Скрит текст:
http://www.youtube.com/watch?v=P90dKxlsUJo&feature=relatedТова е моят поздрав за теб с много обич! Пусни фантастиччното си въображение в действие и се засмей. Ти го можеш! newsm51  love001

# 55
Малчева  Честит Рожден ден!!! Бъди здрава, щастлива, лъчезарна, все така духовита и се наслаждавай на всичко, което ти поднася живота!!!

Поздрав за теб!

http://vbox7.com/play:m1e5bb1c47

Скрит текст:

Някой дали знае тази песен коя е?!!

# 56
  • Стара Загора
Здравейте и от мен!Хубав ден и успешна нова седмица ви желая Hug!
Тони,за теб ЧРД
Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето! Честит рожден ден!И един поздрав от мен Hug    love001

# 57
Благодаря ви,момичета!
Един поздрав за всички вас!
Скрит текст:

Скрит текст:

В живота си пред никого не ще склоня глава
и тъпкана и мачкана,аз пак ще продължа!
Живота си на никого не ще подаря
да си играе с мен,като със кукла
Опитваха се да ме смачкат,да ме ранят
но аз винаги посрещам всичко със усмивка
и щастието си не бих ви подарила
защото съм се борила със кървави сълзи
на хората,подали ми ръка
бих подарила аз света,събран във моите длани
но спънеш ли ме в моят път
бъди готов,да съм ти враг!
Аз тиха съм,като дълбоката вода
и гневна съм,като бушуващ океан.
Но не ще се дам,
да съм постелка във вашите крака!
Като клечка динамит съм
но и бързо гасна,като обляна със вода
усмивката ми не угасва,
подсилвана от приятелското рамо...

Малчул!

# 58
  • Пловдив

Eнгин води.....за най-добра главна мъжка роля в сериал.

# 59
Добро утро.

Малчева, Честит Рожден ден. Пожелавам ти  да си жива и здрава и много обичана. Също ти желая много истински емоции и сбъднати мечти.   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт