, не ме мисли мен. Тиквата ми е особено устойчива
, а и либуФта изисква жертви, както знаем. Папараците са много досадни. 

)
)sonra ona sırf onu görmek için geldiğimi söylediğmde öylemii dedi.neyse ben çekilirken biri daha yaklaştı foto için o arada ben ona cevap vermesine izin vermeden birkaç soru sorabilirmiyim dedim.arkadaşlar bekliyor dedi.yanındakiler yürümüştü.beklesinler nolcak sanki zaten hep onlarlasın dimi ama:))ben 2 yıldır anca denk getirmişim.ben aldırmadım hemen:cevdet bey ve oğullarında oynayacağınız doğrumu dedim.oda:bilmiyorum dedi.dikkatinizi çekerim yok öyle bişey demedi.ne kadar daha burdasınız dedim.e:belli değil dedi.bende bir hafta falan oldu dedim.oda gülümsedi ve hızla arkadaşlarının yanına gitti.tüm bu anlattıkların en fazla 2 dk.içinde oldu.arkadaşları yürümemiş olsaydı daha bisürü şey sorcaktım ama dedimya hemen onların yanına gitmek istedi.sonra gece boyu bayağı dolandım takıldığı yere gelir diye ama şansıma dün gece oralar acayip kalabalıktı.gelmedi valla.yoksa bidaha yanına gitcektim.bu kadar arkadaşlar.ekrandakinden çoookkkk zayıf gerçekten.o kameralar onu nasıl öyle gösteriyor anlamış değilim.sevgiler.Препоръчани теми