Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 64 706
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Ето нещо от вестник УИКЕНД: Като се кликне с мишката върху отвореният линк - текста се чете нормално голям.

http://prikachi.com/images/831/4989831M.jpg

# 556
# 557
  • Пловдив

Ето разказът на Шенгюл в превод от английски. Преводът е на colorblind:

На 7/06/2012 след като най- сетне убедих съпруга ми, излезнахме към 11 вечерта. Работя на 45 км от Кас, отидох там с надеждата да се натъкна на Енгин. Когато пристигнахме в Кас, отидохме на мястото, където той често ходеше при предишното си посещение. Но не беше там. Мъжът ми каза: “Късмет.” Аз отърнах, “Нищо, нека почакаме малко.” Тръгнахме към плажа, купих на сина ми сладолед. Но постоянно се оглеждах. И когато погледнах в далечината, какво да видя???? Група от 7 - 8 човека вървеше срещу нас; имаше едно или две момичета, останалите бяха мъже. Вероятно да е била и по- многобройна група. Един от мъжете приличаше на Енгин, но говореше нещо на приятеля си. Попитах мъжа ми дали това е Енгин, а той каза- да, отиди да говориш с него! Много по- различен е отколкото на екрана и е много по- слаб, не го разпознах веднага. Отидох при него и попитах дали може да се снимаме? Той се съгласи и се снима със сина ми, след това и с мен. Синът ми целият беше в сладолед! Казах на Енгин, че съм отишла в Кас само за да го видя. Той каза, “О, наистина ли?” Тогава, друг човек го помоли за снимка, докато се снимаха, го питах дали може да му задам няколко въпроса. Той обясни, че приятелите му го чакат. Помислих си, ами да си чакат, какво толкова, винаги си с тях. Попитах за Cevdet Bey ve Ogullari, дали ще участва в шоуто, той отвърна, че не е сигурно. Забележка: Не отрече! Попитах го колко мисли да остане, а той каза, че не знае; Казах му, че ще съм там около седмица, той се усмихна и бързо последва  приятелите си, които вървяха напред. Ако приятелите му не бяха продължили, щях да му задам още куп въпроси. Цялата тази среща отне само няколко минути. Опитах да го открия отново до края на вечерта, но не го забелязах. Наистина е много слаб, не знам как камерата добавя толкова много килограми и  го прави да изглежда така.

# 558
  • Разград

# 559
  • AMS
Момичета,
Аз, само за протокола, да ви благодаря, за всичко написаното в темата!!!
От мен напоследък нищо ново.
За това нещо старо.

http://www.youtube.com/watch?v=yDvYOGjCGhU

http://www.dailymotion.com/video/xrtzyd_yyyy-yyyyy-y-yyyy-yyyyyy-yyyyy_shortfilms

# 560
  • Пловдив

КВФ 79 - събуждането

За добро начало на неделният ден - Керим и Фатмагюл ни припомнят едно тяхно събуждане.

# 561
  • Пловдив

За добро утро едно колажче с Енгин. А снимката на тениската му е на Марлон Брандо:
Скрит текст:

# 562
Неделя + жега + 47 епизод + тенджери Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Оооох, моренцетоо... Cry

# 563
Марианка,благодаря за "Събуждането"
Мамата-хайде на моренце,какво се ослушваш? Жега и тук има,но поне има и хладка солена водица...
Енгин с тен бил много хубав! Сега само да не го отвлече някоя фенка... Joy Joy Joy
А това в "Уикенд"-мдам,голяма глупост!Нямало истерия-ами да ни бяха видели нас колко сълзи и сополи редяхме в три редици!  Peace

А за "Събуждането" ще кажа само това...

Усмивката ти е за мен лекарство
и нежен полъх на вятъра е твоят дъх
да се опия в твоите очи аз си пожелавам
любов ли е когато виждам утрото в твоите очи
обичай ме и подари ми своят ден
а в нощите да слеем две души в едно
обичам те,и виждам блясъка в очите ти
когато нежно докосна твоите устни
ти си наслада,ти си нежност
в тебе има толкова любов,
като безбрежен океан!
Обичам те,любов!

# 564
  • Пловдив

КВФ 47 серия - преговор

Май сме готови за преговора на 47 серия. По график беше за утре. Но можем да започнем и днес.
Ето линк към цялата серия:
http://www.dailymotion.com/playlist/x1vvh7_tiigar4ii_yyyyy-y-y-y … o=#videoId=xnsmqy

# 565
  • София
 wavey здравейте! Лек и приятен ден на всички!

Музиката на  „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?)...

Fatmagül'ün Sucu Ne Dizi Müzikleri -Umut (47.Bölüm)

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 10:16 от Dilemi

# 566
Тони, хич не му е мястото в 47 серия, но ... какво да се прави? Погледни последния кадър в клипчето на Мариянка за събуждането. Него въобще не го "разкостихме". А трябваше! Страхотна режисьорска хрумка! Всеки път щом ФиК потънат под юргана и гларусът цопва във водата....Е, как отзарана да не си мисля за моренце и ... още нещоnewsm53 Пожелавам го от сърце на всичките сладурани! newsm51  love001

# 567
# 568
  • В Града на липите
 smile3548 привет от мен и хубав де на всички  Hug

... Погледни последния кадър в клипчето на Мариянка за събуждането. Него въобще не го "разкостихме". А трябваше! Страхотна режисьорска хрумка! Всеки път щом ФиК потънат под юргана и гларусът цопва във водата....

Значи моята гледна точка е, че гларусите показват времето. Тук в случая в морето цопна един гларус, значи следва да рече, един час по-късно newsm78

Еп. 47 ще го преговарям довечера, ча напоследък съм затънала в едни х.интриги  ooooh!
 mamata48,
Скрит текст:
тези тримата в подписа ти снощи ми докараха истеричен пристъп. Корема ме заболя от смях. Визирам сцената с хамама.

# 569
Тони, хич не му е мястото в 47 серия, но ... какво да се прави? Погледни последния кадър в клипчето на Мариянка за събуждането. Него въобще не го "разкостихме". А трябваше! Страхотна режисьорска хрумка! Всеки път щом ФиК потънат под юргана и гларусът цопва във водата....Е, как отзарана да не си мисля за моренце и ... още нещоnewsm53 Пожелавам го от сърце на всичките сладурани! newsm51  love001
Да ти кажа честно,явно и на него му става горещо като ги гледа.... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт