Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 64 705
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Хрис, благодаря за кристалното кълбо. Щом харесам реклама за микрофибърна кърпа - веднага ще го избърша!  bouquet Но както е прашно ми показа, че много още ще те боли корем от смях. И те предупреждавам в открит текст / да се знае!/: ШЕКЕР АГА Е МОЙ! Mr. Green

# 571
Мамата,ето ти една реклама на гъба с един изпитател....
http://vbox7.com/play:b80b3903&al=2&vid=94397

# 572
  • София
47 серия – преговор    Излъчена на 27.10.2011 година

какво се случи в 47 серия – накратко

…да отидем някъде и спокойно да си поговорим насаме…

-   „Не искам да се разделяме...направих тази торта за нас двамата…искаше да съберем нови спомени, щастливи. Аз също искам. Нека този да е първият…Да не се разделяме, Керим…Да не се разделяме…Наистина ли искаш това? Да. От голямо значение е за мен да го чуя от теб. Това решение също е от голямо значение за мен. Добре тогава. Да разрежем тортата си. Да я рязрежем.”…
-   Мукадес се притеснява за положението на семейството си, ако Керим и Фати се разведат
-   Мюнир подозира Мустафа в убийството на Вурал, иска по всякакъв начин да го противопостави на Керим, говори с Яшар. Решат отново настоява пред Перихан да му предаде писмото и снимките от Ясемин
-   Леман отново звъни на Хаджер, Мустафа иска от нея да не отговаря и да не среща с майката на Вурал
-   Ердоган все повече харесва д-р Нил Йорген, иска му се да я беше срещнал преди година.Съжалява още повече за това, което е сторил. Иска да бъде съвсем различен Ердоган сега. Селим се ядосва, обвинява го че е виновен за всичко, да не се надява, защото за тях няма надежда.
-   Фатмагюл и Керим смълчани се връщат в къщи с тортата,Мукадес ги обвинява че са се черпили с торта, докато те са мислили че се разделят. Фати е тъжна, отива в стаята си, плаче. Керим също замислен стои в своята стая.
-   Сутринта Керим тръгва на работа, Фати е разочарована, иска и се да се разходят някъде, нали е неделя. Керим не говори на Мерием, Фати го моли да прояви разбиране и да и прости, както Мерием му е вярвала и му е простила. Саркастично той й отговаря, че дори тя не би могла да разреши всички проблеми само за два дена. В кухнята Фати успокоява Мерием, че на Керим му трябва време да приеме всичко, че ще бъде пак стария Керим, че тя е много специална за него.
-   Яшар се обажда анонимно на Керим и му казва, че Мустафа е убиецът на Вурал, Керим звъни на Фати, тя не иска да повярва на това, скарват се, Фати затваря ядосано телефона.
-   Мустафа иска от Хаджер снимки за задграничен паспорт, тя отново казва, че не иска да заминава. Мустафа се ядосва, казва че ще тръгне, че няма да я остави зад себе си
-   Излизайки от къщи, Мустафа е „арестуват” от хората на Мюнир и Решат, които се представят за полицаи, Мустафа настоява, че е невинен; Хаджер се среща със Сами, чуди се защо колата на Мустафа е още пред блока, иска от Сами да й наеме малък апартамент, трябва й място, където може би ще се наложи да се крие известно време и че ще му обясни всичко по-късно. Леман отново идва при Хаджер, пита я дали е казала на Мустафа за бебето. Хаджер казва на Леман, че Мустафа не иска тя да се вижда с нея.
-   Мустафа е разпитван от мнимата полиция, той отрича, иска адвокат, заплашват го че ще доведат жена му, той казва, че тя няма нищо общо с това. Полицаите му казват, че Хаджер е разказала всичко и те знаят, че Мустафа е убиецът. Мустафа признава, карат го да разкаже всичко пред камера и филмират признанието му.
-   Керим отива в кухнята на Розата, иска да говорят с Фати някъде другаде. Ще я заведе на място, което много прилича на тяхното градче. По пътя, той и казва че отиват в ресторант, където той обича да ходи, но не е бил отдавна. Фати пита дали е бил там с Кристен. Не, бил е там с родителите си преди много време, пита я дали ревнува, тя отрича, но той е много доволен.
-   Мерием казва на Кадир, че ще се махне от къщата, Керим и Фати нямат повече нужда от нея. Кадир й казва, че той и останалите имат нужда от нея, държи и ръката.
-   Ердоган преследва докторката, моли я да му даде шанс и да вечерят заедно, накрая тя се съгласява
-   В ресторанта Керим и Фати отново спорят относно анонимното обаждане, Фати казва, че това може да е капан на Яшараните, които ще имат полза от конфликт между Керим и Мустафа.
-   Сам в стаята за „разпити” Мустафа чува телефонен звън, никой не отговаря дълго време и той излиза от стаята, разбира, че е бил измамен от Мюнир и Решат. Хаджер пита къде, какво става, Мустафа и казва:”Свършено е с мен!”.
-   Керим и Фати говорят за Мерием, той разказва че тя е била сгодена, но не се омъжила, защото майката на годеника не е искала жена с дете. Мерием не е искала да изостави Керим, и са се разделили.Фати му казва, че Мерием наистина го обича и в негов интерес не му е казала дълго за писмото. Керим съжалява, че е можел поне да обича баща си. Продължава да вали дъжд, собственикът на ресторанта им казва, че не могат да си тръгнат, всички пътища са залети с вода. Предлага им стая в хотела, има останала една. Керим се обажда в къщи на Мерием, че може би няма да могат да се върнат тази нощ в къщи, да не се притесняват за тях, накрая й казва „Целувам те много!”, Мерием е много щастлива.
-   От Австралия пристига сестрата на Керим, Дениз, моли Фахрадин веднага да се види с брат си
-   Ердоган разговора с д-р  Нил, всичко около него е твърде хубаво, за да е истина. Той иска разрешение да й се обади, тя склонява.
-   Собственикът на хотела води Керим и Фати до стаята им, те искат две стаи, но няма възможност, всички стаи са заети, пък и нали те са женени, видял е пръстените им. Керим потвърждава че са женени и те отварят вратата на стаята….

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 14:02 от Dilemi

# 573
Мамата,ето ти една реклама на гъба с един изпитател....
http://vbox7.com/play:b80b3903&al=2&vid=94397
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Скрит текст:
"ГРЕШКА!-каза таралежът и слезе от четката."

# 574
  • София
градът, в който е на ваканция Енгин, откъдето са постнатите вчера снимки на Шенгюл

http://en.wikipedia.org/wiki/Ka%C5%9F: Kaş е малък туристически град за риболов, гмуркане и плаване с яхти, в област Анталия, на 168 км западно от град Анталия.

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 12:03 от Dilemi

# 575
Дилеми, добре, че правиш преразказ на сериите! Токова ми помага да прочета и после да изгледам без да следя с внимание субтитрите. Така мога да се насладя на играта на актьорите и да проследя повече детайли.

Мариана, , благодаря за всичко, с което ни информираш за Енгин!
Дилеми доказа и със снимков материал мястото за отдих на Енгин.

Златни сте! newsm51 smile3525 txtloves

# 576
Добър ден и от мен!

Аз изоставам с преговора ,ама довечера ще наваксам н спокойствие -46 47 48  серии са толкова прекрасни ,че не мога да ги пропусна да ги гледам по още един път.
Благодаря на всички за настроените в темата .Няма да цитирем имена ,че ще пропусна някой.
 Страхотни снимки на Енгин -много готин пак. И не отказва снимка-душа голяма има тоз човек .
Относно инфото във в "Уикенд" усещам някаква заядливост. Преди известно време публикуваха статия за лудите бг фенки ,които нападнали Енгин,сега нямало сълзи,защото сериалът не постигнал очаквано одобрение ,не цитирам а така тълкувам написаното.Ами откъде имат тази информация при условие ,че нямат нито кореспондент,нито папарак просто преписват от турската преса и го украсяват и айде -новина.
На всичкото отгоре и се повтаря информацията ,че Берен се чувствала изтощена и ще почива 12 месеца и т. н.

Днес и аз ще се жертвам и ще се отдам на море и плаж пък да видим  Mr. Green

Целувки и до довечера!

# 577
Здравейте.
Още един почитател на сериала се присъединява. Simple Smile
От две седмици съм луднала по филма. Намерих и свалих всички серии с превод и субтитри на руски. Вече го изгледах целия, но не мога да спра да го мисля. Simple Smile
Сега карам наред по страниците на форума... едва на 12та тема съм... Много ми е приятно да ви чета.
Поздравявам ви.

# 578
# 579
Здравейте.
Още един почитател на сериала се присъединява. Simple Smile
От две седмици съм луднала по филма. Намерих и свалих всички серии с превод и субтитри на руски. Вече го изгледах целия, но не мога да спра да го мисля. Simple Smile
Сега карам наред по страниците на форума... едва на 12та тема съм... Много ми е приятно да ви чета.
Поздравявам ви.

marytza  добре дошла! welcome

Радвам се, че четеш темите и най-вече на търпението ти! Включвай се в преговорите! В момента преговаряме 47 оригинална серия. Всичките серии, предполагам си разбрала, ги има на първа страница на темата с бг субтитри.

За „ лудостта“ -  на всички ни е ясна до болка. Всяка от нас премина през нея , а и още ни държи.

# 580
dimana-nova,
сега ще си отворя серията... още откривам опциите за ползване на форума... Simple Smile и продължавам с четенето. търся информация, новини, текстове от сценария и преводи на песни... няколко дни ще съм в болнични - явно, ще оздравявам пред монитора. Simple Smile

# 581
marytza  добре дошла! welcome

Радвам се, че четеш темите и най-вече на търпението ти! Включвай се в преговорите! В момента преговаряме 47 оригинална серия. Всичките серии, предполагам си разбрала, ги има на първа страница на темата с бг субтитри.

За „ лудостта“ -  на всички ни е ясна до болка. Всяка от нас премина през нея , а и още ни държи.
[/quote]

Абсолютно съм луднала, ахъм... Simple Smile Направих си изрязана версия на филма - трудно понасям яшараните и мукадеската, та за да не губя време в прескачане на кадри... Simple Smile комшиите ни изпиха акъла с тая трагедия, превърнала се в социално явление... а за любовта - просто нямам думи.

# 582
  • София
 wavey marytza, добре дошла!

Музиката на  „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?)...

Fatmagülün Sucu Ne 47´de calan yeni müzik

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 15:24 от Dilemi

# 583

Добър ден момичета !
Днес явно жегата навън се отразява на всички ни - кой на морето почиващ- Хриси плюс всички морски дами /живеещи и работещи там ; плюс тези които към всякакви други естествени и изкуствени водоизточници за да починат - малко тихичко тук в темата.

Я да използваме момента - и да пийнем по едно кафенце  / знаете си защо е в такава чашка, а бисквитката е бонус хайде и нещо сладичко 

Сега отивам да прочета всички - благодаря за 47 преговорна  серия на Мариянка и резюмето на Дилеми / сложена си в папка / - страхотни резюмета.

# 584
Dilemi,
привет.
Аз не подгрявам, а прегрявам.Simple Smile Продължавам с четенето на тема 14.

Общи условия

Активация на акаунт