Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 64 621
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив

Страхотно мъжествен е тук Енгин/Керим.

Когато Енгин и Берен участват в конкурса Талантите на Турци през 2004 г., той печели 1-во място при мъжете, а Берен 2-ро при жените. Тяхното състезание е за талант - да може да пее, танцува, да рецитират, да играят в сценки, в тестове за инелитентност и всичко каквото може да се сетим... Та в песните в сериала - пеят те...

# 676
  • Пловдив

Нова снимка....Хайде, пак го хванаха в почивката му. Браво на феновете му.

# 677
  • София
 wavey Здравейте!

Дали е вярно? newsm78 newsm78 newsm78

http://magazin.milliyet.com.tr/kenan-li-dizide-tuba-yok/magazin/ … 63874/default.htm

Kenan İmirzalioğlu's new series's director is Uluç Bayraktar, who was the director of Ezel.

The news is that, Kenan's new series is NOT "Cevdet Bey ve Oğulları". He will play another project of Ay Yapım and it's the story of a father and his son. According to Milliyet they couldn't make a deal with Tuba Büyüküstün (as Kenan's partner) because Tuba wants to care about her children and doesn't want to work until her children grow up (a little bit more). So they try to find another partner for Kenan.

"Cevdet Bey and His Sons" is 2013 project of Ay Yapım, according to Milliyet. They say Engin Akyürek will play in "Cevdet Bey

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 13:59 от Dilemi

# 678
Това с "Джевдет бей и неговите синове" стана - тука има, тука нема. Ще участва еди кой си, няма да участва. То и тема се пусна. Досиетата Х - Истината е някъде там. (Сега да  не ме нахокате, че в другата тема вече го отнесох.  Laughing )

# 679

Те го хващат, но и ти не пропускаш нищо! Направо ме кефиш!  beer
Но на тази снимка ми се вижда уморен Енгин...

# 680

Те го хващат, но и ти не пропускаш нищо! Направо ме кефиш!  beer
Но на тази снимка ми се вижда уморен Енгин...
Плажът и морето също измарят Wink

# 681
Здравейте и от мен, малко се позагубих, но имам малко проблеми, почти  не съм ви чела, но обещавам да се поправя  Blush

Египетската певица Амал Махер подготвя огромна изненада в Еид Ал Фитр и тя ще бъде част от музикалния видеоклип който ще заснеме следващият месец. Изненадата е в това, че мъжът модел в нейното видео и този, който ще играе нейният любовен обект е не без известния турски актьор Енгин Акюрек, познат като „Керим” в хитовата тв драма „Фатма” . Двамата ще се срещнат на снимачната площадка идващият Юли, където след дълго обсъждане, решиха заснемането на видеоклипа да е в Италия на “Rayih Biyya Fen” . Заслугата за този вълнуваща съвместна работа е ицяло за продуцента Мохсен Джабер, който също така е и собственик на компанията “Alam El Fan”. Мохсен е изиграл огромна роля в широкоразпространения успех на Амал и сега е успял да ангажира Енгин за участие в нейния видеоклип. Той се е срещнал с турския сърце разбивач в Истанбул, където последният се е съгласил да участва във видеото, защото искал да разбере повече за арабския свят. Забележително е това, че режисьора Mohammad Sami ще наблюдава целият процес по заснемането, докато работи по последните снимки на Ghada Abdel Razek’s Ramadan на сериала “Maa Sabq Al Israr”.
Това е превода на статията, която Хриси е постнала.

# 682
  • София
Аз лично много харесвам Енгин и Берен като екранна двойка, но дали някога ще ги видим пак заедно...

Харесват ли ви ... newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:

# 683
Здравейте и от мен, малко се позагубих, но имам малко проблеми, почти  не съм ви чела, но обещавам да се поправя  Blush

Египетската певица Амал Махер подготвя огромна изненада в Еид Ал Фитр и тя ще бъде част от музикалния видеоклип който ще заснеме следващият месец. Изненадата е в това, че мъжът модел в нейното видео и този, който ще играе нейният любовен обект е не без известния турски актьор Енгин Акюрек, познат като „Керим” в хитовата тв драма „Фатма” . Двамата ще се срещнат на снимачната площадка идващият Юли, където след дълго обсъждане, решиха заснемането на видеоклипа да е в Италия на “Rayih Biyya Fen” . Заслугата за този вълнуваща съвместна работа е ицяло за продуцента Мохсен Джабер, който също така е и собственик на компанията “Alam El Fan”. Мохсен е изиграл огромна роля в широкоразпространения успех на Амал и сега е успял да ангажира Енгин за участие в нейния видеоклип. Той се е срещнал с турския сърце разбивач в Истанбул, където последният се е съгласил да участва във видеото, защото искал да разбере повече за арабския свят. Забележително е това, че режисьора Mohammad Sami ще наблюдава целият процес по заснемането, докато работи по последните снимки на Ghada Abdel Razek’s Ramadan на сериала “Maa Sabq Al Israr”.
Това е превода на статията, която Хриси е постнала.

newsm51 Благодарим за превода! Дано скоро видим клипа. Simple Smile

# 684
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 118

# 685
На мен ми харесват - Енгин и Туба. Също ми харесва и комбинацията Енгин и Джансу. Въобще всякаква комбинация ми харесва като се има предвид, че основно ще гледам Енгин.  Laughing

# 686
Бебо -добре дошла!
Липсваше ни  и дано вече всичко да е окей  bouquet

# 687
  • Разград

Скрит текст:

# 688
  • Пловдив

В компанията на Керим, време за следобедно кафе.

marytza, сутринта пожелах днес да имаме новини. Е, и снимката е нещо. Нета е необятен, фейсовете пълни с луди фенове и ние не сме по-различни.

bebo_sn,

# 689
  • Разград
GİTME DUR YALAN SÖYLEDİM - Fatmagül & Kerim

Общи условия

Активация на акаунт