Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 64 653
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Привет  wavey Спорен ден на всички.  Hug

Момичета, помагайте!
Луднах да търся преводи на песните от 15 еп. (танцът на Нова година), 38 еп. (танцът на рождения ден на Фатмагюл) и 69 еп. (ремонтът на къщата на Керим и Фатмагюл). Ако някой знае поне заглавията на песните и техните изпълнители, ще съм много благодарна да ги постне тук.
Песента от ремонта на къщата е преведена в самия епизод, доколкото помня. Имам спомен, че се пееше в нея за едни плодове и беше доста закачлива. Сякаш и от рождения ден на Фатмагюл съм гледала танца с превод, но ще трябва да се поровя.  newsm78

Проблемът е в това, че сериите от 1 стр. на темата не се отварят при мен. А в руските преводи, които съм си дръпнала, не са уважили изобщо текстовете...

# 661
Здравейте момичета
С интерес следях сериала по БТВ, но днес прочетох че започва нов
Търсих да продължа да го гледам някъде из нета с бг субтитри, но уви нещо не успявам да намеря целите серии и от къде да продължа да гледам
Моля ви помогнете, че не искам да чакам няколко месеца да се наканят БТВ да го пуснат  Praynig

Тук ги има всички серии на стр. 1 от темата. Дано ти се отворят. А дъщеря ми ги гледа на сайта "кеф и сеир", преведени. Но на моя компютър така сече от там, че и това не мога да ползвам. Просто РС-то ми и слабичко и старичко, но ти опитай.

# 662
Това е песничката от ремонта на къщата. Клипът е много сладък.

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 12:20 от Деляна_Н

# 663
Здравейте момичета
Търсих да продължа да го гледам някъде из нета с бг субтитри, но уви нещо не успявам да намеря целите серии и от къде да продължа да гледам
Моля ви помогнете, че не искам да чакам няколко месеца да се наканят БТВ да го пуснат  Praynig
Имаш доста варианти. Погледни линковете на първа страница.  Peace
Ето тук ги гледам онлайн www.dailymotion.com, но можеш да ги свалиш от Мастерс и Дата.

Благодаря ти но тук както виждам нямат бг субтитри
Или аз недовиждам нещо

# 664
Здравейте момичета
Моля ви помогнете, че не искам да чакам няколко месеца да се наканят БТВ да го пуснат  Praynig

http://www.keyfiseyir.com/bg/shows/fatmagulun-sucu-ne/episodes
Линк към втория сезон на сайта "кеф и сеир".

# 665
  • В Града на липите
Или аз недовиждам нещо

http://www.dailymotion.com/video/xnqyk2_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … 1-yyyy_shortfilms

Я пробвай с този линк. Мисля че по Би Ти Ви сте до тук. Номера е в търсенето, скоро ще се ориентираш.

# 666
Или аз недовиждам нещо

http://www.dailymotion.com/video/xnqyk2_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … 1-yyyy_shortfilms

Я пробвай с този линк. Мисля че по Би Ти Ви сте до тук. Номера е в търсенето, скоро ще се ориентираш.

Едно голямо МЕРСИ   bouquet

# 667
Или аз недовиждам нещо

Не знам номера на серията по Бтв, но в оригинала това е 53 серия. Давай на "кеф-а". там преводът е добър.
Едно голямо МЕРСИ   bouquet

# 668
Момичета имам един въпрос- песента от 32 епизод, последната сцена ми е любим момент от сериала. Та искам да питам, нали Берен и Енгин я пеят с истинските си гласове?? Според мен двамата първо са я записали в студио  и след това при снимките просто си пеят на плейбек, но според мен това са си техните гласове???    newsm78 newsm78

# 669
Момичета имам един въпрос- песента от 32 епизод, последната сцена ми е любим момент от сериала. Та искам да питам, нали Берен и Енгин я пеят с истинските си гласове?? Според мен двамата първо са я записали в студио  и след това при снимките просто си пеят на плейбек, но според мен това са си техните гласове???    newsm78 newsm78

1000 на 100, че пеят Енгин и Берен!  Peace

# 670
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=TdGco8wR9u4&feature=youtu.be

Обеден поздрав с ново фенско клипче.

# 671
Момичета имам един въпрос- песента от 32 епизод, последната сцена ми е любим момент от сериала. Та искам да питам, нали Берен и Енгин я пеят с истинските си гласове?? Според мен двамата първо са я записали в студио  и след това при снимките просто си пеят на плейбек, но според мен това са си техните гласове???    newsm78 newsm78

Гласовете са си техни и не е озвучавано в студио - изпълнението е със запис на живо. Целият филм е с озвучаване на живо. Ама Берен и в тази сцена ми скрива шапката - как естествено и потрепва от притеснение гласа в началото на песента! И колко точно после ковва тона! За Енгин да не говорим - то си вълнение във всеки жест, във всеки звук. Машаллах! Simple Smile

# 672
  • Разград
Fatmagül ve Kerim 'Bir YOL hikayesi' 1

# 673
и от мен един поздрав за лек и ползотворен ден,аз отивам да се трудя  Crossing Arms  Crossing Arms  Crossing Arms

http://www.youtube.com/watch?v=l1qeZBg3IbE

# 674

Гласовете са си техни и не е озвучавано в студио - изпълнението е със запис на живо. Целият филм е с озвучаване на живо. Ама Берен и в тази сцена ми скрива шапката - как естествено и потрепва от притеснение гласа в началото на песента! И колко точно после ковва тона! За Енгин да не говорим - то си вълнение във всеки жест, във всеки звук. Машаллах! Simple Smile

За филма съм сигурна, че е с озвучаване на живо, но за това изпълнение не съм сигурна. Има нещо, което ме навява на мисъл, че е запис и това е включването на Керим/ там ми се губи някакво време/ ,после музикалния фон, звучи като в студио и накрая аплодисментите, които се усещат, че не са в студио, а навън.Но съм убедена , че пеенето го правят Берен и Енгин и някъде бях чела/не помня кога и къде/, че са репетирали усърдно, за да постигнат ефекта.

Общи условия

Активация на акаунт