Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 64 640
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Хриси Hug,Мариана Hug,много ви благодаря newsm51 smile3525!

# 76
  • софия
Димони- Hug
ще се възползвам от твоите снимки....
няякои от тях , като че за мен си ги правила Joy
Скрит текст:
Преди отскока Joy за прегръдката - стремглава атака Joy
ПРЕГРЪДКАТА- рязък стоп на половин метър / според новата клауза/ и прегъване
увисване Joy
сори, развеселих се нещо Joy

сцената е много хубава и аз си я харесвам! - това сериозно

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 14:11 от freespirit

# 77
По въпроса за новия проект на Енгин си мисля,че е напълно възможно вече да е наясно с него,но да не го казва.С „Ако бях облак“ е била същата ситуация.Знаел е 7 месеца преди това,Мерал вече е писала ролята като за него.Обаче никой не е разбрал.Напълно е възможно и сега да е така.
Спомняте ли си,че по едно време излязоха снимки с него и някаква жена.Някои казаха,че това е мениджерката му и се питаха,какво прави там и какво толкова важно имат да си говорят.Аз намерих само някои от тези снимки.

Дали това е наистина мениджерката му?Снимките са папарашки и слошо качество.Това беше по време на някакви награди и те се бяха уединили.Преди имаше и други снимки,в които се размахваха някакви листа.Той четеше и т.н. Бяха на друга маса.Спомняте ли си?Дали тогава не се е решавало нещо?

# 78
Сигурно са прави да не шумят за бъдещия му проект. Когато стане, при подписан договор - да. Иначе става този казал, онзи написал, ама друг бил чул... В турските сериали има един хубав израз - "те си знаят"!

# 79
  • Стара Загора
Изгледах сега интервютата и малко се поизнервих с тоя петел,който все кукуригаше кат за последно,как не снимаха в студио тия хора ooooh!...Хич нищо не разбирам от арабския,на турския по-чаткам някоя дума,но се нарадвах на двамата сладури  вече не в роля и  ми харесаха-мн.естествени ми се видяха,с чувство за хумор и двамата.А чак сега вдянах защо се майтапихте за перчема на Енгин-той не спря да си отмята косите  Joy Joy Joy,ами навик си му е явно на човекът,а журналистката сигурно и се прииска да зарови ръце в тях!!!
Сердар Гьокхан също ми хареса!Доколкото разбрах и той мятал коси на младини Grinning.те.приличат си с Е.А.или аз така си го навързах и преведох Sick.
  Димони Hug,аз също мисля,че това е мениджърката на Енгин,имаше и др.снимки с тях преди време.За новият му проект сигурно си знае,но едва ли ще има информация преди да е сигурно всичко.А сега най-вероятно няколко месеца почивка ще си даде и на есен с песен в нов сериал Grinning,те нали лятото почиват повечето артисти и не снимат.

# 80
Сигурно са прави да не шумят за бъдещия му проект. Когато стане, при подписан договор - да. Иначе става този казал, онзи написал, ама друг бил чул... В турските сериали има един хубав израз - "те си знаят"!
С Мерал е имал подписан договор 7 месеца преди това.Просто Енгин си е потаен по принцип и сигурно си има основателни причини за това.

# 81
  • В Града на липите
...Просто Енгин си е потаен по принцип и сигурно си има основателни причини за това.

Сигурно за да не урочаса работата. Пък й така поддържа загадъчния си имидж.  Grinning

# 82
И вероятно си почива някъде на някое прекрасно местенце, а ние ще умрем от любопитство къде ли е, с кого, какво ще снима?  Grinning

# 83
Хриси,ние с теб няма да му се сърдим Peace

# 84
...Просто Енгин си е потаен по принцип и сигурно си има основателни причини за това.

Сигурно за да не урочаса работата. Пък й така поддържа загадъчния си имидж.  Grinning
То хубаво да е загадъчен,ама чак пък толкова! Скоро да не заприлича на Фантома от операта....
А за уроките-споко,ще го оправим!  Peace Ще го закараме на някоя бабка да му бае...  Hug

# 85
По повод отмятането на перчема на Енгин ми хрумна ,колко ли пъти се е налагало да спират снимките заради този му навик(във филма не го прави често),или пък обратното как съумява и сдържа това си желание по време на снимки   Joy

# 86
  • В Града на липите
Димони, хич даже няма да му се сърдим.  Grinning
Големи са сладури на тези снимки. Мисля си, че каквото и да гледам с тях поотделно в началото ще ми е много криво. Много ги харесвам заедно на екрана. И не само заради героите им, и защото свикнах да ги гледам един до друг. За някои между тях няма химия, но за мен има. Дори не само химия, а някаква магия. Толкова добри актьори са, че ги възприех като едно цяло, и сега ще ми е много трудно да ги възприема с различни партньори.  Sad

# 87
Хриси ,и на мен ми е добре да ги гледам заедно ,харесват ми като екранна двойка и ще се радвам и за напред да имат общи проекти.За мен като цяло филма си беше една магия -истинска с много чувства и емоции събрани на куп!

# 88
Димони, хич даже няма да му се сърдим.  Grinning
Големи са сладури на тези снимки. Мисля си, че каквото и да гледам с тях поотделно в началото ще ми е много криво. Много ги харесвам заедно на екрана. И не само заради героите им, и защото свикнах да ги гледам един до друг. За някои между тях няма химия, но за мен има. Дори не само химия, а някаква магия. Толкова добри актьори са, че ги възприех като едно цяло, и сега ще ми е много трудно да ги възприема с различни партньори.  Sad

А аз се чудих защо ми е терсене като хвърлям вечер след 11 часа по едно око на "Щастливи заедно"?  Grinning Не мога да го възприема този екранен партньор до Берен Саат!  Grinning

# 89
За мен и в сериала Керим отмяташе доста често перчема,но не във всички серии.Аз лично много се изнервям като ми израстне така косата,че да ми влиза навсякъде.Той как търпи-незнам.

Хриси,аз мисля да го изгледам „Щастливи заедно“,но само от любопитство.Голям мерак нямам.Понеже е с бг аудио,мога да го гледам и докато гладя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт