Димони,надявах се да я сложиш тая емотка с перчема
,мн.ми е смешна.Да ви кажа и аз имам такъв навик все си отмятам косата назад,моята е дълга и чуплива и все ми влиза в очите,та го разбирам Енгин
,а едва ли му прави впечатление ,но който гледа отстрани забелязва.

Димони,надявах се да я сложиш тая емотка с перчема
,мн.ми е смешна.Да ви кажа и аз имам такъв навик все си отмятам косата назад,моята е дълга и чуплива и все ми влиза в очите,та го разбирам Енгин
,а едва ли му прави впечатление ,но който гледа отстрани забелязва.
разбира се ,че ще е с халка.Те в същия ден,в който правиха това интервю снимаха сценката със скубането на Мукадес
Той още се изживяваше като съпруг 
малиии, голямо четене му дръпнах, докато ви настигна, направо
Сега вече мога да си коментирам рахат
Да си жива и здрава, все така емоционална и готина 

Хубавото е, да си споделим коя от какво е била впечатлена и да се пробваме с нещо ново. В края на краищата, тук сме за да гледаме филми и споделяме впечатления, а не за да си мерим умствените възможности или да си обиждаме вкусовете. След Аси за мен нищо друго не е било толкова силно, но ето, някои дори не успяват да се заинтригуват
Няма лошо- по вкус и цвет товарищ нет 

това ,че Енгин ще участва в „Господин Джевдет и неговите синове“ се оказа за сега само слух.Мениджерката отрича участието му в този сериал.Аз лично се съмнявам,че и Туба ще участва,защото беше давала едно интервю,в което каза,че няма да се снима в сериали 2 години,заради близнаците.Препоръчани теми