Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 64 647
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
 hahaha hahaha hahahaДимони,надявах се да я сложиш тая емотка с перчема,мн.ми е смешна.Да ви кажа и аз имам такъв навик все си отмятам косата назад,моята е дълга и чуплива и все ми влиза в очите,та го разбирам Енгин Grinning,а едва ли му прави впечатление ,но който гледа отстрани забелязва.
А вие забелязахте ли,че на интервюто е с халка?

# 91
  • В Града на липите
Хриси,аз мисля да го изгледам „Щастливи заедно”,но само от любопитство.Голям мерак нямам.Понеже е с бг аудио,мога да го гледам и докато гладя. Simple Smile

На мен нещо не ми се получава с другите сериали Sad

Скрит текст:
Асито го докарах до 3-ти епизод. Великолепния век до 10-ти, снощи подхванах един "Запленяваща сърцето", успях да изгледам епизод и половина. Тази вечер ще го продължа, та да видим докъде ще я докарам. Засега ми е много забавен, а и е по един мой любим мюзикъл "Моята прекрасна лейди".
Сериалите сигурно са много хубави щом имат толкова фенове, но явно аз не съм готова още за нищо различно от КВФ. Sad

Боровинке, с халка е защото журналистката е на снимачната им площадка и ги интервюира между снимките на епизода със скубането на Мука. Тоя петел наистина е адски изнервящ. А журналистката вероятно нарочно не си е свалила очилата, за да не си личи вълнението й, покрай интервюто  Joy  Joy

# 92
И аз ходя из сериалите като улава. Асито го гледах до момента в който ми просветна, че е турски вариант на "Гордост и предразсъдъци" и до там. Сега разбирам, че имат и друг филм адаптация. (по "Моята прекрасна лейди")

# 93
hahaha hahaha hahahaДимони,надявах се да я сложиш тая емотка с перчема,мн.ми е смешна.Да ви кажа и аз имам такъв навик все си отмятам косата назад,моята е дълга и чуплива и все ми влиза в очите,та го разбирам Енгин Grinning,а едва ли му прави впечатление ,но който гледа отстрани забелязва.
А вие забелязахте ли,че на интервюто е с халка?
Боровинче, Hug разбира се ,че ще е с халка.Те в същия ден,в който правиха това интервю снимаха сценката със скубането на Мукадес Joy Той още се изживяваше като съпруг  smile3521

Хриси,писали сме заедно.

# 94
  • София
                                     прекрасна Фатмагюл  

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 15:34 от Dilemi

# 95
  • Стара Загора
Момичета гледайте Аси,няма да съжалявате.Аз приключих в събота през нощта  с финала и трябва да ви кажа,че завършва страхотно,щастливо,самият финал е дълъг  и неочакван,наистина неочакван,аз не съм виждала подобен в сериалите,които съм гледала,мн.оригинален замисъл има накрая.Значи с чиста съвест казвам,че благодарение на Аси,аз излязох от магията КВФ,т.е. не исках да гледам нищо друго освен КВФ,нищо не задържаше погледа ми,дори спрях да чета книги(а те бяха голямата ми страст),докато не започнах Аси-първите 5 серии и бях във филма .Разбира се КВФ си е специален,но просто с Аси се научих да гледам отново,еее  сега попаднах там в магия,от която няма излизане,но...си ми е добре.
А Пленителката и ВВ не съм ги гледала,не мога да коментирам за тях.
Не ви агитирам,да не приемете сега това като обида, в никакъв случай не искам и да ви огорча,просто ви споделям ,че заглеждайки др.филм,аз се отърсих от това  вглъбяване в КВФ,дори се върнах към книгите и съм мн.щастлива,мислех че никога няма да успея.

п.п.Хриси,Димони,мерси!Не знаех,че тогава е снимано интервюто,та си помислих нашия убавец да не се е оженил тайно Joy Joy Joy

# 96
                                    прекрасна Фатмагюл    ( все едно от картина на Ботичели...)

Скрит текст:

Сълзите ми за теб се стичат
за твоята съдба
сърцето ми за тебе боледува
не искам да съм сама в нощта
но съдбата ни тъй жестока
на самота обрича не за дълго
аз пращам ти от моята любов
задръж я в своите ръце
аз пращам ти от моите сълзи
изтрий ги нежно,замълчи
една любов в сърцата ни тупти
задръж я в своите ръце-не говори...
да оплетем в едно нашите съдби
да бъдем остров един за друг
сред бурното море
ти пристан си за моите мечти
почакай ме,не говори...

# 97
  • Пловдив
Здравейте момиченца-кокиченца  Hug малиии, голямо четене му дръпнах, докато ви настигна, направо Ама ви догоних и вече съм в час  Laughing
Марианче, за новата тема   love001 Сега вече мога да си коментирам рахат  Laughing

Малчева, честит рожден ден, миличка  newsm51  love001 Да си жива и здрава, все така емоционална и готина  Hug

Хриси,  Hug

Скрит текст:
ти ми обеща още един шанс, нали  Wink

Момичета, възприемането на филмите и сериалите си е строго индивидуално. Това, което за едни е неповторимо и вълнуващо, за други може да си е "нищо особено " Peace Хубавото е, да си споделим коя от какво е била впечатлена и да се пробваме с нещо ново. В края на краищата, тук сме за да гледаме филми и споделяме впечатления, а не за да си мерим умствените възможности или да си обиждаме вкусовете. След Аси за мен нищо друго не е било толкова силно, но ето, някои дори не успяват да се заинтригуват  Peace Няма лошо- по вкус и цвет товарищ нет  Peace

Joy Joy Joy

# 98
Енгин беше много забавен с това отмятане на коси . За 2 минути сигурно 15 пъти си отметна косата. Но по време на интервюто не го правеше. Попринцип според мен това му е станало тик. Аз имах такъв тик по едно време, защото съм с дълга коса и като пиша, все ми печеше. Но се отървах от този тук слава Богу.

Иначе много сладко се усмихваше Енгин през цялото време. Усмивката го прави още по-чаровен. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 99
Боровинче,
Скрит текст:
ВВ и Пленителката на сърца са супер,но Асито наистина е върхът  Peace
Злати, Hug загуби се бе, джанъм.Да дойда аз да ти пусна интернета Simple Smile

# 100
  • Стара Загора
Тук явно се усети,че го майтапят и се зареса още повече Joy Joy Joy....
Димони Hug  love001благодаря!

# 101
  • In the light side of the Moon!
привет моми4ета, да се разпиша и аз  Hug

Марианка, благодаря за новата тема с ново име и дано с много нови положителни емоции  Hug

Мал4еваHug Hug Hug
Скрит текст:
Букет от рими!
Дар от мен за теб!
Бъди неотразима!
4естит ти ден рожден!

Желая ти горещо,
любов, любов безкрай!
Мигове блестящи
в един не свършващ Май!

Пролет да си ве4на,
цъфтяща и красива!
Мъжът да е обре4ен,
щом с устни го упиваш!!!

Вулкан от страст бъди!
Горска самодива!
Нощните звезди,
с оргазма си да скриваш!

Не спирай с твойта лава,
сърцата да изгаряш.
Вси4ко отминава,
спомени остават...

За туй, бъди желана,
ласкава и силна,
винаги засмяна
и любвеобвилна!!!

Целувам те 4ове4е.
Тръпки ме заливат.
Много си дале4е.
От мен:
БЪДИ ЩАСТЛИВА!!!
[/color][/b]

И аз да си кажа като Боровинка, с риск да ме оплюете 4е коментирам друг сериал. Асито ме отърси от КВФ и сега съм върла Асиманка, имам си и подпис4е с главните герои а пък моята нова любов Демир право в мен гледа ... Joy Joy Joy Joy  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
за мен това е засега най добрия турски сериал въпреки 4е все още го гледам.... разбира се това не озна4ава 4е щом на мен ми харесва и на вси4ки други трябва да им хареше  Naughty
с нетърпение о4аквам и новия проект на Енгин, Кенан и Туба - да видим какви ще ги издокарат
лек ден за сега от мен  Hug

# 102
Иначе журналистката беше горе долу подготвена. Много мразя журналисти, които не са чели преди това за хората, които интервюират, тяхни стари интервюта и тн, за да знаят какви въпроси да задават , как да си зададат въпросите и тн. Дори в Холивуд понякога различни медии задават абсолютно едни и същи въпроси и на актьорите им излизат пришки на устите да отговарят едно и също. Много е дразнещо.

Въпреки това можеше и по-добре.
Аз бих задала следните въпроси на Енгин и Берен

Какви черти или качества, недостатъци  от тях самите са вкарали в изграждането на образите на Керим и Фатма?

Как са успяли да изградят връзката, любовта  между Керим и Фатма? Двамата са много добри актьори поотделно всеки един от тях но какво им е било нужно, за да се получи спойката между тях, за да пресъздадат магията на любовта между Фатма и Керим.?

# 103
хайде и аз така...

Момичета,много ви благодаря за милите думи  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 16:30 от mal4eva1984

# 104
Мигленче, Hug това ,че Енгин ще участва в „Господин Джевдет и неговите синове“ се оказа за сега само слух.Мениджерката отрича участието му в този сериал.Аз лично се съмнявам,че и Туба ще участва,защото беше давала едно интервю,в което каза,че няма да се снима в сериали 2 години,заради близнаците.

Момичета,а как ви харесва прическата на Енгин в Облака?
Питам се също дали ще му я сменят за новия проект и каква ли ще бъде?

Общи условия

Активация на акаунт