Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 64 652
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • София

# 106
# 107
  • Стара Загора
Цитат
Момичета,а как ви харесва прическата на Енгин в Облака?
Питам се също дали ще му я сменят за новия проект и каква ли ще бъде?
И в Облака ми харесва прическата му,но в КВФ повече,особено  в първи сезон.И аз се питам дали ще му сменят прическата и се моля да не го  подстрижат,както в "Брак с чужденец",че там нещо не ми харесва с къса коса Grinning.
Дилеми Hug,мерси за снимките,колажите и гифчетата!

# 108
Дилеми,след тези гифчета,които си пуснала,просто не мога да не пусна това Joy Joy Joy

http://www.videoclip.bg/watch/Pesenta-na-Petela

# 109
  • София
Момичета, и аз се лутам и не мога да си намеря местенце,а ми се гледа нещо наистина грабващо,но да е турско сериалче,непременно.Мъча се над Езел,заради първия слух,че Енгин ще участва с Джансу,обаче наистина ми е голяма мъка,дори отгоре отгоре не мога да го догледам...

И аз ходя из сериалите като улава. Асито го гледах до момента в който ми просветна, че е турски вариант на "Гордост и предразсъдъци" и до там. Сега разбирам, че имат и друг филм адаптация. (по "Моята прекрасна лейди")
Турците са избрали доста печаливша стратегия.Осъвременяват класически истории и пред очите ни оживяват образи,които са затвърдено обичани от зрителите и читателите на класика.
Когато,обаче усетя копиране на чужда продукция,не ми е приятно.
Идеята им с турските им романи,обаче много ми допада.

п.п.Още един пример за копиране: "Другите отчаяни съпруги"-Турците не се притесняват да копират,но поне им се получава.За разлика от нашите "Женени с деца", които са доста зле,по мое мнение.

Слух или не,аз си купих книгата "Джевджет бей и неговите синове" и я започнах...С големи резерви съм,но все пак засега ми допада.

# 110
  • Пловдив
Димони  Hug, казвам ти хванах гората 2 дена без нет  ooooh! Ужас, сега установих, че и аз имам някаква зависимост  Blush, а си мислих, че съм идеална

На Енгин според мен най  му ходи тази дължина на косата в момента, не много дълга както беше в серията с отвличането. Там направо ми приличаше на Винету  Grinning И с мустаци не ми хареса, ама аз по-принцип не харесвам с мустаци и може би затова.

Голям смях ме напуши в петък като видях пусната тема за Джевдет. При това с уточнение кои артисти ще участват  Joy Joy Joy при положение, че нито един не е потвърдил участието си Mr. Green

Л_Дани, изобщо не мисля, че Аси е турският вариант на Гордост и предразсъдъци  Peace Пробвай го. Ако не си гледала 1001 нощ, също горещо ти го препоръчвам.

# 111
  • София
Боровинка, Димони

Относно прическата на Енгин - харесвам го както беше в началото на 1-ви сезон, не толкова дълга, леко филирана коса,  не тези тежки кичури, които висят сега на главата му... По време на зимно-пролетните серии (отвличането на Фатма и преследването на Мустафа) не приличаше на себе си, беше подпухнал, с големи бузи. Сега чета, има слухове и предположения, че е имал някаква травма на гърба и е трябвало да приема кортизонови препарати. От кортизона се получавало подпухване на лицето, без общо напълняване. Май това беше и случаят с Енгин. Но това са само слухове...

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 17:06 от Dilemi

# 112
Л_Дани, аз си я заплюх за четене, но все още не съм я купила. Този слух за филмирането на тази книга (Джевдет бей и неговите синове) вече доста брадяса. Такъв слух имаше още преди сезон 2011/2012 и тогава се спрягаше името на К. Татлъту за  главната роля. Сега се завъртя името на мистър "Езел". Добре поне, че отпадна въпросителната за мистър "Фатамагюл".
С риск да си навлека неприятности продължавам да твърдя, че филмът Аси е адаптация на Гордост и предразсъдъци. Не е необходимо да бъде копие на оригинала за да се признае това.  Peace

# 113
Здравейте, момичета,
Днес много хубава компания сте се събрали, а аз чак сега мога да ви отделя време. Много се радвам, че виждам и Боровинка, и Мигленка, и Злати (разбира се и всички други), но те тричките ми се губеха в последно време. И аз съм като Л_Дани и Деляна. Нищо не ми се гледа. Не ми се чете. Въобще нищо не ми се прави. Сигурно съм в следродилна депресия. Или някаква следфилмова депресия. Добре, че младежта не ме оставя на мира, иначе ще си легна и ще си повтарям до безсъзнание старите серии. Даже любимите ми филми, които мога винаги да гледам не ми задържат вниманието. Сигурно трябва да се отдадем на някой порок, но на кой ли? Дайте предложения. newsm78 newsm78

# 114
  • София
Златина,гледала съм го,да.Хареса ми,защото не е натоварващ, а не ми хареса именно защото копира ГП...
В основата си изцяло се препокрива с Гордост и предразсъдъци.В един момент наистина нещата отиват в друга посока,но като цяло идеята е една и съща,героите и отношенията са едни и същи.Приликите са толкова много,че дори няма смисъл да ги изброявам всичките.
Аз пак да кажа,факт е,турците копират,но им прави чест,че поне го правят добре. Peace

п.п.Аси е приятно сериалче, мен лично не ме завладя така че да тръпна и да се вълнувам,но не е лош сериал.Но аз си падам по по-силните и драматични сериали...

Деляна,
последно прочетох,че Кенан И.щял да бъде Джевджет бей.На мен интригата ми харесва,тъй като засега липсва друга/дори и да се окаже лъжа/.Аз заради Джансу гледам Езел,сега ще прочета книгата,заради слуха,изобщо намирам се на работа  Joy hahaha.

# 115
Голям смях ме напуши в петък като видях пусната тема за Джевдет. При това с уточнение кои артисти ще участват  Joy Joy Joy при положение, че нито един не е потвърдил участието си Mr. Green
Е сега пък...не разбрахте ли,че хората са напред с материала...явно има гадаене по развалено кълбо.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 116
fantasya, моето предложение е да си изкараш едно хубаво лято без никакви пороци. Тъкмо си се отървала от този на турските сериали.  Grinning
Л_Дани, наистина проблема и при мен е в нищоправенето. Сега имам прозорец и освен, че си довършвам КВФ си правя проучване из другите, но засега без особен резултат. На книжния фронт Орхан Памук ще изчака Елиф Шафак ("Чест").  Peace

# 117
  • София
Фантазийка, Hug Grinning мила, сещам се за няколко,ама не включат Енгин  Sad Blush.
Скрит текст:

и т.н. и т.н. и т.н...... Mr. Green

Диляна, подозирам че с Елиф Шафак си направила по-добрия избор.Аз съм се засилила Орхан да го чета на плажа  Mr. Green...

# 118
Аз не съм сравнявала никога Асито с Гордост и предразсъдъци и не бих го сравнявала.Когато загледах филма директно се пренесох в тамошната атмосфера.Просто никога не съм търсила прилики с друг сериал.Докато гледайки други турски сериали е възниквала у мен понякога потребност за сравнения.Очевидно е въпрос на нагласа и на различно възприятие.
За мен това е като да сравнявам изнасилването на Фатмагюл с изнасилването на Нарин,а не бива според мен.

# 119
Здравейте, момичета,
Днес много хубава компания сте се събрали, а аз чак сега мога да ви отделя време. Много се радвам, че виждам и Боровинка, и Мигленка, и Злати (разбира се и всички други), но те тричките ми се губеха в последно време. И аз съм като Л_Дани и Деляна. Нищо не ми се гледа. Не ми се чете. Въобще нищо не ми се прави. Сигурно съм в следродилна депресия. Или някаква следфилмова депресия. Добре, че младежта не ме оставя на мира, иначе ще си легна и ще си повтарям до безсъзнание старите серии. Даже любимите ми филми, които мога винаги да гледам не ми задържат вниманието. Сигурно трябва да се отдадем на някой порок, но на кой ли? Дайте предложения. newsm78 newsm78
Миличка,не се депресирай,ами пристигай при мен...
Скрит текст:
слънце,плаж,мъже...ммммм и т.н.....

Общи условия

Активация на акаунт