Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 65 229
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • Разград
KUTLAMA

# 376
Хриси, без ние да сме одобрили г-жа Акюрек тц никаква женитба Naughty
 А папараците им май и те почиват newsm78.Пълна мъгла около Енгин а ние  #Crazy за мъниичка клюкинка ама нейсе.Ще чакате както казва Енгин Peace

А при нас може и да превали ,че да ни поразхлади малко ,че умстменият ми капацитет е в летаргия и хич  не ми спори работата Rolling Eyes

# 377
Лусия,Хриси,Кики,радвам се че разбирате какво съм искала да кажа!
Пожелавам ви лек ден,момичета! Аз отивам да се разправям със слънчасали туристи! Hug
Кики,
Скрит текст:
при нас преваля-измиха улицата с машина и сега е страшна мараня.... ooooh!

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 12:27 от mal4eva1984

# 378
Малчева, мноого трудна задача и затова ти пожелавам Бог да те дари с търпение Laughing

# 379
  • Разград

Скрит текст:

# 380
Добър ден на всички.

Наистина има някакво затъмнение около Енгин, нали е на море,  ходи на плаж, разхожда се най-вероятно, папараците наистина спят щом не са го щракнали някъде по плажовете. Да се стягат вече.
Иначе 45 епизод ми е един от любимите. За мен тази серия е кулминация . Цялата мъка на Керим се изля.  Тогава го усетих много истински Керим.  Целият му свят се беше сринал, страдаше и аз страдах с него.

Основното за мен в тази серия са отношенията му с Фатма.  Керим не беше усетил майчинска и бащина обич, но и не усещаше любовта на жената, която обича, не вярваше че тя го обича.  Наистина ако Фатма не го обичаше, той я обричаше на брак без любов, сякаш я насилва да го обича. Беше абсолютно прав затова. И точно тези думи отключиха сърцето на Фатма, защото за да му докаже че греши., тя трябваше да му покаже, че го обича нямаше друг начин.

Керим се чувтваше изгубен и естествено посегна към алкохола , където да намери утеха.  Цялото това напрежение, болка , страдание, съмнение трябаше да избият наняйъде и така и стана. Финалната сцена ми е любима.  Той беше адски пиян, но каза много истини на Фатма . Защото наистина, ако той не чувства любовта й, сякаш, тя него обича, а той я насилва.

„ Обичам те до полуда, а ти все още обичаш него” – Съмненията на  Керим, които Фатма трябва да разсее, ако иска да е щастлива с Керим. Това е ключов момент, защото Фатма, колкото и да не искаше да признае, че го обича, вече нямаше изход, ако искаше да е с него.

Обичам те ....Това, което виждам и чувствам , нека се уверя, нека да те видя и  да те почувствам...обичай ме малко и ти.

На тези думи аз изтръвам всеки път. Да Керим беше много пиян и някой може да приеме че заслепен от алкохола и любовта си, Керим можеше да я насили, но аз не съм съгласна.  Дори и пиян, не би наранил Фатма, сигурна съм. Опита се да я докосне, да я целуне, , но аз знаех, че тя ще го спре. Но думите му- Обичай ме амлко и ти- са толкова силен вик за любов, едно момче, което цял живот е живяло с липсата на любов от родителите си, моли да бъде обичан. Та кой не иска да бъде обичан?? Тези думи съдържат цялата болка на Керим , трупала се години наред. Цялата сцена е адски разтърсваща, ураган от емоции. Обожавам я.

# 381
Ако ще трябва ние да одобряваме г-жа Акюрек спукана му е работата на г-н Акюрек. Не се е родила тази дето ще се хареса на целокупната bg-mamma.  Grinning
За сцената с "Обичай ме малко и ти" и шамара, и аз мисля, че Керим не би я насилил. Тя и самата Фатмагюл не го мислеше сякаш. Просто при нея сработи рефлекс спрямо пиян мъж.

# 382
Спомням си че когато гледах за пълви път 45 серия/то беше маратон/в момента който  се опита да я целуне си казах" само не го удряй"  и хоп тя го удари .Тогава и се ядосах но за малко .Абсолютно защитна реакция ,но не защото се уплаши ,че  ще я нарани .Шамарът и не беше на уплашена жена по -скоро наистина рефлекс с/у пиян мъж както каза Деляна_Н.
 А съм чувала приказката ,че пиян човек си казва всичко каквото му идва от сърце.При Керим беше точно така -каза  какво чувства  на Фатма ,показа болката в душата си ,желанието да усети че и тя го обича.Ако не беше пиян не би  го казал толкова откровенно не и на този етап на филма.Просто една от култовите серии .

# 383
  • Пловдив

Надписа на снимката е коли под наем. Вероятно Енгин взима или връща такава кола на мястото където прекарва отпуската си.

# 384
Тези снимки от сега ли са? Аз мислех, че са работни от времето когато са снимали филма.  newsm78

# 385
  • Хасково

# 386
  • София
 wavey Здравейте! Офф, яяя...Марианка ни изненада с преговора, аз тичам да преговарям...

# 387
Тези снимки са работни по врема на снимането на 78 еп.Във фейса пишеше ,че са правени тогава,но сега след края на филма се пускат.Това е на 100 м от къщата на Розата .Ваня беше постнала и другите от същата серия.Мука с робата на цветя и с жълтите обувки.  Grinning

# 388
Тези снимки са работни по врема на снимането на 78 еп.Във фейса пишеше ,че са правени тогава,но сега след края на филма се пускат.Това е на 100 м от къщата на Розата .Ваня беше постнала и другите от същата серия.Мука с робата на цветя и с жълтите обувки.  Grinning

Жега, жега, но чак толкова да съм слънчасала?! И аз ги гледах по напред в темата.  Peace

пп - Защо се промени корицата на темата? (първа страница)

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 14:18 от Деляна_Н

# 389
Правени са от същите момичета ,които отидоха първият път и взривиха нета,но понеже се разнесли слухове,че едва ли не с полиция е трябвало да ги гонят от сн площадка те отиват да  се у верят ,че това са грозни слухове и правят тези снимки.
Информация -бг фейс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт