Жената Рак - тема 6 - ,,Рачешки рожденни дни се празнуват до зори,,

• 27 592
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
mep,punky да сте живи, здрави и много, много щастливи!  bouquet
 Милионерки в зелено и всички екстри! както се пее в една песен   Mr. Green

# 316
Мерси за хубавите пожелания,дами! Simple SmileДа рождените дни на рачките за таз година свършиха.Живи и здрави и щастливи до догодина!  bouquet

# 317
  • Варна
Е, затова мразя, когато свършат рачешките рожденни дни - тук става пустиня.  Laughing

# 318
Тъкмо малко да заслабнем Simple Smile)) то не бяха торти не бе чудо!  Mr. Green

# 319
Днешният ден ми бе доста успешен Party

# 320
  • София
На мен вчерашния ден не ми беше хич добър,надявам се следващите да  са такива. Praynig

# 321
Аз пак ходих да ме снимат, ама тоя път съм съвсем ужасна и не знам дали ще ви се покажа  Joy Blush

# 322
Ние си те харесвяме всякак, Ео Mr. Green
Спокоен и лежерен петък, рачки, да мине без сътресения и притеснения.

# 323
Гърлз, аз останах без пералня за няколко дни и ми се реве с купа чаршафи, дето приятно и неусетно се натрупа-нали се потим като свине  ( Mr. Green ) в тия жеги, та е ужас... Дилемата е да запретна ли поли и да ги пера на ръка, или да ги мъкна до пералнята на майка ми (на 600 метра от нас)  Thinking

# 324
  • Варна
Тъкмо малко да заслабнем Simple Smile)) то не бяха торти не бе чудо!  Mr. Green
Laughing Обаче у нас продължаваме с тортите. Mr. Green

Пате, по- добре мъкни дрехите при мама.

Аз вчера  ей тъй, на равното, стъпах накриво.  Twisted Evil Мислех, че днес ще ми е трудно да вървя, ама само леко наболява. На работа един колега ме накара да търкалям бутилка със стъпало и наистина ми помогна.

# 325
  • София
E,като мене с две леви ръце и крака няма StopВ понеделник сутрин,първи ден от отпуската и най-лежерно си търся нож да си намажа препечената филийка с масло.Как набарах ножче за шпиковане,ново,супер остричко и хоп го изтървах върху крака си.Брех като шурна кръв и не може да спре,на студена вода,пристегнах по-нагоре крака и ужас.В нас направих мазало из кухня,коридор ,баня.Накрая се завлякох до портиера,та чистачката,2-мата портиера и една съседка помогнаха да се пооправя,но най-лошо,че детето беше с мене в тоя ужас.На обяд даже ми го залепиха и сега вече съм като нова. Mr. GreenАма като съм вкъщи ми се случват най-безумните и нелепи ситуации.
При мен съм забелязала,че след рождения ден ми са кофти дните.

# 326
  • Варна
Оле, Инка, ужас. И аз съм с две леви ръце и крака. Дните след рожденния ден - също.

# 327
Аз спокойно мога да бъда председател на клуба "Ръцете ми пречат"  Laughing ако почна да ви разказвам колко съм зле,  няма да повярвате. Добре, че мъж ми не е като мен, че да сме потрошили къщата  Joy
Девойки, как сте  Hug аз съм в Австрия, тук е жега голяма. До вчера беше хладно и приятно, но днес е някакъв ад. Хич не ми понасят тия жеги, начи...  Close

# 328
Кикаха, на мен редовно ми се случва да си изкривявам краката, особено левия (май е левият, де Laughing).
Вече съм свикнала, обаче е ужасно неприятно и боли Confused
Веднъж го бях изкривила, седях си вкъщи 2 дни, после отидох да плувам и  Crazy В деня след плуването бях готова да умра. От тогава си знам да не го натоварвам.

# 329
Здравейте рачки! Не съм писала, но бях изпаднала в кофти емоционално състояние. Не ми издържат нервите с това стоене у нас. Тези дни вече се поокопитих и започнах да гледам по-ведро на нещата.
Луната е била виновна нещо, сигурна съм  Wink Добре, че бременността е само 9 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт