Жената Рак - тема 6 - ,,Рачешки рожденни дни се празнуват до зори,,

• 27 592
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Няма земна зодия, която да е слабохарактерна, си мисля аз. И аз съм за Дева, щото си ги обичам земните. Е, точно Девите не са ми най-любими, но тои е поради лош опит със свръхегоисти от тази зодия. У Телците и Козирозите някак не е толкова натрапчива тази черта.

# 361
У Телците и Козирозите някак не е толкова натрапчива тази черта.

След две тежки връзки с козирози, мога да кажа, че рядко се срещат егоцентрици и егоисти като тях. Да не ги чуя!

# 362
  • Варна
И аз не искам да чувам за тях  Grinning най-неприятната зодия

# 363
  • Варна
Нашата мома ще е лъвица или дева, не знам кой е по-добрия вариант. Някакви наблюдения?
Идеална е комбинацията рак- рак- лъв.  Mr. Green Пред двама раци, лъвът е зодия "писи", поне за сега.  Mr. Green

# 364
  • Sofia, Младост 3
И аз съм РАК (с асцендент ДЕВА) =) И събирам в себе си всички възможни качества на рачетата- и добрите, и лошите . Преди време намерих ето това писание за раците и установих, че всеки ред и всяка дума все едно са писани за мен, затова и накарах приятелят ми, който е ВОДОЛЕЙ да изчете нещата, за да му стане ясно с какво си има работа  Grinning --- 

http://yovko.net/blog/531

Оказа се, че човекът е писал за всички зодии и на Риби и Водолей също беше уцелил характеристиките в детайли .

Аз съм родена на 9 юли, приятелят ми на 9 февруари и някак съдбовно деветката стана любимата ми цифра.

# 365
Ева, добре дошла в рачешката компания  Peace Тая статия наскоро някой я беше пускал тук, наистина има доста верни неща.

# 366
  • Варна
Ева, и аз съм зодия рак, родена на 9ти юли с асц. дева  Shocked

# 367
Как мога да разбера какъв ми е асцедента? newsm78

# 368
От тука например ---> http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php
Трябва само да знаеш часът си на раждане. Аз съм везна.

# 369
  • Варна
Ее, Пипи, тамън щях да и го давам  hahaha

# 370
Нищо де, отмених те  Laughing А големият ми син е рак с асцендент рак   Shocked рак, откъдето и да го погледнеш  Laughing

# 371
Нищо де, отмених те  Laughing А големият ми син е рак с асцендент рак   Shocked рак, откъдето и да го погледнеш  Laughing

Ооох, миличкият, сигурно е много чувствително детенце.

# 372
Доста, да. И с много труден характер, но се разбираме супер с него. Всъщност, не знам дали съм споменавала, но и мъжът ми е рак  Laughing Отглеждаме си и едно овне, за разнообразие - малкото синче  Laughing Типичен представител на зодията си е, кефи ме/пу,пу, да не са му уроки/.  Невероятно амбициозен и упорит, дано така бъде и занапред... Peace

# 373
Отглеждаме си и едно овне, за разнообразие - малкото синче  Laughing Типичен представител на зодията си е, кефи ме/пу,пу, да не са му уроки/.  Невероятно амбициозен и упорит, дано така бъде и занапред... Peace

Мъжът ми е овен. Много се разбираме. Страхотна зодия за мъж, големи мъжкари - "мъж, та дрънка" дето има един лаф. Много са честни, не са интриганти и много си гледат семействата. Дава ми страхотна сигурност, нещо, на което ние раците много държим.

Та твоето овне един ден ще бъде много търсен ерген  smile3521 

# 374
Дай Боже  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт