Отговори
# 150
Пашик,честит рожден ден и тука! Hug

Хайли, добре че не си го счупила крака!  Praynig

Ани, Hug

Скорпи,честити розови гащи Simple Smile

# 151
Благодаря ви!
Пашик, честит Рожден ден!
Честито на именниците!
Аз съм с нов телефон, нямо вече да досаждам с латиница.
Днес цопнахме малкия в басейна

# 152
  • София
Лурдес,Краси,Бобинка... благодаря ви,че се сетихте за нас и нашия празник!!  Hug Hug  bouquet
Включвам се сега защото бяхме на дълга ваканция о морето за 20 дни и днес се прибираме!

# 153
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Димяни,  wavey аз пък при цялата лудница си признавам, че ви забравих .  Embarassed Извинявай и честито на малките талисманчета.  Hug

Пашик, ЧРД на патеричка и на теб!   bouquet

Скорпи, честити розови гащи, много се радвам!  Laughing

Ани, не съм забравила гащите и ще ги вземем, ама не съм измислила как, ти нали сега си на работа и е още по-сложно.  ooooh! Иначе имаме гащи и от Диданка  Hug, ама и тях само пробва, но още не е подносил - стават му.

Мила, какво стана с портмонето?

# 154
Привет!
При нас вали и ни развали плановете за пикник, но си правим барбекю.

# 155
Скорпи, и аз се надявах на малко дъждец, ама Ц Laughing

Симеон е станал ужасен инат и побойник, като не стане на неговата и започва да удря наред, ако не може на мен и баща му да си го изкара, започва да налага кучето.
А навън е започнал да удря безпричинно децата, с които играе. Днес удари с камък по главата племенника Shocked , ей така, както си играха кротко и спокойно. За посипаните с пясък деца, даже не ми се кометира. В резултат от днес е наказан - никакви срещи с деца.
А днес рева и пищя истерично в продължение на 40мин, защото не му дадох да ходи със сандалите отвън вкъщи. Голяма драма беше.

А аз вече не помня кога за последно съм спала повече от 5-6ч на денонощие. А дори да спя малко повече, през нощта поне 2 пъти съм ставала за нещо Crazy . Онзи ден не издържах и заспах докато приспивах Симеон на обяд и съм спала 3ч и половина Laughing , после 2 дни не мога да дойда на себе си Joy .

# 156
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че не съм писала много отдавна, но не ми остава време за нищо. Гледам по цял ден да сме навън, прибираме се само Митко да спи, че иначе е такава хала и мрънкало, че не се издържа. Все още не е удрял друго дете, но пък като се затръшка ако иска нещо чуждо, а аз не му давам, настава ужас. Така жално реве, че човек ще си каже, че е паднал. И въпреки, че повечето майки се познаваме, предпочитам да не пипа чужди неща и често рони крокодилски сълзи.
Нещо се е наумил напоследък да яде само кисело мляко, като се събуди това му е първата дума, не знам откъде дойде тази мания, понякога яде салата, супа, хляб и после мрънка докато не му се даде купичка с мляко, което старателно изяжда.  Shocked
Тук при нас ужасно духа и днес май ще си стоим вкъщи, добре че етърва ми е отпуска да го заведа малко до тях за разнообразие.
Скорпи честити розови гащи  Hug
Хайде лек ден, надявам се вече да имам повече време за форума   bouquet

# 157
Добро утро!
Лина, благодаря!
Краси, а мойто диване бяга от децата. Както си палува, дойде ли дете при него и се зашива за мен. Понякога даже реве. Незнам дали да се притеснявам, Смехи???
Хубав ден на всички!

# 158
Не съм писала отдавна, но Ви чета когато имам време и то отгоре отгоре.. Влизам само да кажа на Хейли, че все едно аз съм писала последния й пост..
Какво му стана на това дете, бие се ужасно много, без причина посяга на децата вече в чудо съм се видяла.. Иначе ми е добричък, но защо така прави с другите дечица не мога да си обясня. Пробвахме само с обяснения, че не е правилно, че не трябва така, че него никой не го удря.. После минах и през наказания, след това се правихме, че нищо не е направил, т.е. не му обръщахме внимание, но той продължава. И най-лошото е,че това състояние е вече 2-3 месеца - понякога повече, понякога по-малко..
Та, така де.. Това исках да кажа.. Ако е успокоение, че не е само при Симко тоя период  #Crazy
Скорпи, честити розови гащички, дано си останат такива че си е супер едно момченце и едно момиченце да си имаш Simple Smile  newsm04
Толкова Simple Smile Другия път повече  Peace

# 159
Нечовечка, дай да ги съберем двамата да си се млатят, поне да не червим очи пред другите майки Laughing

За сега не му разрешавам да играе с други деца и когато доближи друго дете казвам, че не му е позволено, защото така и така. Като го питам "ще биеш ли децата?", ми отг. с "Да"... Crazy

Буболече, каня се да ти пиша и забравям - тази горчилка се използва и за отбиване от гърда, но четох преди време, че мъниците много бързо се научавали да бършат гърдите на мама я в чаршафа, я в тениската, и си продължавали да си цокат... Но пък нищо не пречи да пробваш.
А ти защо искаш да отбиваш? Нали вече цока по-малко?

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 13:20 от hailie

# 160
Здравейте, всички! Отдавна не съм писала, че тия жеги ми дръпнаха силиците  sweating а и няма какво толкова да споделя.
skorpion4e честита розова новина  stork-girl Много готино ми се струва да си имаш дечица и от двата пола  Grinning
Светлозар също е доста истеричен и посяга на децата. След като и аз като nechovechka пробвах с обяснения, наказания, игнор, които не дадоха никакъв резултат и даже нещата по-зле станаха, смених тактиката - започнах да го гушкам много, да го целувам и да насочвам вниманието му към разни положителни неща около нас - буболечки, цветенца, минаващи животни .... И има ефект. Истериите и тръшкането не спряха, но много намаляха, а скоро не е посягал на дете /пу-пу/. Не знам дали е заради моето отношение или е просто в по-кротък период, но дано продължи по-дълго, че бях на ръба на нервна криза по едно време  Crazy
Най-новия му номер е като почна да го обличам или събличам, да тръгва да бяга и се крие, та освен навън, спортувам и вкъщи  Laughing Другото ни ново забавление е да крия предмет в ръце, а той да познае в коя ръка е. Изобщо в момента основно се забавляваме, но нищо умно не научаваме - като например що е то гърне и за какво служи или пък някоя нова дума на запамети Mr. Green И зъбите отказа да мие  Crossing Arms Но след доскорошните почти постоянни истерии се наслаждавам на спокойствието и не ми пука  Whistling  Laughing

# 161
Здравейте,
Хейли, че по-малко цока малчото ми, така е.. Но нали все някога ще трябва да го отбия Laughing Поотложих тези планове за след месец, да видим...
За биенето - болна тема ми е на мен! Не се бие моя, напротив, отива при децата и започва да им се хили (което изглежда доста глупаво отстрани, но предполагам е за предпочитане пред това да ги налага Laughing ) Тук на площадката се събират много деца от всяка възраст и имам доста наблюдения. Виждам родители, които не само че просто "вдигат ръце" пред по-палавите си дечица, ами им е много комфортно в тази им безпомощност.
Вкъщи забавления не ни трябват на нас. Имаме си шкаф с посуда, подходящ кухненски стол и печка за готвене. След това писваме на мама да ни донесе ръкохватката и дървената лъжица, а ако случайно имам наглостта на му откажа - рев, сълзи и сополи. А ако наистина се готви нещо - най-добре - има за разливане, бутане, плискане... Става от сън - директно в кухнята, ще си лягаме - реве за кухнята. Няма за него книжки, пъзели, камиончета! Не се търпи тоя му интерес в кухнята, казвам ви, стигна се дотам, че аз да го забавлявам в хола, а мъжът ми да готви. Ама какво ми трябваше на мен в последните месеци на бременността да гледам само кулинарни канали, да си готвя и да си ям - родих чревоугодник. Joy

# 162
Ама какво ми трябваше на мен в последните месеци на бременността да гледам само кулинарни канали, да си готвя и да си ям - родих чревоугодник. Joy
hahaha
bubolechence,извинявай, ама не се сдържах. То,нали знаеш -на чужд гръб и сто тояги са малко Laughing
Ние се завърнахме от мамини, този път не си починах особено,та малко с нетърпение чаках накрая да си тръгнем. Гого беше притеснен да не го оставя пак (явно още му е прясно преживяването с отбиването) и беше като гербова марка. Първите дни и в тоалетната не ме пускаше без него Crazy
  Започва да говори все повече и повече и все по-разбираемо. Но е голям пъзльо. СТрах го е от тъмното и от кучешки лай в тъмното. Иначе няма нищо против посред бял ден да рови в устата на някоя овчарка,да речем...Тъмното му е много ,много страшно, въпреки че никой не го е плашил с тъмнината.. Период?
Дано до следващия път да го преодолее, че ми се иска да си пийвам кафенце и без него чат-пат.
Хейли, НЕчовечка, Мамам-ам, не знам какво да кажа за нбиенето..Мисля,че е период и предполагам,че и при нас предстои сблъсъкът с децата, все пак са личности и си делят територията..МОже би вашите мъжленца са по-изявени лидери от останалите и затова така бойно приемат нещата...
Скорпионче,честити розови гащи и от мен.  bouquet

# 163
Влизам да се похваля, нашият младеж вече е с прическа тип "шаолински монах". От дългата коса беше все потен зад ушичките, чешеше се и виждах, че му е неудобно, но ми е странно и смешно да го гледам така сега. Rolling Eyes
Бургазлийки, викам да се видим по някое време... това лято... Joy Joy Мила, какво се случва с теб и документите?

# 164
  Алоха, тук е лято, юпииии. Най-накрая и нас да ни напече, за кратко, но все пак  Crazy
  Малката е добре, пие антибиотици заради пъпките, дано минат. Не се знае от какво са и. И нашта прелест се тръшка, ако не е на нейната, а е почнала да има мнение за всичко, та е фън. Приказва вече лекичко, с нейни си думи, който са доста закодирани. Но вчера ми разказа някак си, че едно дете Оли я е ударило по главата и е плакала  Confused Те и на градината ми казаха преди това де, та за това го разбрах, ама много ми е жална. Днес и с моторчето се метна пак от един праг, голямо камикадзе е.
  Буболече чакаме снимки  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт