Отговори
# 645
Пашик, браво на детето, ще се отпуши изведнъж и ще ви залее с думички  Heart Eyes
за гърнето - седалка за тоалетна не иска ли да ползва? те са плоски, влизат в куфари всякакви... ако ти дава да я издържаш, ще ти е още по-лесно - това за навънка, турците са толкова широкоскроени, особено за деца, няма да има никакви проблеми да си пишка навън. Мая сама сваля гащите и пишка (а понякога и ака) навън, но често се опикава така.  Обаче свеки ти играе германци в тила, май-май  Thinking  ooooh!
Честит Александровден на всички първи сред мъжете   bouquet

За излизането - никакви проблеми, и двамата ни махат с ръце и викат "чао", поякога даже не ни обръщат внимание, че излизаме, големи са шматки. обикновено е такава радост, че някой им е дошъл на гости и ще имат разнообразие от муцуните на мама (особено) и тати, че според мен даже се и радват, че излизаме  Crossing Arms

# 646
Честит Александровден на празнуващите!  bouquet

Пашик, браво на детето. Peace

Лека бременност на новата мама  Praynig

# 647
Честит имен ден на всички именници!!!
Скорпи, да ти е живо и здраво и много щастливо момчето Hug

# 648
Добре дошла на новата мама и лека бременност!

Пашик, както тук така и там сигурно ще има евтини гърнете, по 2-3 лв, което няма да ти е жал да оставиш там.  Peace

# 649
Благодаря ви ,че ни окуражавате ,ама днес се покъртих -два пъти ака и все в гащите  ooooh! Като втория път слизам да купя детски храни и мъжо я гледа в колата ,връщам се миришело ,само моя работа ли е не знам ... #2gunfire   Чудя се малко да караме ли с памперс -гашички и да свалям постоянно да пишка  newsm78
Оле,не мисля ,че лесно ще намеря гърне в курорт и хотел до хотел,иначе е чудна идея !

# 650
Благодаря ви момичета!

# 651
  • Sofia
Честит имен ден на празнуващите!!!

Пашик не се отчайвай. Ники месец и половина беше изцяло на гърне и без нощен памперс и тази седмица 2 дена поред ми се напикава и поаква. Децата си имат такива периоди с връщане назад, но след това бързо си продължават напред. А като ходихме на почивка аз носих дъска...

# 652
Честит имен ден на Александър на Нани и Скорпи, както и на всички останали празнуващи!
Pashic, това с наакването хич не го брой! Сигурно дори не е период,а нещо еднодневно. Да ти кажа, има нещо вярно в това, че се изнервят постоянно някой да ги кара да  пишкат.. та от тази гледна точка разбирам свекито ти. Друг е въпросът, че знам че Мони умее да стиска и освен един чифт резервни дрехи, друго не бих взела докато я разхождам. Не ѝ се сърди. Браво на Мони за думичките, ще видиш как бързо ще се умножат:) Гърне - аз бих купила някакъв евтинджос от ТР, за да си го ползвам там и бих го зарязала там. Както е казала диданка, няма да е проблем да си я изчуркваш на някое храстче:)
Блур, чудесен режим има Неди, браво! Най-хубавото е, че имаш време да му готвиш. Поздравете баба и дядо!
КалинаВиви, супер! Лека бременност и пухкаво вързопче накрая!
За излизането - разсейваме го и бягаме  Crazy Понякога даже не забелязва, че ме няма.

# 653
[imghttp://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/16955_296387449074_7417395_n.jpg]http://[/img]

[imghttp://kaloianovakrepost.com/img/gallery/gallery_43_1349340835hawaiski_kokteili_4.jpg][/img]
Хайде всички на почерпките,остарях с една годинка  Mr. Green

# 654
Bobinka, честит Рожден ден! Много здраве и усмивки!   bouquet

# 655
Бобинка, да си жива и здрава, много щастлива майка и жена! Весело ли си изкара?

Много ми е тъжно днес Cry , ама като ми мине ще ви разкажа какви сме каръци с мажа ми ooooh!

# 656
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Бобинка, ЧРД! Много здраве, щастие и прекрасни моменти!   bouquet

Хайли -  Hug

Честит имен ден на патеричка и на снощните именници!  Hug

При нас Стоян вчера цял ден ми опикава къщата - пишка навсякъде др само не и в гърнето, днес е малко по-добре, ама пак прави локвички. Малко ме съмнява, че намира бърсането с мопа за мн забавно и затова го прави, понеже като се изпишка и държи после сам да си избърше.  Crazy ooooh! Абе, мазало да става.

Аз пък съм на диета и само точа лиги, днес готвих мусака, ама даже не мога да я опитам, ако можеше да си спестя готвенето за домочадието щеше да е мн добре, ама няма как.

Ааа и да се похваля - вече си имам киндъл!  Heart Eyes Много ми е хубав, свалих си няколко книжки и с кеф си чета вечер, жалко, че няма как да чета и през деня, ама то от готвене, чистене и търчане по децата време не ми остава за нищо!  ooooh!

# 657
Бобинка, честито "остаряване"   bouquet

Краси,  Hug Hug

Раде, какво е това киндъл  Blush тилифон ли е, що е....

Тука синя луна - йок  Crossing Arms как е в София?

# 658
Тука синя луна - йок  Crossing Arms как е в София?

Как синя? Пак съм изпуснала Blush . Тука си е жълта и пълна Laughing

Киндъл е четец за електронни книжки.

Не съм , честито!

# 659
Бобинка,честит рожден ден! Hug  bouquet

Хайли, Hug Hug

Аз докорлкото разбрах, не че Луната ще е синя, ами така му викали, ама може и да не съм разбрала де. Mr. Green

Не съм, честито, а щом пък намираш време и да четеш, браво!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт