Приятелката и гаджето

• 16 831
  • 165
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А е напълно възможно мацката инстинктивно да усеща, че точно това гадже не трябва да запознава точно с тази приятелка, а не по принцип. Ако не е ревнива по принцип и за пръв път й се случва такова нещо, то може би си струва да се вслуша във вътрешния си глас. В края на краищата, това е нейният живот, не е длъжна да плаща данък обществено мнение кой какво може да си помисли и дали е честно. В личния живот всичко изглежда и за човека е честно.

# 106
Хмм, не знам, да стоя и да се чудя всеки ден дали гаджето ми ще хареса приятелката ми....не бих с и го причинила. Или имаш доверие в един човек, или нямаш. А когато нямаш, без дори да имаш основателни причини за това...по-добре да се откажеш от такава връзка.

# 107
  • Пловдив / София
А е напълно възможно мацката инстинктивно да усеща, че точно това гадже не трябва да запознава точно с тази приятелка, а не по принцип. Ако не е ревнива по принцип и за пръв път й се случва такова нещо, то може би си струва да се вслуша във вътрешния си глас. В края на краищата, това е нейният живот, не е длъжна да плаща данък обществено мнение кой какво може да си помисли и дали е честно. В личния живот всичко изглежда и за човека е честно.

И, като е така, какво?
Какво ще направи? Ако той я смята за неподходяща /или започне да я смята за неподходяща/ за себе си, рано или късно ще се разделят.
Ако той срещне жена /все едно дали тази приятелка или друга случайна жена/, която да му пасва повече, рано или късно ще се разделят.
Просто нейното е малко, като "нероден Петко", както писах.

Ами, в този случай, да прекъсне отношения или с приятелката, или с гаджето. Друг изход не виждам, след като, явно, не може да ги "държи настрана" един от друг.

# 108
  • София
в случая той нищо не смята, защото си е във връзка с нашата героиня. Той не подозира за приятелката и нашата мацка не иска да ги среща, защото има подозрения, че може да остане извън играта. Нейно право е да запознава или не гаджето с приятелката. Ако аз бях в нейната ситуация и имам резерви точно за тази приятелка и това гадже като потенциална беля, бих предпочела да не ги запознавам, но да ми е мирна главата. Пък, ако се случи раздяла, то поне да е заради нещо друго.

# 109
  • Пловдив / София
Ами да, де.
Той нищо не смята в момента. Обаче, ако е писано да не останат заедно, няма да останат.
Било заради тази приятелка, било заради друго нещо.

Пък и може и такъв сценарий да има - разделят се заради нещо друго. Той се среща след известно време с приятелката й, вече със статута си на необвързан мъж и м/у тях пламва любов. Така че...съдба.  Crazy

А тя, ако иска, да не ги запознава.
Може да му каже да не идва да я взима след срещите с нея, защото си излизат по женски, например.

# 110

Пък и може и такъв сценарий да има - разделят се заради нещо друго. Той се среща след известно време с приятелката й, вече със статута си на необвързан мъж и м/у тях пламва любов. Така че...съдба.  Crazy

А тя, ако иска, да не ги запознава.
Може да му каже да не идва да я взима след срещите с нея, защото си излизат по женски, например.

Те се познават вече, просто ми се иска да не ги срещам много много. А като му казвам, че излизам по женски няма проблем, но когато е с нея, той усеща моята тайнственост и започва да подозира, че го послъгвам. Иска да го взимам с нас и няк'ви такива.
Успокоих се когато снощи говорихме, ако случайно срещне по - подходяща как ще му се отрази. Каза, че нямало как да стане, защото не търсел в момента, а и смята, че аз съм му подходяща и ме бил избрал Simple Smile
Би трябвало тези неща да си ги знам, но понякога искам да ги чувам пак и пак.
Явно и двамата си нямаме доверие обаче! А днес отново ще ходи да работи близо до нея. Изнервям се леко от ситуацията.
Иска ми се да му вярвам повече.....  Praynig

# 111
........... като му казвам, че излизам по женски няма проблем, но когато е с нея, той усеща моята тайнственост и започва да подозира, че го послъгвам. Иска да го взимам с нас и няк'ви такива.
А защо всеки път трябва да му обясняваш с кого излизаш?
Просто казваш "Излизам с дружките...!" и толкова.
Ако пък той разпитва -  ама с кои , ама с коя, ама къде ....нещо на него не му е читава работата.

# 112
Уффф, това ми прилича на тинейджърска история.
Аз лично бих се дразнила ако партньора ми тръгне да ме разпитва - ама ако срещнеш по-подходяща, ама ако не знам какво си.
Щом си с един човек, значи си избрал да си с него.
Подобни намеци за ревност са много неприятни и отблъскват човек.

# 113
Аз ли не съм прочела някъде...ама вие от кога сте заедно?явно си много колеблива и искаш той да ти казва 24 часа в денонощието ,че те обича и , че си единствена  Wink да знаеш , че ще му писни накрая ще го задушиш с глупостите си.Най-много да му втълпиш , че наистина харесва приятелката ти , често внушението дава ефект.

Това не е само гол задник...а Чанингски гол задник Joy

# 114
просто ми се иска да не ги срещам много много
Уф, това ти изречение ме наведе на една мисъл
Приятелката ти склонна ли е да ти отвърти някой номер зад гърба...с твоичкия?
Виждам че шестото ти чувство ти говори нещо...
И понеже съм имала такава вярна приятелка, имай си едно на ум

# 115
В крайна сметка важна е какво би направила приятелката...признавам , че и аз съм заглеждала гаджетата на дружки , но до там не съм си помисляла да ги свалям , подхвърляла съм закачки към тях , ама да ги свалям не

# 116
Честно казано не знам дали не е способна да се увлече по гаджето ми.
До колкото я познавам слаб й е ангела, а и с момчето, с което е сега го свали докато той беше във връзка. До сега не съм я приемала като заплаха, тъй като харесваме различни типове мъже и до сега сме си познавали гаджетата и сме излизали и т.н. Но сегашният ми партньор е абсолютно различен от мъжете, с които съм била до сега. По зрял е сякаш, а тя харесва такива мъже.
А и за него не говорим много много, не знам какво смята тя за него, а и не го познава толкова добре, освен от това, което съм й разказвала за него.

# 117
Просто си има жени които си падат по определен тип мъже-чуждите
Приеми го като съвет-не я дръж в течение и в подроности за интимните ви развлечения и след като имаш едно на ум по-добре я дръж на страна
Не че в моя случай държенето по-далеч подейства де, просто нямаш и какво друго да направиш превантивно

# 118
Разкажи за твоя случай...

# 119
  • Пловдив / София

Не че в моя случай държенето по-далеч подейства де, просто нямаш и какво друго да направиш превантивно

Това имах предвид. Той ако е решил и иска да прави нещо дали с него или с друга, все тая. Ако щеш да го заключиш у вас, образно казано, няма да помогне.

Ама просто на мен цялата история ми се вижда разказана от авторката като по-голяма драма отколкото в действителност е. Всъщност драма няма освен в главата на авторката.

Общи условия

Активация на акаунт