Приятелката и гаджето

• 16 834
  • 165
  •   1
Отговори
# 90
А, моля, ти твърдиш постоянно, че твоя Алфа- Мъж непрелъстим и верен до гроб Laughing.
Аз само казвам, че тази конкретна приятелка, която ми е като сестра, никога няма да докосне мой мъж, който и да е той, каквото и да и предлага. Същото важи и за мен. Peace

# 91
  • София
Точно алфата хич не са моногамни.

# 92
  • Kопенхаген
Mirama   Hug

$hantalche , сатенените чаршафи не излезнаха ли от мода отдавна? И какво означава: ,, да се прегряваме взаимно ,, вие да не спите в кибритена кутийка?  Grinning

# 93
Нямам никакъв проблем да го запознавам с коя да е от познатите или приятелките ми. Малко по сложно е ако го запознавам с познатите ми мъже, че там малко се мръщи.   Mr. Green

# 94
Mirama  Hug

$hantalche , сатенените чаршафи не излезнаха ли от мода отдавна? И какво означава: ,, да се прегряваме взаимно ,, вие да не спите в кибритена кутийка?  Grinning

Joy...не бе не си разбрала намека и... спят си анблок, слепени един вид. Laughing

# 95
  • Kопенхаген
Mirama  Hug

$hantalche , сатенените чаршафи не излезнаха ли от мода отдавна? И какво означава: ,, да се прегряваме взаимно ,, вие да не спите в кибритена кутийка?  Grinning

Joy...не бе не си разбрала намека и... спят си анблок, слепени един вид. Laughing

Форти, разбрах душа, ама някак си не ми се искаше да повярвам, че хората са способни на подобно издевателство над телата си в пустинна жега да спят гушнати, прегърнати или както там му се вика.
Та за това попитах да не би спалнята да е прекалено тясна  Laughing

# 96
Мадам, разбрах Та , че си наясно, но да поясна дЕт се казва, та това са Шанталчето и мъжа и` , а не кой да е друг ... ти пък! Wink Кво друго за чуждото?! Flutter

# 97
Странно ми е това на мен, може би защото нямам много приятелки и минутки за реклама - водя се най-атрактивна сред тях, нямам подобен род притеснения. Ако се появи такава, дето я чувствам като заплаха, хич и няма да си го причинявам това, няма да е приятелство, а мъчение.

Шанталче, да ти имам проблемите, поне имаш кой да те гушка. Crossing Arms

# 98
  • Kопенхаген
Мадам, разбрах Та , че си наясно, но да поясна дЕт се казва, та това са Шанталчето и мъжа и` , а не кой да е друг ... ти пък! Wink Кво друго за чуждото?! Flutter

Комшо видя ли го?  Grinning

# 99
  • София
Я, по-сериозно, моля!  Sunglasses Момичето се тормози приятелка ли да гледа, гадже ли, а вие на бъзик го ударихте. Вземете се в ръце!  bowuu

# 100
Срещала съм го и с други приятелки. Проблемът е точно с тази, защото с нея първо много си приличаме (много често са ни питали дали не сме сестри, нещо като по - тъмна моя версия) и второ той също отговаря на нейните критерии за добър мъж. С нея си се виждаме около 1 път седмично, понякога по - рядко, но ми е трудно да го държа настрана, защото после идва да ме взима от срещите. Двамата имат доста подобно мнение за мен. Да, дразни ме това, че ми подражава, но предполагам и тя все още търси стила си. Вижда нещо в мен и решава да опита. Да, вероятно имам и комплекс за малоценност и дано да греша, че не е задължително да си допаднат, но познавайки ги и двамата мога със сигурност да кажа, че изглеждат много подходящи един за друг.
А представете си какво изпитах, когато той ми каза, че от работата ще ходят да оправят някакви неща точно в нейната фирма  ooooh! Просто не знаех на кой свят се намирам. Вече няколко пъти ходи там, но още не ми се е похвалил, че я е видял.
Не смятам, че ще ми изневери, но би ми било адски неприятно, ако тайно си мисли защо не е срешнал нея преди мен.
Не знам какво ми става. Не съм такава ревнивка чак, но с нея просто...

# 101
  • София
А, хубава работа.....Ревнивка си и още как...Не можеш да се примириш, че нямаш контрол и над това, което си мисли пича..... Mr. Green
Виж...шегата настрана, но...щом ти е така тревожно, може и да не е без причина...Т.е. не искам да кажа, че опасенията ти са верни, но може и да долавяш нещо, което още не е проблем.....
Аз съм ужасно интуитивен човек и твърде често мои подозрения и преценки излизат верни - разбира се, без сама да ги създавам.....Но съм и бъркала.....
Какво можеш да направиш освен да не ги срещаш.....

# 102
Мога ли да попитам тримата на колко години сте?

Я по ведро гледай на нещата. Копирате- ами това е супер, значи ти си по-добрата, ти си първообраза. Моят мъж познава всичките ми приятелки, от тях има няколко изключителни мъжемелачки и като външен вид и като поведение, до сега гаф не е имало. Обичаме да обсъждаме добре изглеждащи жени. Днес на плажа даже свали очила да види едно девойче, че не беше сигурен дали вижда добре. Еми спуках се от смях Joy Joy

# 103
Въпроса е в доверието.тя няма доверие и приятеля си и на дружката си.
А дали подсъзнателно , ти самата не си склонна към изневяра , веднъж си приказвах с момиче завършило психология в Пловдивския , тя ми изчете една подробна лекция  на подсъзнателния страх на човека.явно ти самата се представяш на неговото място и явно можеш да изневериш и затова те е страх.човек вижда най-лошото в другия , защото самия той го притежава , ето казваш , че си представяш той какво си мислил за нея...защо му слагаш твоето въображение в неговата глава.приятеля ти сигурно си мисли за всяка жена от улицата , ти не мислиш ли за други мъже
?дай сега да му забраниш и да излиза...

# 104
Сега и гол мъжки задник, и аз не бях сигурна дали виждам добре...Не прощава лятото, не прощава Laughing

Общи условия

Активация на акаунт