Отговори
# 135
Мили другарки, черпя виртуално! Днес моето бебе-лъвче  става на 6 годинки!  Laughing

След малко идват и гостите на рожденика! Успях да намеря 5 гостенчета, нескромно смятам, че е успех за един 29 юли Laughing

# 136
Честит рожден ден на Гого newsm67  newsm67

Мария, ти ли направи тази лъвска торта ?!
Приятно прекарване - стряхотно си се справила с организацията  bouquet

# 137
Мерси Юлия! Тортата открих случайно в нета Laughing
Нашата е гато о шокола, направено от свеки Joy

Приятна ваканция!

# 138
  • FRANCE
честито на Гого, да е много здрав и щастлив!

# 139
Да е жив и здрав малкия рожденик! Много усмивки , смях и настроение днес на празника! И подаръци!!!       

# 140
Честит Рожден ден на  порастнало момче Гого newsm59  ura nbirthday
Нека расте здрав и весел и винаги така да слуша мама.

# 141
  • Rennes, France
Честит рожден ден на Гого Party Party Party
Много здраве и весело детство! Весел празник на цялото семейство  bouquet

# 142
честит рожден ден на Гоги Simple Smile
Много здраве и късмет   bouquet

Браво на френските плувци. Малко разнообразие от американци и австралийци  Sunglasses

# 143
Благодаря на всички за поздравите за моя Гого! Hug

Иве, и аз случайно гледам олимпиадата в момента, и се възхитих на "нашите" плувци Peace

Днес партито беше много гръндж Joy 5 младежа на 6 години извадиха такива децибели и търчане напред-назад, че станах разногледа.  Но поне Гого имаше истинско детско парти за първи път, и съм доволна от днешния ден!
Получи също така от нас първата си електронна игра -Нинтендо ДС. Голям успех , за съжаление. Не се отлепя от нея. Дано му омръзне, иначе ще трябва да правим програма за контрол...

Остават ми 3 дни на работа! Решила съм от утре да започна да подготвям лекичко багажите, да не ми се стъжни последния ден!
Лека седмица на всички, приятна ваканция на късметлиите!

# 144
Мария, с малко закъснение, Честит рожден ден на Гого! Да ви е жив и здрав и да расте щастливо дете! Спокойна и хубава ваканция на цялото семейство!

Хубава ваканция на всички на които им предстои такава  Simple Smile !

Добре, че има олимпиада този август, че като няма ваканция за мен поне да имам развлечение някъкво  Laughing 

# 145
Веринка, има такива специални лета в живота, без ваканция , но с малки човечета, които ни карат да забравим липсата на такава Grinning И без Олимпиада!
Как е малката гопожица?

# 146
Честито на порасналия Гого! Вече явно не е никакво джудженце, ами мъж в разцвета на силите си - щом е заслужил и ДС! Да ви е жив и здрав, Мария, (макар и на дебела патерица),  да расте силен и любознателен   4uu

Ама и аз от толкова време да не съм забелязала, че е роден на датата на свекървата Laughing

Приятна ваканция на всички ви! И ние като никога ще бъдем в такава - отиваме до БГ, с идеята да отскочим и до Истанбул, дано успеем

Веринка, като те слушам, си спомням  онова горещо лято на 2006, когато си седяхме с бебката ми в къщи и не можехме дори носа си да покажем навън  между 9 сутринта и 18 вечерта  Сашо беше на хладно на планината, а таткото  в БГ и само се обаждаше да каже на какъв купон е бил  При теб поне май е по-хладно

# 147
чумби, благодаря за пожеланията! Разсмя ме с този "мъж в разцвета на силите си" Joy

Приятна ваканция в Бг! И дано стигнете до планираните от вас дестинации! Дано не е голяма жега...

На мен утре ми е последен работен ден. В четвъртък стягам багажите и се настройвам, петък тръгваме...Толкова я чакам тази ваканция, а не мога да осъзная , че съвсем наближи Laughing

# 148
  • пак на Рив Гош
Мария, така е обикновено Simple Smile. Дано да нямате много натоварено движение по магистралите. От събота ли ви тече наема?

Чумби, приятна ваканция и на вас! дано да успеете да стигнете където искете Simple Smile. Кога пътувахте вие?

Аз имам още 2 седмици и половина до отпуската, а Роцев и Камбанката от днес са си вкъщи. Да не ви казвам колко ще ми е трудно да тръгвам сутрин (то не че нормално не е, де  Mr. Green), а те още да се подмотават и да си правят планове за басейн, пикник или ходене някъде.

Алекса, нямам рецепта за старите масленки, както и за локумките, за съжаление. По онова време още не знаех да готвя, научих се преди 4-5 години  Mr. Green. Но в Готварския имаше една тема за рецепти от нашето детство - Забравени рецепти от домашните тефтери - там май я имаше.
П.П. Намерих я - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438036.msg12855032#msg12855032

# 149
Роца, мерси много! Hug Точно такива рецепти обичам!

Момичета, вчера за пръв път правих баница, откакто сме тук. Беше много странно корите- турски (но пък фантастични),яйца и мляко - френски, сиренето - по българска рецепта, но правено в Германия!  Laughing Laughing Laughing Имах притеснения за киселото мляко, но ползвах едно Био - фромаж блан. Не знам дали е истинско кисело мляко, но само то на вкус се доближаваше да нашето. Та...стана чудесно!!! Не я изчакаха да изстине и я ядоха вряла!   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт