Отговори
# 165
Здравейте и от мен с днешна дата! От утре като зачезна няма толкова да досаждам Laughing аз нали съм вече отпускар днес, мноооого се моткам. Нали не съм свикнала да имам толкова свободно време, та цяяял ден ми се струва вечност. В резултат-багажа напредва, но много хаотично, нищп още не е готово...едно започна, на друго премина Joy ето сега чакам да ми изсъхне лака на краката, нали е лято Grinning, а трябва да ида и да пазарувам....Сутринта станах да изпратя свеки рано рано, след кратка леко безсънна нощ, и сега съм доста заспала и отнесена, което не помага за напредването на работата, ама като не мога да спя през деня....
Cutty, дано наистина се стопли малко времето....тук днес е пак и отново доста хладно! Може и да не е хубава почивката, знам ли, но заради топлото време само ще съм доволна, че отиваме ма юг. Вчера гледах прогнозите за следващите 15 дни, еми все същото на север ще е и август! Дано грешат!

Хайде лек ден, може и до после Simple Smile

# 166
Радела, а бебчо кой ще го гледа като дойдете newsm78 Дано холандска диплома признаят Peace

Ами майка ми. Тя идва с мен да помага. Дано да признаят дипломата, да... ама доколкото прочетох целият процес може да отнеме 3-4 месеца  doh

# 167
Сити- и аз те помня,но тогава бяхте още 2 в 1 Wink ,а сега вече голям юнак си имаш   bouquet
И аз като теб усилено се трудя това лято и вообще не ще ме огрее ваканция.
След почти повече от половин година висене в бюрото по труда ,най-накрая слязох на земята и просто си занижих изискванията за работа.Смешно звучи,ама...трудно ми беше да се ориентирам.Държах да бъда учителка в Екол матернел,както си бях в Бг.Добре,ама колкото и граматически правилно да говоря френски,не мога да си скрия страшния акцент ooooh! А с него не става Пред децата-опитах,...не става. EmbarassedИ накрая  прозрях ,че може да съм детска учителка ,но в ясла.Е,заплатата леко се разминава с тази на учителка в училище,но.....работа поне има , а и е приятна.Яслите тук затварят от 2до 20,но пък отварят много детски ваканционни центрове.
Радвам се ,че и ти работиш и всичко се подреди   Hug

Радела- понеже минах по тоя път и неведнъж дори съм разказвала,да не спамим повече в темата,ако имаш въпоси ще ти отговаря на лични.

Днес с децата в центъра рашихме да направим крюмбъл.Изрових рецептата от нета-ама като никога в живота си не съм яла крюмбъл Joy Просто беше в пограмата на центъра и се падна на мен.Сътворихме една каша...и никой после дори не иска даже да е опита hahaha hahaha hahaha Но поне се забавлявахме.

# 168
Здравейте,вече сме на път, в момента на пикник след Бурж Laughing

# 169
На всички, които са във ваканция или им предстои пожелавам да имат хубаво време! На тези които няма да почиват - лека и спорна да е работата !
Ние растем и помрънкваме по малко, но бива, общо взето девойката е кротка за разлика от батко си, който става все по-палав  Laughing 
Онзи ден минахме покрай Кметството и пред него са сложили един голям екран, на който излъчват олимпиадата. Пред него има много чадъри и маси, павилиони с кафета и кой знае още какво и червени телефонни кабинки-Лондонски  Laughing  Много симпатично ми се стори, особенно за такива дето ще си стоят в Париж през август  Sunglasses 

Роца, къде ходят ня басейн твойте хора? Много ми се иска да заведем Митко на открит басейн, подходящ и за деца  Simple Smile

# 170
Хей, попътен вятър и хубаво време на всички отпускари! Hug

# 171
 Hug
zdraweite...registrirah se specialno zaradi temata...ima li jiveeshti v Orleans
ili nablizo...shte se radvam da se zapoznaem

# 172
Отпускари, лек път, хубаво време и много положителни емоции!

Добре дошла, Lauretta!

# 173
Здравейте,вече сме на път, в момента на пикник след Бурж Laughing

ааа , в шосе-кроазе ноар сте на пикник Wink ние минахме рано по насионал от Поатие към Ангулем спокойно и сме в Бержерак отпускарски Cry е, 39 температура е Леа и сме на тръни, но някак най-накрая ми е отпускарско и на мене.
Хубаво си е тук, във френско, има за какво да ви завиждам Wink

# 174
Отпускари, лек път, хубаво време и много положителни емоции!

Добре дошла, Lauretta!

Simple Smile благодаря

# 175
Боби приятна ваканция! Надявам се че Леа вече е оздравяла! Ние минахме по А71/75 по съвет на моите колеги, много съм им благодарна! В петък спахме в едно селце в Auvergne , страшно симпатично и страшно  напомнящо ни българските Родопи, беше странно и много приятно преживяване. В събота бяхче в бушоните, но помосимо, за 6 часа изминахме 350 км...и от събота сме на морето. Даже изкарахме уикенда с мои приятели, които са вИспания  и но бяха на гости с бебето им. Интензивно и уморително! Бях забравила какво е да имаш неспящо бебе, щастлива съм че моите са големи и независими Grinning та от днес сме наистина на почивка, само дето цяла суртрин валя Shocked не беше предвидено в куфарите облекло за дъжд. Децата вече имат два плажа с нон стоп къпане и са супер доволни, само искат да ходят с баща си на плаж, аз съм им неудобна за къпането LaughingАз съм съгласна защото не обичам да съм на слънже, но баща им не е! Водата е 22 градуса, доста хладна.

Добре дошла на новата съфорумка!

Дала, браво за ранотаъа! Късмет!
Поздрави и лека седмица!

# 176
Хаха Мария, и аз в багажа не съм предвидила дрехи за хлад и дъжд, освен един дъждобран за Леа, но ни навестиха хладни дни и се вкочанихме...понеже натрупах подаръци за родата и бъдещато бебе на зълва ми, за нашите дрехи имаше половин куфар, нали се сещате че по 5 гащи , тениски и бански и обувки - та на дъжда само Леа я пускахме из двора. А за бански тук (в Дордонь и Акитен), няма да се затопли...
Хубава ваканция от нас!

Мария, Леа се оказа с розеола, като избиха пъпките и падна температурата, но 80 часа беше с 38,6 - 39,2 и ни стопи лагерите;)

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 22:53 от Боби.

# 177
Привет от мен от БГ - брей че жега, макар че уж сме й свикнали  Но утре отиваме на още по- в Истанбул Силно се нядявам да се топна в Босфора   sport027

# 178
Чумби, на 14 се връщаме, да се обадите, ей!

# 179
БОБИ, точно на 14ти пътуваме обратно  Може пък на летището да се срещнем най-случайно  Sunglasses

Днес се топнах в язовира  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт