Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 576
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
future-maman ,аз съм чувала за тези възглавнички,даже си имам една. Бих те посъветвала да не купуваш преди да му се появят коликите на малчо(нали може и въобще да няма newsm78). Иначе ги има в DM и струват под 10 лева Simple Smile

# 481
Момичета аз се завърнах,обсъдихме всичко,пазарихме се.Остава свекито да дава кеш и да си ходим на новото гнездо Mr. Green.Много харесах апартамента,близо е до сегашното ми вкъщи и успях да смъкна наема до 320 за двустаен:).Човека собственик много обича кучета и моята Рут ще бъде с нас  Heart Eyes.Най-сетне свърших нещо по крупно и съм много доволна от себе си Heart Eyes Heart Eyes Party

# 482
Ех Миленка ... много хубаво, щом може и кучо да е с вас  Hug

# 483
И кучо ,а и апартамента е много добър,чак чинии ни оставят хората.Като се нанесем ще снимам.И пак да кажа колкоооо много съм доволнаа:))

# 484
Здравейте момичета,
попрочитам ви от време на време от няколко седмици вече и реших да се включа вече в Темичката ви, да не съм инкогнито  Sunglasses Heart Eyes
Аз чакам второ Септемврийче  Heart Eyes теминът ми е 29.09., имам голямо момиченце почти на 4 годинки, което е Септемврийче набор 2008  Mr. Green
Живот и здраве сега пак ще си имаме момиченце  preggo
Живея в София, иначе съм от Варна
Последните 3 месеца пътуваме доста често софия-варна-софия-варна  Crazy на моменти ми идва в повече, ама като "цопна" на плажа и ми минава
Все още съм на работа и се надявам, че ще мога адекватно да се включвам да си бъбрим   bouquet

За торбичките с черешови костилки - ползвала съм и съм много доволна. Вече ги има и тук в ДМ. Затопляхме я за 20-30 сек в микровълновата
Прах за пране все още ползвам на Сано Максима - много съм доволна
За контракциите - аз за щастие нямам и предната бременност родих /секцио/ без да разбера какво е това. Знам само че ако не са болезнени няма проблем за тези месеци Hug

# 485
mari_p Добре дошла  Hug

Тези костилки наистина ли имате ефкт при коликите на бебчетата Thinking Моя приятелка си ги поръча от сайт миналата зима, но така и не пристигнаха и не разбрахме дали действат. Иначе съм чувала противоречиви мнения  Crazy

# 486
Аз пък точно от кърпичките на Памперс не съм доволна. Много ми лепнат и все едно не съм бърсала. Хъджис са дебели и хубави. От една година купувам едни сини 1.60 мисля струват от Карфур. Предполагам и на бебето няма да навредят.
Защо се притеснявате да влизате в морето? Бацили има много на пясъка. Като гледам , че си водят болните деца ...

Вече и на плажа ли не може да си заведе човек детето болно  #Crazy
Аман от тази параноя - да вземем вече да се затворим да живеем в скафандри предлагам... Че те тези деца - биологични оръжия ...
Иначе съм на същото мнение за памперс и хъгис - хъгис са ми любими и на мен, а памперс ми смърдят отвратително  Sick

Мамата с 4 деца и с цитираната сентенция я познавам много добре - ние сме в една отчетна тема на януарските мами 2010. В общия случай не съм била съгласна с разсъжденията и - и преди да родя и след това. Определено не съм си казала - а, ето права беше, има опит...

Относно залъгалката - нека си го кажем направо - в 90% от случаите се ползва от майките, защото е по-лесният вариант, а не защото е единственият или още по-малко - най-добрият за детето  Peace В случая точно това имам предвид - предварителното запасяване с подобен артикул и факта, че практически не познавам дете, отгледано без залъгалка - само моето и тези на сестра ми май... а, да, и на една приятелка, чието бебе просто супер категорично и е отказало този атрибут, а не че съм против ползването му при истинска нужда  Hug
То е като раждането секцио - 10% от ражданията да са така е нормално в едно цивилизовано и напреднало технически общество, но 40% да са секцио си е жива касапница вече  Peace
Някои ще ме упрекнат, че много давам акъл, но истината е, че масово залъгалката се представя от майките по такъв начин, все едно животът без нея е немислим и все едно задължително иначе детето ще си смуче пръста (голяма глупост  ooooh!) и една неопитна майка с първо дете много лесно попива подобни суперлативи... Хубаво е наистина всеки да има пълна информация, взимайки решение и да знае колко лесно например може да лиши детето си от внимание и разбиране, ползвайки залъгалка и колко други подводни камъни има, а не да ползва на сляпо, защото "всички ползват" и така "бебето не плаче" (все едно най-важното нещо на земята е бебето да не плаче). Иначе абсолютно всеки си решава, но информирано  Peace

Милена, честито за новия дом!!! Прекрасно да си живеете тримцата в него  Hug

# 487
F.a.t.e.   Heart Eyes невроятна си   bouquet сега видях, че вече съм и в списъка, много мило

При нас действаха, но не мога да кажа, че сме имали супер тежки колики. Преди тях затоплях малка хавлиена кърпа с ютията и слагах на коремчето - върху дрешките разбира се. С костилките правех леко масажче, а и те придрънкват и мисля, че това също успокоява.
Друго велико ни беше сешоара - белите шумове действат доста успокояващо на децата Simple Smile

За плажа - и във водата си влизам  Party само че тази година стоя на сянка и си мажа пупата с 50 фактор. В басейн не-бременна не обичам да влизам, а сега....не знам Wink

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 16:30 от mari_p

# 488
future-maman , аз имам такава възглавничка с костилки , от ДМ я взех. Да ти кажа на малкия ми беше по-удобно да му затоплям една памучна кърпа с ютията и да я слагам на коремчето. Според мен е излизшна покупка.
За мокри кърпички - аз купувам само на Хъджис (има зелени -най-хубаво миришат)
Аз днес бях на док. Всичко е ок. Беба е вече 1800гр. Аз не съм качила нищо последния месец. Днес вече купихме няколко нещица вече ,та после ще кача снимки Simple Smile

# 489
F.a.t.e.   Heart Eyes
При нас действаха, но не мога да кажа, че сме имали супер тежки колики. Преди тях затоплях малка хавлиена кърпа с ютията и слагах на коремчето - върху дрешките разбира се. С костилките правех леко масажче, а и те придрънкват и мисля, че това също успокоява.
Друго велико ни беше сешоара - белите шумове действат доста успокояващо на децата Simple Smile

Ако се наложи значи ... може и до там да се стигне  Wink
Иначе и на кумовете ни малката заспиваше и се испокояваше със сешоара  Mr. Green сега обаче /на вече близо две годинки/ всякакъв такъв шум я плаши ... сешоар, пасатор, епилатор, прахосмукачка и други такива. Не знам дали е от това или просто си е по плашлива  Heart Eyes

Роска ... растете много добре, браво  Hug
Чакаме тогава покупките тези дни  Wink

# 490
Фейт, и Камен така заспиваше първите 3 месеца в периода на коликите, но сега няма никакъв проблем с тези шумове. Момиченцата обаче по принцип са по-чувствителни и повече реагират на такива неща. Иначе се води, че към края на първата годиннка започват да ги плашат тези шумове, нормално е  Peace

# 491
Хаха сега констатирах момичета ,ще живея точно срещу джъмбо на бул.България.Съседки?Simple Smile

# 492
Добре дошла mari_p   bouquet
Milena_87  супер ще ни информираш какво и кога има там   Hug

# 493
Фейт, и Камен така заспиваше първите 3 месеца в периода на коликите, но сега няма никакъв проблем с тези шумове. Момиченцата обаче по принцип са по-чувствителни и повече реагират на такива неща. Иначе се води, че към края на първата годиннка започват да ги плашат тези шумове, нормално е  Peace

Явно наистина е относително ...  Hug

Като чуе такъв шум и сама си вика ... Няма страшно! и аха да се разреве ...  Joy Joy Joy щот техтните така викат и тя се успокоява  Mr. Green

Охааа ...Миленка ... с този Джъмбо с/у вас ще стане весело  Crazy ... особено като порасне бебешока  Mr. Green

# 494
Ayy да ,празник ще е всяка заплата в тая къща.Играчки за бебо и пъзели за баща му Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт