Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
angel_bbb ако ти е първа рожба най-добре е всичко да си е новичко аз дори и от сестра ми няма да вземам каквото и е останало от малката. И все пак ти си решаваш това е мое мнение

франческа абе защо стискаш , има време ще има да стискаш до пръсване  Joy

# 571
angel_bbb и на мен левия крак ми е по-надут от десния.Нали ме болеше от както каза док разтегнато сухожилие,ама тогава още не беше такава жега и не се надувах изобщо.После болката мина и започна да става двоен.Много е топло та май не е много притеснително.Все пак намали солта и лежи повече ,пък ще видиш дали има ефект Simple Smile.
Иначе и в инспекцията ще звъня и в нои ама понеделник.Тамън да ги питам дали има някакъв шанс да ми прецакат майчинството ако си закрият фирмата,че май натам са тръгнали.Ох ако знаех къде попадам миналата есен като започвах работа там ooooh!
Днес бебчо е активен,а аз само си мисля за новия ни дом,нямам търпение да идем да подписваме договора вече Heart Eyes.Разказах му ,че след като се преместим и подредим ще сме в очакване и той като че ме разбра и нарита;))))
За нещата втора ръка-то е въпрос на възприятия.Аз преди не бях фен изобщо.После се убедих,че понякога наистина се предлагат добри неща,които просто нови няма как да се вземат заради цената им.На моменти се ядосвам,че някои неща на бебо ще са ползвани...но после си казвам-какво пък,ще си ги изпера и ще ползвам само онези на който не им личи.

# 572
Стаси ,бързо да се оправят нещата  Hug Добре ,че отиде... А твоят "док"  #2gunfire #2gunfire

Фейтче ,тези памперси , които предлага човекът в продавалника (омекотителите също) са от Турция. Аз взимам за малкия точно такива. 1 към 1 с другите. (само за ориентира купувам пакет 4ка 66бр за 22лв , даже някъде са и по-евтини , а другите са над 27лв ) . Омекотителят Ямос също е хубав , макар че аз го използвам за нас ,че имам една туба от 6 литра  Grinning

# 573
Хммм сега се загледах.Уж с Росито сме на един термин ,пък лентичките имат 2 дни отклонение  Thinking

# 574
лили аз не стискам,днес много коластра потече и стиснах,че ми стана интерсно  и потече това

# 575
angel_bbb и на мен левия крак ми е по-надут от десния.Нали ме болеше от както каза док разтегнато сухожилие,ама тогава още не беше такава жега и не се надувах изобщо.После болката мина и започна да става двоен.Много е топло та май не е много притеснително.Все пак намали солта и лежи повече ,пък ще видиш дали има ефект Simple Smile.
За нещата втора ръка-то е въпрос на възприятия.Аз преди не бях фен изобщо.После се убедих,че понякога наистина се предлагат добри неща,които просто нови няма как да се вземат заради цената им.На моменти се ядосвам,че някои неща на бебо ще са ползвани...но после си казвам-какво пък,ще си ги изпера и ще ползвам само онези на който не им личи.
Миленче,аз в сряда съм на ЖК и ще питам за краката.После ще споделя и аз какво са ми казали ако мога да помогна  Hug.А за ваничката и стойката-най евтините които видях на БЕРТОНИ ми искаха 60 лв. в магазина,а тази ми се вижда много новичка за 20лв,така пък ще и взема на беба още неща...Знам ли  newsm78.Лили и аз това го мисля за новичките неща и понеже правя компромис само за ваничката реших да се допитам до вас  Hug
Скрит текст:
ето я иначе Rolling Eyes

Хмм,аз пък на никой лентичката не виждам освен тази на Роси.Сигурно пак е от смотания ми лаптоп smile3515 hit

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 17:31 от angel_bbb

# 576
само попивам Blush

# 577
  • Бургас
angel_bbb ако ти е първа рожба най-добре е всичко да си е новичко аз дори и от сестра ми няма да вземам каквото и е останало от малката. И все пак ти си решаваш това е мое мнение

quote]

Защо да е най-добре да е ново? Това някаква традиция ли е ?

# 578

Фейтче ,тези памперси , които предлага човекът в продавалника (омекотителите също) са от Турция. Аз взимам за малкия точно такива. 1 към 1 с другите. (само за ориентира купувам пакет 4ка 66бр за 22лв , даже някъде са и по-евтини , а другите са над 27лв ) . Омекотителят Ямос също е хубав , макар че аз го използвам за нас ,че имам една туба от 6 литра  Grinning

Ахам .... и кумата ме насочи към такива ... след време и ще пробвам със сигурност Peace, разликата на пакет не е никак малка  Heart Eyes Следващата седмица в Кауфланд ще има намалени Памперс премиум Кеър ... ако има единички ще взема направо един пакет  Heart Eyes

Честито на всички за новите покупки  Hug много сладки тумбачета също видях  Heart Eyes
И аз наснимах моите от вчерарашния шопинг в Хиполенд Mr. Green, но ще мога да ги кача довечера, че сега ще готвя, а после отиваме на гости в кумовете  Flutter

Франчи ... аз ли съм сляпа или не видях никакви снимки  Crazy
Иначе недей да стискаш според мен зърното ... така го стимулираш повече  Heart Eyes

Миленка ... още в понеделник бягай в НОИ да попиташ  Hug

Май имаше още нещо за писане  Thinking

ааааа angel_bbb аз лично не бих се притеснила от тази ваничка ... има прапарати и ще си я изчистиш и ще светне  Heart Eyes ... това е пласмаса  Hug Не разбрах обаче тази цена само за ваничката ли е или е със стойка ... защото ако е само ваната пак трябва да взимате стойка  ooooh!
Аз вчера си купих тази на Бертони + стойката. Изглежда много добре и е стабилна  Peace

# 579
фейтче зареждам апарата хихихи
ааа няма да стискам,само проверих,че се притесних,кърма ли е или нещо друго Thinking

# 580
Здравейте, момичета!  Hug
Мартичка, подписахте ли днес? Ако да, Честито! Все така да сте заедно и да се обичате,на есен да сте щастливи родители и къщата ви винаги да е пълна със смях!!! married
Миленке, честит нов апартамент, само добри неща да ви се случват в него и много щастие!
Стаси, имаш стиснати палци и от мен! Оправяйте се по-бързо!  Praynig
 Снимките ви са страхотни!!!  newsm10
  А аз вече съм отпуска  newsm44 Вчера вечрта ходихме рак-фест, много добре си изкарахме! Днес е голяма жега и сме цял ден само на плодове и зеленчуци. Днес са две години като подписахме с половинчо!  Heart Eyes

# 581
Barbera - тази възглавница от твоя линк много хубава  Heart Eyes че и шаренка  Hug

аз си харесах протектор - пак пише 100% памук - ще го видя  Sunglasses ще го поръчам от Пакостника сигурно другия месец - и без друго чак септември ще дойде при мен  Mr. Green
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5424&cat=31

# 582
Аз току що се завръщам от басейнче - е няма такова наказание само да седиш отстрани и да гледаш другите как се къпят, особено за такава жаба като мен  Mr. Green Живи и здрави догодина ще си наваксаме с малчовците  Party
Стаси, стискам силно палци всичко бързо да се оправи  Praynig
Barbera и аз се отказах от тази кошарка като я видях на живо - много ниска ми се стори  Crossing Arms
Angel_bbb, аз ще взема каквото мога от сестра ми, от приятелки и колежки (става дума за по-големите неща - столче за хранене, ваничка, столче за кола и т.н.)
Мартичка, пиши после да кажеш как е минало събитието и естествено чакаме снимки  Hug
Оставям ви да полегна за една "калугерска дрямка"  smile3524

# 583
Здравейте!
Имам питане - да ми препоръчате добър кожен доктор в Пловдив...че тия пъпки по краката и ръцете се влушиха , много сърби и немога даже да спа Sad

# 584
Здравейте, момичета!  Hug
Мартичка, подписахте ли днес? Ако да, Честито! Все така да сте заедно и да се обичате,на есен да сте щастливи родители и къщата ви винаги да е пълна със смях!!! married

Ето ме, вече официално госпожа Жекова  Heart Eyes. Благодаря ти много мила  Hug
Честита годишнина и на вас, да се обичате и уважавате много, и септември горди родители на здраво бебче  Heart Eyes
Чики  Hug, мина добре, на бързо, без много официалности. Почерпихме се с кумовете (брата на мъжа ми и жена му), посмяхме се, поговорихме за бебета, че и те чакат края на септември  Heart Eyes

Отивам да разглеждам новите снимки в албумчето.

Общи условия

Активация на акаунт