Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 605
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
velviamo аз не се сещам, погледни нещо във здравния справочник дали няма  Confused

Аз качих покупките ... само на ваничката не съм снимала стойката, че е запечатана и увита в найлони  Heart Eyes

Франчи ... чакаме тогава  Heart Eyes

Мартичка ... пиши когато можеш, чакаме и снимки от събитието  Hug
хехее ... и ти си писала с мен  Mr. Green

Mince хайде добре дошла в клуба на отпускарите  Mr. Green

Сега изчезвам ... до по-късно  Hug

# 586
Мартичка,честито!
Mince,честита годишнина!
Много щастие и любов пожелавам и на 2те!  bouquet

# 587
  • Варна
Мартичка честито   bouquet Много щастие и любов  Heart Eyes

Фейт и на мен в магазина ми се стори стабилна ваната на Бертони. Може и нея да купя

# 588
bel4eto, благодаря  Hug Ти как си?

Barbera, благодаря, мила. Хубави покупки, почна да те увлича малко по малко. Притесняваше се, че нищо не си купила но май ще наваксаш бързо  Heart Eyes

Фейт, много ми хареса повивалника с овчицата  Heart Eyes Всичко е много хубаво, май вече си готова и ти  Hug

# 589
Mартичка, хайде честито тогава! Със здраве да си носиш новата фамилия и да бъдете много, много щастливи заедно!

# 590
здравейте,

за ползваните неща, аз нямам нищо против втората употреба. Особено ако иначе идват от евтин магазин и неясен произход. В крайна сметка така виждаш кой го е ползвал, а иначе не знаеш кой болен го е кихал и какви плъхове са го препикавали по складове... Миналата година от една дреха и то от не най-скапаните магазини, прана, моя съученичка беше с опасност за живота.
А специално за ваничката, ако смяташ, че трябва да е нова, ползвай само стойката от тази.

Ей тази възглавница гледах тук и ми хареса като материя. Вътре е с тези топчета... http://sladurite.com/product/4179/vazglavnitsa-za-karmene.html
Добре изглежда, ама не са ли се поизхвърлили с цената?!?

И Честито на г-жа Жекова! /и моя мъж е Жеков/  married

# 591
Mартичка честито бъдете здрави и се обичайте.
Фейт,Анхела,Барбера честити покупки страхотни са - да се ползват от вас и бебоците със здраве. Hug
angel_bbb ваничката се продава за 20 лева ли newsm78,ако да вземай я аз за моята същата в бледо зелено за баткото платих толкова около 60-на лева преди 5 години и съм страхотно доволна  Grinning

# 592
Мартичка,благодаря,добре съм.Не съм имала контракции откакто излязох от болниата,даже ми казаха да спра магнезия засега.Днес цял ден съм по разходки с кучето,че най-накрая времето беше поносимо Simple SmileОще обмислям дали след 2 седмици да не спра да работя и да отида в Бургас да дишам морски въздух Mr. Green.

P.S.Аз ваничка мисля да взема от някой,не ми се струва проблем да е 2ра употреба:)

Хубава вечер на всички Simple Smile

# 593
Мартичка честито Simple Smile Много семейно щастие ви желая   bouquet
Стаси бързо да се оправяте с бебо, стискам палци Simple Smile
Фейтче да те питам това оранжевото с туититата от къде го взе ? Че аз искам да си взема едно две долни чаршафчета с туити ама зелени..Дали не си мярнала там и зеленички ?

# 594
  • Бургас
Мартичка, честито ви бракуване! Още по-влюбени и по-обичащи се от преди Hug

# 595
  • Варна
Мартичка като гледам как напредва времето реших да почвам малко по малко  Simple Smile
Пак имам напредък. Предния път пазарувах накуп в 9-ти месец

Августа явно гледат цените от сайтовете  Laughing А и обяснението беше, че дизайнерката специално на тези възглавници била българка, но творяла в Щатите  Mr. Green Както и да е може би няма да купувам, ще видим.

# 596
Много хубави покупки сте качили,Фейт тези аксесоарчета на канпол ми ги е взела леля ми и за моя Зелчо:)
Какви парички са авентските биби?
Франческа много си хубава ,пу пу Hug
Мартичка Жекова,мнооого много щастлива омъжена лейди!!!Да те слушка големия батко и да имаш прекрасно здраво бебенце /щях да кажа септември ама като се замисля май по-рано/  Hug

# 597
  • Варна
Толинка, Франческа много сте хубави  Heart Eyes
Фейт, покупките много хубави. Щом си накупила и дреболиите значи си готова Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 20:33 от Barbera

# 598
фейтче качих снимчиците и на коремчето и на дрешките,дрешките са ми от магазинчето дето ви казах,че имах Whistling

# 599
Най-накрая и аз мога да се похваля, че списъка е изпълнен и преизпълнен. Simple Smile Остава ми единствено да поръчам кошарата, но съм в лека чуденка коя да бъде. Другата седмица ще реша окончателно.
Мартичка, много щастие и любов ви желая.  Hug
Стаси, оправяй се бързо.  Hug
Миленка, тези твои работодатели не спряха да те тормозят. Хубаво си решила да питаш в НОИ, все трябва да има начин да се измъкнеш от ситуацията. Като четох за лекаря ти, много се ядосах, аз бих го сменила веднага. Не е да не остана. Тепърва трябва да зачестим прегледите. Последния месец се ходи всяка седмица да следят тоновете.
За възглавничката с костилки прочетох, че може да навредим на бебето, ако му загряваме коремчето. Вярно ли е? Една мама препоръчваше да се ползва за загряване на кръста. Така се облекчавали коликите също. Аз не съм запозната, но дойде ли момента, смятам да се поинтересувам.  Simple Smile
Със сигурност пропускам някой или някоя тема. По много неща исках да се включа, обаче четох накуп и докато стигна докрая, забравих  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт