Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 579
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
миленка благодаря мила вече имам пупа Mr. Green

# 601
пристигна ми пратката  Crazy възглавницата е доста смачкана - добре, че се сваля калъфа - ще го пера и гладя  Sunglasses за търкаляне идеална - и на килимчето ми се връзва като цвят  Mr. Green качих снимки

добре, че дойде преди да се е родил бебчо  Joy

Честито Анхелка,най-после.Ще видиш колко е удобна дори и сега да подпираш кълки и тумби.Мъжът ми само повтаря какво щеше да правиш без нея JoyРазнасям я из цялата къща с мен:))Викаме му любовника,защото заема половината спалня и няма начин за прегръдки.
За гладенето на калъфа,имай пред вид,че материята е кофти.Много се мачка след пране и много трудно се глади.Пробвай да го гладиш влажен:) 1ironing
Сега изчетох всичко,но моята не пуска влакна newsm78
Сложена в калъфа няма изобщо какво да пуска,той е достатъчно плътен.

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 21:20 от future-maman

# 602
Мартичка Жекова - ЧЕСТИТООООО!  Hug Hug Много любов и разбирателство и винаги двама, във и за всичко.
Mince - Честита годишнина!
francheskasweet ама много сладка пупа. Първо я видях централно и си викам - а ето я каква е хубава, голяма, ама в профил после пак хубава, но си е една сладка, малка - аз понеже вече си я нося бая пред мен, че и някои ме питат няма ли да раждам вече  Embarassed
И на tolinka коремчето е мнооого сладко. Barbera много са хубави покупките.
Milena_87 наистина - виж в НОИ още в понеделник. Стискам палци да са ок нещата. Трябва поне до влизането в официалния болничен за раждане и гледане на дете фирмата да не се закрие, но пак ще трябва да ги гониш за болнични. Дано всичко е ок - иначе с моя приятелка имам инфо покрай нея как се развиха нещата. Трябва да има и тема във форума.
F.a.t.e. имаме еднакви играчки за количката - вибриращото цвете  Hug Heart Eyes  и другите неща са  Hug newsm10
Аз взех от кауфланда днес Rex бебе и омекотител Medix Alvina - похвалиха ми ги, та за първото изпиране ще ги тествам как са. И мокри кърпички си взех. Видях и аз промоцията за другата седмица на памперсите и може и аз да взема поне първия пакет за болницата. А и Персил-а ще е на промоция - ако включат и бебешкия и ако някой се интересува. Да отмятам вече и дребните неща по списъка  Grinning
Ииии, щях да забравя - утре ще водим бебка да слуша Rock - имаме си билети за феста и ще слушаме Guns'n'Roses  Heart Eyes Heart Eyes

# 603
В крайна сметка се свързал управителя с шефката и тя казала да си дам болничния на него.Страх я е и има за какво...Не стига че ми дължат цяла заплата,първите дни от първия ми болничен ами и да ме разкарват като ненормална и да се притеснявам заради тъпотията им.Щях да се изнервя и както съм безконтролна напоследък ...ах!
Ще чакам сега да видим кога ще ми занесат предния болничен в НОИ.То има ли някакъв срок след подаване при тях ,до който трябва да е представен там?И ако не го представят какво?

# 604
Уф .... най-накрая вече вкъщи  Whistling цял ден само хайманосвам и чета по диагонал и сигурно някой съм пропуснала някой и нещо днеска  Blush Hug

Сега първо искам официално да честитя сключването на брак на новата ни г-жа Жекова  Hug
Пожеланието е на картичката  Heart Eyes

Фейтче да те питам това оранжевото с туититата от къде го взе ? Че аз искам да си взема едно две долни чаршафчета с туити ама зелени..Дали не си мярнала там и зеленички ?

Това чаршафче го взех от Хиполенда вчера  Peace Редовна цена 4,20 но на мен ми е с отстъпка -25 %  Peace заради промоцията. Имаше и зелени и сини чаршафи, но не обърнах внимание дали са с Туити. Ако много ти харесва ще ти го пратя, пък аз ще си взема друг  Hug

bel4eto Радвам се, че вече си по-добре  Hug Взимай отпуската и хич не му мисли  Mr. Green

Много хубави покупки сте качили,Фейт тези аксесоарчета на канпол ми ги е взела леля ми и за моя Зелчо:)
Какви парички са авентските биби?

Ами на Каппол най-ми допаднаха  Crazy Иначе за шишетата - те са две в комплект на редовна цена 28.90 лв. но пак вадите - 25% заради отстъпката идват за около 20-тина и малко отгоре лева двете  Crazy

Франчи ... много си сладка миличка ... пу,пу,пу ... а  иначе на мен повече ми хареса второто комплектче  Hug

millenitta честито и на теб за списъка ... а м/у кои две легълца се чудиш ... ако можем да помогнем ... мятай ги да ги видим и да кометираме  Heart Eyes

Ами това е май ... за сега  Hug Hug Hug

Ариелче .... и ти вече си на дреболиите от списъка  Hug
А това цветенце много ми хареса  Crazy

# 605
 Фейтче,цената включва и стойката  Party
Благодаря ви на всички за мненията и отзивите. Hug Утре ще звънна отново на жената и ако вече не я е продала ще я взема аз newsm03
Мартичка,Честито!!!Много,много любов ви пожелавам  txtloves
Лека от мен и до утре  newsm46

# 606
Благодаря много на всички, да ви се връщат всички пожелания двойно и тройно  Hug  Hug  Hug

Фейт, много хубаво пожелание, успя да ме развълнуваш  Hug

Аз също съм купила доста аксесоари на Канпол. Симпатични са и на сносна цена, за качеството ще видим.

b]bel4eto[/b], супер, че са спрели контракциите  Hug. Вземай си отпуска и хич не му мисли, почивай си и се наслаждавай на последните месеци от бременноста.

Милена, хубаво е че са ти се обадили за болничния. Ти си разпитай какви са вариантите, дано повече да не ти създават проблеми и спънки. Много не коректно от тяхна страна, но за съжаление има и такива хора.

Спокойна и прохладна нощ  Hug

# 607
Честито на г-жа Жекова    bouquet желая ви щастие и любов!!!
Ариел благородно ти завиждам за концерта на Гънс,на мен мн ми се ходеше на Годсмак,ама друг път Simple Smile

# 608
ариел хихих мерси миличка Hug много ми е смешна пупата стърчи напред много смешно много си я харесвам и и се радвам Blush
фейтче второто е с шапчица с козирка,с гащеризонче без крачолчета и с такова с крачолчета,лигавниче ръкавички и буйки Heart Eyes много е сладко цялото повече ми харесва,просто май на другото  повече ми харесва пелената и възглавничката за изписване,защото е с малко сатенче Peace ама не знам де,до тогава какво ще ми хрумне хихихи

# 609
фейтче второто е с шапчица с козирка,с гащеризонче без крачолчета и с такова с крачолчета,лигавниче ръкавички и буйки Heart Eyes много е сладко цялото повече ми харесва,просто май на другото  повече ми харесва пелената и възглавничката за изписване,защото е с малко сатенче Peace ама не знам де,до тогава какво ще ми хрумне хихихи

Винаги можеш да комбинираш  Wink стига да си пасват нещата  Hug

# 610
мартичка честито ,мила Hug  bouquet цял живот обич и разбирателство ви желая Hug Hug Hug

# 611
а те са на една фирма напълно еднакви хихихи само детайлите са с малки разлики,аз мисля че тези комплектчета мога и след това да си ги ползвам,нали Peace

# 612
  • Бургас
Ариел, сууупер. Макар, че за мен Гънс без Слаш е половин Гънс, все пак си е класика #Onfire  superuu
unforgiven,  Годсмак май пропускат, тъкмо гледах новите Peace тъй, че да не те е яд:)

Айде, поздрав за всички Рок-мами  Mr. Green На моят син, още докао ми беше в корема му пусках ето това парче най-редовно:
Скрит текст:
Сега Ники вече е един малък фен на ГНР smile3521

# 613
аз мисля че тези комплектчета мога и след това да си ги ползвам,нали Peace

Естествено  Hug

# 614
Мартичка, желая ти дълъг семеен живот и много да се обичате  Hug

Франки, много си финна и нежна,страхотно коремче Hug

Фейт,много ми хареса подложката и ваничката,като гледам си почти готова с покупките Heart Eyes
А аз още нищо не съм взела, после накуп и в тази жега незнам как ще се пазари, но тези дни и аз смятам малко по малко да започвам с покупките Simple Smile

Стаси,стискам палци всичко да е наред с теб и бебчо Hug

Много хубави покупки и коремчета видях Heart Eyes

Лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт