Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 601
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Хайде мами,ново 20 с моите работодатели.След като затвориха заведението,трябваше да звъня на счетоводителката и да и нося болничните до тях.Онзи ден ,взимайки новия си болничен и звъня и тя казва "ами аз вече не работя с фирмата ,трябва на шефката да си ги носиш и тя да ги подава в Нои".Е ама шефката така старателно се е покрила,звъня на управителя си и той уж опитва да се свърже с нея ама все казва ,че не е успял и отлага да му звъня отново.Притеснявам се за този срок,в който болничния трябва да бъде подаден на работодател.Според вас в това положение има ли начин да ми скроят някой кофти номер и как е редно да се процедира ако още ден два не я открия?

# 556
Не съм много наясно, но мисля че можеш да отидеш в инспекцията по труда в града, поне в Русе е така - всеки ден след 16.00 или 16.30 правят безплатни консултации с юрист, там мисля могат да те посъветват. Освен това, мисля че и в НОИ да отидеш и да попиташ пак ще те посъветват какво да правиш, не знам дали можеш сама да си оставиш там болничния, не съм наясно, но и те дават консултации.

# 557
пристигна ми пратката  Crazy възглавницата е доста смачкана - добре, че се сваля калъфа - ще го пера и гладя  Sunglasses за търкаляне идеална - и на килимчето ми се връзва като цвят  Mr. Green качих снимки

и козметиката де....хубаво е, че има дълъг срок на годност  Grinning чак не вярвам, че чак от друг континент пристига изобщо нещо  Hug

добре, че дойде преди да се е родил бебчо  Joy

# 558
Миленка - спроед мен най-бързо и правилно е да попиташ в НОИ  Heart Eyes

# 559
мами,може да ми се смеете,ама аз мислч,че бебо  е много умен и усеща ,чува и разбира всичко,което му казвам от сега Heart Eyes Hug Blush
седим си и си говорим с него,ритааа ритааа и аз го гудкам,и му казвам" къде е на мама петичката" и той така ме изритва веднага  Party
после му казвам айде ще слушаме музика и той почва да се върти хихихи Hug
сега ще кача снимки на комплектчетата за изписване-2 са,не можах да избера и от двете направих едно Whistling
и снимка на пупата ми вече сме 7-ми месец Peace

# 560
  • Варна
Анхела, възглавницата онази от Амазон ли е? Ако е тя изглежда по по-различен начин. Честито за покупките от Щатите  Wink

# 561
  • Варна

francheskasweet, разбират бебетата да. Вчера си усилих летните песнички на Лора и Акага и това човече като взе да се мята вътре... Mr. Green

# 562
  • София
Аз пък нещо не мога да му говоря на моето бебе на глас, за разлика от баща му - той цели диалози провежда с него.

# 563
хихи многооооо са сладки Hug най-красивия дар в живота Heart Eyes
едвам го очаквам Party
ние слушаме основно класическа музика Blush

# 564
el_sol хаха а аз като шашавите, готвя и му казвам какво слагам,гледам филм и коментирам с него Whistling
вчера уча по  английски и му казвам "мамииии,помни,че мама емалко разсеяна Mr. Green"

# 565
  • София
el_sol хаха а аз като шашавите, готвя и му казвам какво слагам,гледам филм и коментирам с него Whistling
вчера уча по  английски и му казвам "мамииии,помни,че мама емалко разсеяна Mr. Green"

Аз съм си обещала, че така ще бъде като се роди, за да ми проговори бързо и правилно, ама сега не мога още. Сигурно съм голямо дърво.

# 566
Barbera - онази от Амазон  Mr. Green април я бях поръчала  Grinning но нещо не ми харесва - пуска някакви влакна - дори и да сваля калъфа, да го изпера и изгладя - то пак ще пуска влакна  Crazy става за търкаляне по земята - в леглото май няма да я качвам - като куче е  hahaha само влакна

мъжо вика - добре, че си я купи - вече ще спиш на земята, а за мен цялата спалня  Joy ...иначе е удобна  Flutter

# 567
  • Варна
Анхела  ще ме умориш  Joy
Ей тази възглавинца гледах тук и ми хареса като материя. Вътре е с тези топчета , незнам как им казват http://sladurite.com/product/4179/vazglavnitsa-za-karmene.html
Намерих протектора за матрака от каката. Не пише на коя марка е , но е 100% памук. От долу е нещо като промазка, но от прането не е мръднал и е като нов Simple Smile
Оказа се, че при мен няма бебешки дрехи, най-вероятно има у майка ми някакви. Хавлийката и тя е като нова, а днес харесах и още една.

# 568
Здравейте, ето ме най-после.Нещо ми се скапа лаптопа и 2 дни сменям антивирусни-4 смених и все не ми угаждат,резултата е,че май ще има преинстал от толкова манипулации и сега съм пак без антивирусна  ooooh!
Та така ходих аз онзи ден до Вис Виталис,голяма жега брах-2 часа обикалях вътре,взех повечето неща за бебата и оставих 400 лв на касата:whistle:  smile3535Натоварихме с таткото и в къщи да се похвалим на майките  hahaha Доволна съм.Но тези неща които не харесах и не взех си ги поръчах на приятелка с детски магазин да ми  ги купи и донесе като зарежда,че просто по тая жега не мога  #Cussing outДругото ново е,че започнаха да ми се надуват краката и особено левия  newsm78 Защо пък единия само,се чудя  Rolling Eyes
Имам и един въпрос:Бихте ли си купили ваничка и стойка от продавалник,като нови са на външен вид,но все пак малко са ползвани(били са в родителите на майката ,а в къщи за постоянно са си ползвали друга)-20лв е  Shocked Не си купих онзи ден.Видяха ми се много скъпи,особено стойките  Crossing Arms

# 569
мами,между коластрата ако стисна зурното потича жълтеникав секрет Thinkingкърма ли е Thinkingили нещо притеснително?

Общи условия

Активация на акаунт