Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 508
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
ами и в момента в който се прибера от работа и веднага оставам по гащи. Сами сме с мъжа ми -така , че нямаме проблем.

И аз съм така ... обличам се семо когато излизам  Blush Joy Joy Joy

Фейт ,Фейт подеиства Hug.Заваля.Отивам на разходкаа:)

е хубава работа  Crossing Arms прати сега малко и на сам  smile3534

Мартичка ... твоя мъж е много забавен  Mr. Green  Hug

# 676
Мартичка, Mince, честито и на двете. Бъдете много щастливи и обичани и ви пожелавам здрави бебчета през септември  Hug
Мартичка, странно ми е че моят термин е 9 дни след твоя, ти си 33 седмица и 2 дни, а аз съм 30 седмица. Някъде има грешка според мен  Wink
Аз не съм купила още абсолютно нищо, но чакам сестричката ми да ми дойде на гости във вторник и да започнем по малко да пазаруваме вече. От понеделник съм в 8-ми месец и първото нещо, което смятам да поръчам са чаршавчетата на Тас, за които Мартичка ме светна.
Пак не съм прочела всичко, а и снимките не съм видяла. Отивам да се наслаждавам на покупките и тумбачетата в албумчето.
Благодаря  Hug
Хрисик, термина ми на първа страница (01.09) съм си го сложила аз, не е много верен, а лентичката ми е по термин последна менструация и е 24.08. За това има разминаване.
За чаршафите Тас, няма да съжаляваш, много са хубави, всеки ден си ги гледам. Най- вече ми харесва, че са с две калъфки и плика от долу е с копчета и няма да излиза завивката.

Мартичка ... твоя мъж е много забавен  Mr. Green  Hug

Такъв е, имам цял файл с бисерите му  Mr. Green. Като го хване музата, ми пише стихчета  Laughing

Фейт, ако искаш в следващата тема редактирай термина ми, да не обърквам така момичетата. Ако те затруднява го остави  Hug

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 17:26 от Мартичка

# 677
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile Ние излязохме в 10 ч с детето, стигнахме до зоологическата и смятах да се прибираме, че голяма жега. Едни приятели се обадих , че идват и откарахме до 17 часа по заведения и разходки. Чувствам се добре, макар и да е жега.

# 678
Ехо привет, наминавам само да се отчета, че съм на линия и се връщам отново да изчитам това, което съм изтървала през почивните дни  Hug

# 679
Фейт, ако искаш в следващата тема редактирай термина ми, да не обърквам така момичетата. Ако те затруднява го остави  Hug

нямаш проблем ... с дата 24.08 нали  Heart Eyes
Още сега ще го оправя  Hug

# 680
Как сме ,бонбончета Simple Smile
Гледам,че се оплаквате от жегата.И мен ме хвана и вече мрааа.По цели нощи се въртя,всичко ме боли,имам чувтвото че и не мога да дишам ooooh!.Направо се чудя какво да правя.Климатик не искам да пускам ,тй като лесно пък и настивам.Вчера за колко го пуснах и ме схвана гърленцето.
И смоичкия се шегуваме,че следващото бебче ще го планираме така ,че да се роди към април месец Laughing

# 681
Климатик не искам да пускам ,тй като лесно пък и настивам.Вчера за колко го пуснах и ме схвана гърленцето.

И аз съм така ... не искам в едната стая да е хладно и като отида в кухнята да се стопя от жега  Mr. Green за това не пускаме климатиците, а само вентилаторчето ... с него пак си подухва  Crazy

# 682
нямаш проблем ... с дата 24.08 нали  Heart Eyes
Още сега ще го оправя  Hug

Благодаря ти, както винаги си страхотна  bouquet

# 683
  • Варна
Ааа, ние без климатици не можем

# 684
Kъм молитвата за дъжд и аз  newsm17 newsm17 newsm17
Поспах 1 час следобяд и сънувам че вали и една приятелка се обажда и казва че няма да излизаме сега че много дъжд,а аз и викам-ооо аз излизам веднага.Събудих се мокра,ама не от дъжда Laughing
Данайчче,мойто нали е края на март,и все си говорихме с моя мъж че ако забременея ще е горе-долу по същото време,да хвана студените сезони,ама виж какво се случи-най-топлите... Досега бързо ми минаха 7 месеца,но от сега нататък нещо ще ми се увиди останалото време,а и по принцип не обичам лятото и ми е най-тягостния и дълъг сезон,имам чуството че е ден-година.Чувам нещо за дъждове през август,дано познаят Rolling Eyes

# 685
Привет и от мен, момичета! Hug
Аз най-после приключих с ремонта.  ooooh! Колко било хубаво, да си изпънеш крачетата и да се наслаждаваш на почивката. Heart Eyes Цяла седмица на крак, направо ми се отели вола, но крайния  резултат си струваше всичките мъки и усилия.  Simple Smile
Мартичка Бъдете живи и здрави, много щастливи в семейния живот, обичайте се и остарявайте заедно!  married
Незнам кой беше споменал, че му се подува повече левия крак, но и при мен е същата история. Миналия ден буквално имах усещането, че съм го натъпкала с памук и всеки момент ще се пръсне. Много неприятно усещане. Tired
Авара снимката, която си публикувала буквално описва нашия начин на спане.  Joy Когато го няма таткото, малкия спи с мен, но като си дойде има вечери, когато не иска да заспива в детската и си го коткаме при нас. Горкото ми мъжле, винаги осъмва схванат след такива вечери, та му се налага да си отспива през деня после.
Много хубави покупки, момичета. Аз още нищо не съм пазарила, а и възнамерявам да правя това, като си дойде таткото в средата на август. През това време само ще препера дрешките от баткото и ще ги прибера. Но пък за тази цел ще ми трябва скрин, който още не съм купила. Wink Искам нещо евтинко, като на Фейт, че ги гледам тук в магазина почват от 190лв нагоре. Не ми се дават толкова пари за 4-ри чекмеджета.  Rolling Eyes
Някой спомена нещо за срокове за подаване на болничния. Може ли да ме светнете в какъв срок трябва да го връча на счетоводителката, че при мен се очертава да го получа по-късно, тъй като моята АГ излиза в отпуск на 27-ми, а болничния трябва да ми бъде издаден от 28-ми. Та по нейни думи това щяло да стане след като се върне от отпуск, тъй като не можело да стане предварително. Не я попитах за продължителността на отпуска, но предполагам ще е най-малко две седмици или три.  newsm78
Стига толкова от мен, че се олях. Връщам се да доизчитам предните странички, че последните 10 ги попрехвърлих на бързичко.  Wink

# 686
Момичета от София, в Пренатал в The mall има много голямо намаление, има гащеризончета два броя за 22лв, горни блузки с копчета 2 броя за 13.50 и най-различни други неща, но много бързо се разграбват. Материите са страхотни. По-късно ще снимам и кача ние с какво се сдобихме.

# 687
Антония ,след като докторката е в отпуск не може ли да помоли комисията да го напише?Моя АГ така ми даде предния болничен.Иначе разбрах ,че просто се представя със задна дата ,за което ти нямаш вина и няма да  има проблем.Така и така ги носят месец и малко по-късно,поне моите.В началото беше неприятно ,сега си влязоха в ритъм да си ги взимам веднъж месечно.
А тук такъв дъжд отпра,че дори улиците не намокри ooooh!.Продължаваме да се молим:).Утре-код оранжево каза каката от времето...ужас!

# 688
antonia79 браво за ремонта ... хайде вече си почивай и чакайте таткото  Hug
По въпроса за болничния не мога да коментирам за да не те излъжа нещо. Rolling Eyes Най-добре попитай в темата за болничните /има я закована на 1-ва страничка/ Ще ти отговорят със сигурност  Peace

Flowers честито ...  ще чакаме тогава снимки  Hug

# 689
Здравейте и от мен  Hug
Мартичка, честито. Те момичетата са ти пожелали толкова хубави неща, че ми остава само да се присъединя към тях.  Heart Eyes
Наистина много хубави покупки и тумбачета имате. Ние се върнахме от палатката, и т.като не можах да спя цяла нощ- си отспах до сега.  Blush И мисля да се връщам в леглото да продължавам.
Още мнооооого неща щях да пиша ама...забравих. Утре като си събера мозъчето- ще продължа.
Лека и прохладна нощ от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт