Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 574
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
здравейте,
Фейт, къде се намира този магазин в тракия?

# 91
F.a.t.e. за помпата в Айко , през сайта може да се поръча мисля, ако не мога да ти я взема и да ти я пратя Simple Smile

# 92
Здравейте и от мен:)) Аз ви чета редовно, но все не ми остава време да пиша от скитане;) Тези дни се отдадох на разкрасяване и срещи с приятели;)
Фейт, благодаря за хубавата ни темичка.
И ние купихме Сано максима- течен. Майка ми вече пра с него и наистина сме мн доволни. Дрешките ухаят чудесно и светват;)
Мартичка, браво за корабчетата, ще чакаме снимки и отзиви:))Супер промоцийка.
Контракциите не са шега, по- добре в болница за 3 дни( по пътека минимума е толкова) под наблюдение и за собствено успокоение. И на мен ми се свива корема по няколко пъти на ден, безболезнено, но се шашкам. Предимно вечер. Другата седмица съм на ЖК.
Когато лежах в болницата дойде едно момиче с контракции, вливаха и магнезии и инжекции но шпа. За 3 дни нямаше и помен от контракциите.
Анхела, пристигна ли ти възглавницата? Аз се родих с нея, ако не е тя незнам какво щях да правя. После за бебчо и за кърменето съм сигурна, че ще е от полза.
Stefanel, питаше за кърменето. Едно от разминаванията беше следното. Консултанта по кърмене каза, че формата на зърното ( вдлъбнато или плоско) не е проблем за успешното кърмене. Лактацията се стимулира не от засмукването на зърното, а от " галенето" на ореолата. Консултанта на Авент пък каза, че при плоско или вдлъбнато зърно кърменето е невъзможно без един от техните продукти- силиконови протектори. И всякакви подобни твърдения с цел продажба на продуктите им.
Сега ще си направя едно кафенце, днес ще го давам лежерно;)развали ми се кабела на лап топа, пиша от телефона и се извинявам предварително ако има правописни грешки.

Сега се сетих. В продавалник има кошара  кенгуру фъни дриимс- розова, чисто нова за 160 лв. Ако някоя мама се интересува. Че по магазините са по 229 вече.

# 93
Също за помпи Авент погледнете профила в Продавалник на mamasa.
Все пак мисля, че Авент са най- добрите механични помпи. Това и преди сме го обсъждали. А цена от 40 лв, не е като 80-90 в магазина.

# 94
Фейт, къде се намира този магазин в тракия?

м-н "Baby Land" до Хлебозавода някъде  Crazy

Flowers мерси мила  Hug... аз казах и на Мартичка, че днес като излизах видях едни по-евтинки на Бертони и Чико и май ще взема тази на Бертони ... за двайсетина лева която е  Heart Eyes

Спор няма, че на Авент са много добри помпите ... но фактите /цените/ говорят сами  Mr. Green

# 95
future-maman - още нямам пратка от САЩ - не ясно поради какви причини - защото на 16ти май са я пратили до Украйна  Hug ако не дойде, не се притеснявам, защото нищо не сме плащали още  Mr. Green

вярно сега видях, 35лв за чаршафчетата  Grinning обаче вече имам 2 комплекта - и от опит знам, че 3-ти няма да ползвам - с мъжо въртим 2 броя - харесала съм и за нас 3ти - и 7 месеца вече му се каня, но знам, че няма смисъл  Hug

Мартичка - мъжо е много здрав и не се уплаши - само където пристигнах в 1ч през нощта и беше уморен

много добре е подредил къщата за мен, обаче нали е мъж и пропуснал да обере праха под леглото  Mr. Green

# 96
Да Анхелче, за чаршафите си права. И ние с мъжа ми имаме 4 комплекта, но аз въртя и ползвам само два. И за бебо мисля, че с два ще се оправя. Ще взема още 1, но ще искам да е с обиколник.

# 97
  • Бургас
Фейтче тази помпа на Чико не ми вдъхва доверие нещо...майка ми каза че тя е имала подобно нещо и не се е справяло много с правенето на вакум и накрая е минала на ръка Simple Smile
Фейт, тази помпа НЕ Е ПОМПА. Не си давай парите, моля те. Аз се набутах с това чудо в началото. После пак тръснах 80 лв. за Авентска ooooh! Рошличка е права. Не само, че не вдъхва доверие ами и има за какво да не вдъхва. Пълен боклук!

# 98
  • където мечтите се сбъдват

Stefanel, питаше за кърменето. Едно от разминаванията беше следното. Консултанта по кърмене каза, че формата на зърното ( вдлъбнато или плоско) не е проблем за успешното кърмене. Лактацията се стимулира не от засмукването на зърното, а от " галенето" на ореолата. Консултанта на Авент пък каза, че при плоско или вдлъбнато зърно кърменето е невъзможно без един от техните продукти- силиконови протектори. И всякакви подобни твърдения с цел продажба на продуктите им.

Естествено,че така ще каже консултанта на Авент  Laughing Нали трябва да си продаде продуктите.Аз също съм чела,че плоските зърна не са проблем за кърменето,защото бебчето не захапва зърното,а ареолата.Зърното е само мястото,откъдето изтича кърмата.Затова е израза поставяне на гърда,а не поставяне на зърно  Simple Smile

# 99
Фейтче тази помпа на Чико не ми вдъхва доверие нещо...майка ми каза че тя е имала подобно нещо и не се е справяло много с правенето на вакум и накрая е минала на ръка Simple Smile
Фейт, тази помпа НЕ Е ПОМПА. Не си давай парите, моля те. Аз се набутах с това чудо в началото. После пак тръснах 80 лв. за Авентска ooooh! Рошличка е права. Не само, че не вдъхва доверие ами и има за какво да не вдъхва. Пълен боклук!

Благодаря за мненията  Hug ... значи ще взема тази на Бертони  Peace

# 100
много добре е подредил къщата за мен, обаче нали е мъж и пропуснал да обере праха под леглото  Mr. Green
Браво, златен мъж. А ти каква работа имаш под леглото, а  Whistling  Hug
За комплектите чаршафи и аз за сега съм се спряла на два. За по натам, ще видим.

Аз съм много предубедена относно всичко на Бертони, но си замълчах за помпата. Предполагам за какво става на въпрос.

Опс, сега виждам, че говорите за помпата на Чико. Но си мисля, че и Бертонската е същата работа.

# 101
отидох веднага в Кандиларов,пуснах изследванията утре ще е готов хламидиите,а в петък микоплазмата Praynig Praynig Praynig
пращат микоплазмата в Германия Praynig дано е фалшива тревога
но и да имам проблема е най-вече ако мине бебчо през родовия канал...лекарката каза,че ме виждала колко съм съвестна и затова ми пуска всички изследвания,а попринцип никой не изследвал такива неща просто профилактично,само ако има индикации ,а аз нямам......... Thinking
не знам...и да има нещо ще се лекувам,какво да правя,като не е планирана бременността ми,не съм си правила всички изследвания ooooh!

# 102
Аз съм много предубедена относно всичко на Бертони, но си замълчах за помпата. Предполагам за какво става на въпрос.

Опс, сега виждам, че говорите за помпата на Чико. Но си мисля, че и Бертонската е същата работа.

Живот и здрава като я взема и я пробвам ... ще дам мнение  Joy Joy Joy
За сега май никой не я е ползвал  Rolling Eyes
Пък ако ме разколебаете и за нея  Mr. Green ... ще взема на кумата, пак някаква ръчна имала  Whistling

Франческа ... добре си направила. Хайде да видим там какви ще са резултатите  Heart Eyes

# 103
Стефанел , без да знам как се кърми и без да съм виждала такова действие на живо, си го обяснявах сама, че бебчо захапва ареолата. Наблюдавам моите и са станали поне тройни на размер, а бяха едни мънички и сладички... сега са точно като израза "телефонни шайби"  Laughing И сега като видях какво си писала осъзнах, че схащам някои неща  Mr. Green

# 104
  • Бургас

Живот и здрава като я взема и я пробвам ... ще дам мнение  Joy Joy Joy
За сега май никой не я е ползвал  Rolling Eyes
Пък ако ме разколебаете и за нея  Mr. Green ... ще взема на кумата, пак някаква ръчна имала  Whistling

Марти, да си призная и на мен Бертонската не ми вдъхва вяра....нещо от типа а Чикото е май Crazy

Общи условия

Активация на акаунт