Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 610
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Пък ако ме разколебаете и за нея  Mr. Green ... ще взема на кумата, пак някаква ръчна имала  Whistling

Направо вземай на кумата, една стерилизация и си готова  Mr. Green.

# 106
Аз имах предвид принципа на действие на помпата на Чико...като марка са хубави но този тип помпа нещо ме съмнява да се справи...А тази на Бертони е на принципа на авентската и повечето други ръчни помпи, но като за помпа която ще се ползва само ако възникне нужда мисля че ще свърши рабта Simple Smile А ако се наложи повече ползване на помпа както и Фейт е казала ще се купи по хубава Simple Smile
Фейт да те питам тоя Сано Максима как е от към аромат..на какво долу горе мирише и дали е много наситен аромата?

# 107
Пък ако ме разколебаете и за нея  Mr. Green ... ще взема на кумата, пак някаква ръчна имала  Whistling

Направо взимай на кумата, една стерилизация и си готова  Mr. Green.

Crazy ще го измисля  Joy
Нали ви казах, че е само за стимул ... за в болницата докато тръгнат нещата /ако се наложи/  Mr. Green Че като чета как някой вдигат температури, втриса ги и разни там проблеми ... по-добре с нещо дет ще има вакуум и да свърши работа на момента  Mr. Green

.. сега са точно като израза "телефонни шайби"  Laughing

хахахаах ... това ми хареса  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 108
Eхооо,момичетааа,много писане за 4 дни...
Изкарахме мини почивка,но свърши бързо,да ви се похваля моя близка приятелка днес роди-нормално.първо бебе и е,момченце за 4 часа,бързичко се е появило,добре са,много се радвам,и като слушам и при нас наближава,времето летиии.
Връщам се в старата тема да дочитам и от утре вече ще се включвам!

# 109
И аз да се запиша. Благодаря за новата тема.

# 110
Фейт да те питам тоя Сано Максима как е от към аромат..на какво долу горе мирише и дали е много наситен аромата?

Ами на мен ми мирише много свежо. Аз не обичам натъртващи се аромати като теб ... а този на Тео много ми намирваше на сапун  Rolling Eyes
Като аромат ... може би се доближава до до този РЕКС, ако си го ползвала  Peace

Скрит текст:

Предполагам, че като го отворя и изпера, вече ще си покаже ... но не пречи да го пробваш, защото в крайна сметка всеки има определени миризми, които му допадат и не чак толкова  Heart Eyes

unforgiven Честито на приятелката ти ... сега ще обменяте опит  Hug

# 111
Току що се върнах от отворени врати в русенското АГ. За първи път ходя и честно да си кажа ако всичко е така, както ти обясняват на срещата, би било прекрасно. Само дето няма свиждания, ама пък са сложили видеотелефон, така че може да се покаже и бебето по него. По думите им имаш право да си избереш дали да си в една стая с бебето или да сте в отделни, както и дали да те сложат на система, макар че на въпроса всички ли са на система, отговорът беше - да, и чак като питах иам ли възможност да я откажеш - ооо да, разбира се, никой не е насила тук, ми казаха. Ако искаш сестрите щели да ти дадат да сложиш памперс и да ти покажат, както и ако искаш, можеш да се пробваш да изкъпеш бебето. Можеш да откажеш дохранване, както и да му дават вода или не - абе...направо звучи чудесно, ако е така. и за да не се покажа песимистка - ще се въздържа от "Но..."  Simple Smile
За битовите условия не споменавам, защото са доста добри, все пак го отвориха преди няма и половин година  Simple Smile

# 112
Красимира а нещо за самите стаи и санитарния възел казаха ли...защото аз чувам различни неща, уж казват че всяка стая била със собствена баня и тоалетна а четох коментари че не било точно така...интересно ми е да знам ако искаш ми пиши на лични, че мисля че други мами от Русе няма и на никой няма да му е интересно Simple Smile

# 113
На този етап освен на мириз на друго незнам как ще оцените праха. Те дрешките са си чисти. Аз съм за Саното.
За помпите - за да върши работа трябва да е качествена. Там компромис не правя аз. Бертони и Чико не са сред добрите помпи, за което говори и цената им. да не се окаже че от пестене сте хвърлили 20 лв на вятъра. Електрическа на никой не му трябва да първо време. Само ако с времето се окаже че цедите и давате от шише тогава.

# 114
За помпите - за да върши работа трябва да е качествена. Там компромис не правя аз. Бертони и Чико не са сред добрите помпи, за което говори и цената им. да не се окаже че от пестене сте хвърлили 20 лв на вятъра.

Е не може да са чак толкова зле тези помпи.  Rolling Eyes Наистина не съм ги ползвала  Mr. Green но все ще вършат някаква работа.  Peace

# 115
Фръц-фръц хахаахха след като спечелих от Дечко мечето,днес спечелих и от Пиле Градус  Crazy Нещо ми е тръгнало и ако в четвъртък уцеля тото-то няма да има такъв късмет  Joy

# 116
Браво Канела,пожелавам ти в четвъртък да спечелиш и аз вече 2-ра седмица пускам с някаква надежда,но уви...все пак който играе печели Mr. Green
Скай напълно вярно,на мен нямаше кой да ми каже с първото- 2 чиковски счупих,40 лв на вятъра,докато не си взех Авент и не се родих.За някои неща компромиси -не!

# 117
Наистина ли е толкова хубава Авентската ръчна помпа? На мен също ми свидят да дам 150лв.- Медела мини електрик, а да се окаже, че няма да ми потрябва. Имам такъв страх от това кърмене, там се чувствам много наплашена, несигурна и с много лоши спомени. Въобще не ми се мисли за него, да вземам ли помпа, каква, трябва ли за болницата  ooooh! А ми се ще с това човече да успея да кърмя.

# 118
  • Варна
Канела, аз днес взех мечето, а за тотото от неделя имам тройка и печеля колосалната сума от 4.90лв  Mr. Green. Сега пак пуснах, ама да ви кажа една петица от първо теглене ме оправя, няма да съм алчна  Mr. Green Mr. Green

# 119
  • Варна
Аз също имах помпа на Чико и някаква друга. Ами боклуци са си . А аз си мислех, че нямам кърма и за това не излиза. Като взех ръчната на Авент, що мляко излезееее. За това сега си купих пак същата. Точно от помпата не мисля да пестя  Simple Smile Ще ви потрябва със сигурност. Често се налага бебето да се храни и от шише, независимо по какви причини Peace

Общи условия

Активация на акаунт