Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 598
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, Фейт благодаря за новата тема  bouquet Hug
Мартичка и аз вчера успях да пусна поръчка за чаршафчета и днес си ги чакам, тези синичките с морските картинки, ама куриера нещо го няма.
Анхелче, привет, отново си на линия!

# 76
Зори, Мартичка - и аз много ги гледах морските чаршафчета, но накрая се отказах  Mr. Green много са хубави - да качите после снимка като пристигнат  Hug може по-нататък и аз да си поръчам - ама вече след като се роди бебчо  Grinning

# 77
Зори, сините с Мики Маус, нали? И аз тях чакам  Laughing. Чакам отзиви ако ти ги доставят първа  Hug

Анхелка, добре завърнала се. Половинката уплаши ли се, като те видя с толкова багаж  Laughing

# 78

Фейт, аз няма да си вземам такава помпа, но ако искаш мога да отида да ти купя и да ти я пратя. Нямаш никакъв проблем  Heart Eyes

Мерси миличка ... ще помисля малко, че сега излизах и видях една на Бертони на цена 24 лв и ми се стори по-нормална  Laughing

Скрит текст:

На мен така или иначе ми трябва за случай всеки и не ми се ще да пръскам луди пари за помпа. По добре да ги дам за бебчо  Heart Eyes
Та ако някой има отзиви за помпатана Бертони да пише.

Имаше и на Чико с 3-4 лв по-скъпа  Heart Eyes  ето такава ...

Скрит текст:

Та ще се вземе май една от двете  Mr. Green

Взех и на малчо едно комплектче за маникюр  Mr. Green и прах Сано Максима Crazy
Вчера нямаше такъв в Кауфланд и реших да пробвам този  Peace

Франчи .... ако питаш мен, багай да се изследваш пак за тая гадина и ако е положителен при лекарката  Hug

# 79
Даа синичките с Мики Маус чакам, ако дойдат днес задължително ще ги фотам. Ама те работят с куриери Сити Експрес и нещо не ми вдъхват доверие, може и утре да ги получа

# 80
Охх с тези помпи наистина се обърках и аз като фейт искам да вложа възможно по-малко пари за помпа, която да взема за болницата ако се наложи да я ползвам. За по нататък се надявам да се справям без помпа. Не ми се дават излишни пари за такова нещо, а тези електричните са толкова скъпи.

# 81
Фейт, както решиш, винаги съм на разположение  Hug. А какъв Сано Максима взе - течен или обикновен. Спряла съм се и аз на него. Чакам отзиви.

Зори, и мен ме съмняват, но когато - тогава. А и мацката по телефона ми каза от 1 до 4 дни. Важното е, че хванахме промоцията  Hug

# 82
Фейт, както решиш, винаги съм на разположение  Hug. А какъв Сано Максима взе - течен или обикновен. Спряла съм се и аз на него. Чакам отзиви.

Ето такъв ... малък за да го пробвам  Heart Eyes ... че от течния имаха само голяма разфасовка Crazy

Наистина ухае много свежо ... Предложиха ми и омекотител, но ще се въздържа от него  Heart Eyes

# 83
Здравейте! Запис и от мен   bouquet
 И аз само добри отзиви съм чувала. Фейт, като го пробваш, пиши! Simple Smile
 За помпата, мисля да не вземам сега, а вече ако ми потрябва, тогава ще действаме.
 Разгледах албумчето ни, много хубави неща сте навзели!  Heart Eyes

# 84

И аз само добри отзиви съм чувала. Фейт, като го пробваш, пиши! Simple Smile

Ами за сега имам към две перални дрехи ... като ми дойде музата ще изпера и ще кажа  Heart Eyes
Прдполагам, че другата седмица може да метна една със завивките  Crazy

# 85
Фейтче тази помпа на Чико не ми вдъхва доверие нещо...майка ми каза че тя е имала подобно нещо и не се е справяло много с правенето на вакум и накрая е минала на ръка Simple Smile Най-добрата ми приятелка си взе тази на бертони ама я използва само седмица и сега ще ми я даде, защото кърмата и спря въпреки изцеждането и усилията...Иначе четох из нета, че вършела работа а и е само за извънредни случаи...Аз ще се изям от яд ако дам супер много пари за помпа и накрая я ползвам няколко пъти Simple Smile

# 86
Иначе четох из нета, че вършела работа а и е само за извънредни случаи...Аз ще се изям от яд ако дам супер много пари за помпа и накрая я ползвам няколко пъти Simple Smile

Това ми е идеята ... не мисля да я ползвам по принцип, въпреки, че знае ли човек ... взимам я с превантивна цел, защото като чета от вече родилите мами, че без нея в болницата ще е зор  ooooh! предпочитам да взема една такава. Ако пък оставя това на мъжа ми ще иде да вземе най-скъпата сигурно и после ще се чудя какво да я правя. По добре да прежаля 20 лв и да ми е спокойно на душата  Laughing

Мартичка ... Зори .. чакаме снимков материал на чаршафчетата  Heart Eyes
А и Миленка обеща да качи снимки ... оше обаче не се е вясвала  Mr. Green

Довечера ще водя мъжо до Бейби ленда в Тракия ... там я имало количката на Кенгуру /сиво-синия цвят/  който ми харесва. Да видим на живо как ще изглежда  Flutter

# 87
ние пробвахме Тео бебе - малките картонени кутии - майка ми изпра с него пелените на ръка - ухае добре, но каза, че трудно се разтварял  Heart Eyes аз мисля август да пера - ще видим  Hug

# 88
Аз миналата година прах с Тео бебе течен...стори ми се обаче че мирише много силно, а може и аз да съм слагала много прах иначе като си рових дрешките от преди все още си миришеха на праха много хубаво Simple Smile Но аз имам много чувствителен към аромати нос и предпочитам по лекичките и почти незабележими...ако някой знае такъв прах да казва Simple Smile

# 89
На мен пък не ми харесва как мирише този Тео ... нито течния нико сухия ми допадат нещо Whistling предпочитам Рекс-а пред него  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт