Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 609
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Анхела, много оптимистично от твоя страна да си мислиш, че няма да си мокри матрака  Wink Аз и за голямото легло съм и взела. Децата се разболяват, напишват се, повръщат ...Протектора върши голяма работа  Peace

# 301
Анхелка, благодаря за отговора  Hug може би и ние ще вземем такава и ще използваме столчета или нещо такова. Просто обаче ще ние бъде супер удобна поради това, че се сгъва.

# 302
Фейт, подложката водонепропусклива ли е? Ако е,хубаво е да имаш дори и в легълцето на бебето. Аз съм си взела вече такава за кошарата.

# 303
Fate - меката я взех от Прод - отгоре памук - отдолу гума - навива се на руло и по-лесно ще я нося в количката  Hug сигурно ги има по магазините - моята е някаква марка Puku  newsm78

ooooh! сетих сееее ... гледах ги навити на руло във Вис Виталиса и имаше различни размери.
Май наистина такава ще е по-добре, че тази си иска и място  Wink

Иначе за протектора .... аз имам два от имналата година на Бертони и мисля, че ще вършат работа  Heart Eyes

http://kasida.bg/bertoni-nepromokaem-protektor-za-matrak-101-12230.html

Пипи ... подложката е непромокаема, да ... както и тази меката която има Анхела

а за легълцето е на-добре протектор ... поне според мен  Heart Eyes

Този, който аз имам е с ластици в четирите края и е от до .... като размер  120/60 Peace

# 304
meri-geri - и на мен ми е удобна, че се сгъва -  Mr. Green

Barbera - хи-хи оптимист съм, надеждата умира последно, ще го мисля  Hug

ето подложката

# 305
  • Варна
Тази подложка не мога да разбера твърда ли е или мека. Дървените кошари нямат монтирани такива мисля. Удобно е детето да се слага на такава за да се повива. Инъче има едни тънички дето стават за под количката. Аз имам две мисля подарък от разни сайтове.

# 306
Добре съм, от 7 и 30 съм в работата, но си повтарям, че ми е предпоследен ден и така се успокоявам. Mr. Green Hug
Фейтче, ако намерите магазина пиши, защото това беше инфо като коментар под една от снимките на комплектите и беше от миналата година. Heart Eyes
Имам едно въпросче, като си нося живот и здраве болничния за 45-дни преди раждане в работата, трябва да е лично нали? Четох някъде, че се попълват май някакви деклараций и т.н..?

# 307
  • Варна
Анхела, тази е подобна на моите да.Перфектни за в чантата Peace

# 308
Тази подложка не мога да разбера твърда ли е или мека.

Тази подложка е нещо като мушама от долу и плат от горе ... поне такива съм виждала  Heart Eyes
Иначе има едни малко по плътни ... те са леко шумолящи  Crazy

Ева ... не знам нищо по този въпрос ... аз така или иначе си ги нося лично, но чак на 19-ти мога да ти кажа  Hug

# 309
да, за чантата и върху скрина - просто отдолу ще слагам шалтето върху скрина, че да му е по-меко на дребен  Hug

да, мушама отдолу  Mr. Green или нещо като мека гума  Mr. Green и отгоре плат  Hug

# 310
Момичета, предстои ми явяване пред ЛКК за болничния. Как минава срещата? Освен личния картон и направлението, какво друго трябва да се носи? Имам чувството, че АГ-то ми е забравила за нещо  newsm78

# 311
mobsi83, не, нищо притеснително няма в размерите на главата - едно на ръка, че статистически момченцата вървят с по-големи глави и второ, както каза моята лекарка - ами ген, какво да го правиш - веднъж е минала от там голяма глава, пак ще мине, няма никаква патология - загледай се в хората и ще видиш колко разнообразни размери на главите имат - така са си били още от утробата. Мерките за седмиците са усреднени и далеч не отговарят на всяко бебе, което е напълно нормално. Има прекрасни изцяло доносени бебета, тежащи по 2.500кг и пак такива - тежащи по 4.500кг. Все са си ОК. Относно седалищното предлежание - първо е рано да се притесняваш, много бебета се обръщат чак в 9 месец, второ, само по себе си не е задължителна предпоставка за секцио - към края ще те гледат, ако трябва се мери внимателно таз, размери и тегло на плода и се преценява. Но дори и да се наложи секцио, не е фатално, нали всичко е в името на здравето ви - твоето и на детето  Hug
Милена87, четох, че си писала, че ти се струва странно ранното изписване в другите държави и че според теб 3 дена трябвало майка и бебе да са под наблюдение. Само че не знам кое те кара да мислиш, че киснейки в БГ-болница си под някакво наблюдение  hahaha Голяма заблуда е това - един път на ден минава проформа една визитация и това е. През останалото време просто висиш там безпричинно... Мога да ти дам пример - когато Камен беше на годинка, се наложи да лежим с него в болница, заради пневмония - един ден детето падна от леглото с главата надолу директно върху плочките на пода. Много се притесних. Отидох до стаята на сестрите (казах си - е, поне сме в болница, веднага ще го прегледат дали му има нещо). Дежурната сестра каза - ами така или иначе утре сутринта ще минат на визитация да ви видят - кажете тогава на лекарката  ooooh! На другата сутрин казах - изобщо не му погледнаха главата, нито реакциите, нито нищо - преслушаха си му гърдите, защото нали само за това сме там - те да не би да са лекари, да помагат за всичко  ooooh! Така че благодаря, предпочитам да си се прибера вкъщи и ако стане нещо, моментално да заведа бебето на който точно лекар ми трябва, а не да се надявам някой в тъпата болница да ми обърне някакво внимание  Stop
Отивам да обядвам и после продължавам да чета...

# 312
Момичета, предстои ми явяване пред ЛКК за болничния. Как минава срещата? Освен личния картон и направлението, какво друго трябва да се носи? Имам чувството, че АГ-то ми е забравила за нещо  newsm78

Това е ... друго не ти трябва  Hug

# 313
  • Варна
Мислех , че говорите за такъв тип и за това казвам, че трябва да има , ако кошарата го няма монтиран на нея http://prodavalnik.com/povivalnik-i7497749

# 314
  • където мечтите се сбъдват
Момичета, предстои ми явяване пред ЛКК за болничния. Как минава срещата? Освен личния картон и направлението, какво друго трябва да се носи? Имам чувството, че АГ-то ми е забравила за нещо  newsm78

Това е ... друго не ти трябва  Hug
Пипи,дори не е необходимо лично да ходиш.На мен ми ги занесоха документите.Нали се предполага,че имаш някаква основателна причина за тези болнични и се налага да се пазиш.

Общи условия

Активация на акаунт