приемаме, че темата отговаря на самата истина. кой е крив. един пиклЮ или мамка му...
моята щерка напоследък я е подгонил материализЪМА. кво ми купи, искам да ми купиш, дай...
взех я миналата събота с мен на работа. вярно, в работата ми е голям купон, но все пак е работа.
та, дятиту седя с мен почти 6 часа, помогна за много неща, помогна на шефа ми да си облече ризата. на тръгване той и даде две монети от по 2 евро и и каза, че и благодари за помоща и това са пари за работата и днес. попита я, знае ли колко пари са това. тя протегна два пръста и самодоволно каза, две филита

попитах я после какво ще си купи с парите. тя рече, филита. викам, а кво ша идем ,а...давай тук две евро, демек едно фили за хляб. даде. сега може да си купи само едно фили...
може и да не съм най добрата възпитателка, ама все пак се опитвам. изпуснеш ли малкото чудовище от рано, спукана ти е работата. качва ти се на главата и вика ихууууууууу.
аз на 14 миех чинии в ресторантa на хотела, в който живеехме с баща ми в германия. не че имахме нужда, той тогава взимаше 5 пъти по толкова, колкото е една средна заплата, обаче беше решил, че имам нужда от урок...
така постъпвам и аз.