Pomognete mi da namerq semeistvo za 12-godishniq mi sin!

• 6 770
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Танюшка, и аз това викам, да помогнем. лично аз искам да помогна и ще го направя ако има нужда. първата и основна помощ е да се набие много яко майката. без да и се казва защо бива бита.
приемаме, че темата отговаря на самата истина. кой е крив. един пиклЮ или мамка му...

моята щерка напоследък я е подгонил материализЪМА. кво ми купи, искам да ми купиш, дай...
взех я миналата събота с мен на работа. вярно, в работата ми е голям купон, но все пак е работа.
та, дятиту седя с мен почти 6 часа, помогна за много неща, помогна на шефа ми да си облече ризата. на тръгване той и даде две монети от по 2 евро и и каза, че и благодари за помоща и това са пари за работата и днес. попита я, знае ли колко пари са това. тя протегна два пръста и самодоволно каза, две филита Mr. Green така получи един първи урок за стойността на парите и че не идват от небето, а се работи за тях.
попитах я после какво ще си купи с парите. тя рече, филита. викам, а кво ша идем ,а...давай тук две евро, демек едно фили за хляб. даде. сега може да си купи само едно фили...
може и да не съм най добрата възпитателка, ама все пак се опитвам. изпуснеш ли малкото чудовище от рано, спукана ти е работата. качва ти се на главата и вика ихууууууууу.
аз на 14 миех чинии в  ресторантa на хотела, в който живеехме с баща ми в германия. не че имахме нужда, той тогава взимаше 5 пъти по толкова, колкото е една средна заплата, обаче беше решил, че имам нужда от урок...
така постъпвам и аз.

# 16
  За какво да я бием?  То малко ли я нашмулихме със словесната си коприва. Grinning
Ако трябва да помагаме на жената, първата и основна помощ според мен е  , как се пише тема.

Аз мисля,че момчето има право да иска хубави дрехи.А майка му, която се води по глупавия му детски акъл, може би защото много го обича...явно отдавна разбра колко абсурдно звучи питането й, щом не се появи повече.
 Ако някой е виновен, това е държавата ,защото е поставила в такова мизерно положение деца и родители.

А ние пък какви сценарии разиграхме от две  изречения, неграмотно написани  на маймуница

# 17
Ако това не ешега ще кажа само едно- как може да си оставеш детето. И моето семейство едвам свързва двата края. но никога няма да ме оставят, а аз няма да се съглася! На 13 съм и се чудя само заради прещевките на едно дете ще го оставиш. Извинявай ама това е непростимо. Дори жените дето ровят в кофите за боклук не си оставят децата. А за колежа не мисли. Може да си подобрите полужението има толкова години. Може синът ти да си промени решението хиляда пъти до тогава.

# 18
  • Sofia
Zdraveite, ne moga da si pozvolq da mu kupq i edna bluza ot 40 Leva, a iska da hodi v kolej.. Govorih s nego i toi kaza che shte se saglasi samo na amerikansko semeistvo. Ne znam ot kade moga da namerq takova. Iska dori da ima i bratq Sad Molq vi ako znaete takova koeto da e v Amerika mi pomognete!

Абе - да се смея ли?! Да плача ли...Ама и вие как сте й се вързали на писанията....

Общи условия

Активация на акаунт