Farmville-45

• 24 579
  • 458
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Може ли някой да ме ориентира-трябва да обера 2 пъти- monster lab.Е да но никъде не намирам такава сграда,че да я построя и да я обера после newsm78

# 377
В новата ферма е, тя беше готова, построена ....долу в левия ъгъл на фермата. Там се правят разните му животни....хаха, нещо не се справям с обяснението, ето я

₪ Elle ₪ , за табелите на цветята няма табла, няма и с какво да се обират, всички наведнъж...мен това повече ме дразни  Tired

# 378

И аз дотук стигам, но преди имаше едно такова като формулярче - пишеш вида на проблема, къде играеш, играта и самият проблем, а сега трябва да го зададеш като въпрос на самият сайт и който иска отговаря ..или поне аз го разбирам така това новото  Confused

----

А тва с цветята наистина е дразнещо - бях посадила няколко , ама понеже не се сещах да ги обирам и няколко пъти ги съживявах след това и сега си ги държа в гифт бокса (на който днес достигнах макса  Embarassed )

----

И още едно въпросче , като стана дума за новата ферма..имам някакви монстери ( чикън и още някво) те имат ли си сграда  newsm78

# 379
Това с цветята не го разбрах, как така ти изсъхват?
Моите не съхнат  Rolling Eyes, нали за тези които се изхранват с луковици ми говориш ? Като тези цък или аз нещо не разбрах?
Монстерите се тикат в същото ограждение, в което се правят, аз поне моите там ги държа, поне тези които не са пръснати из фермата, е и кокошките са в кокошарника  Laughing.

И аз дотук стигам, но преди имаше едно такова като формулярче - пишеш вида на проблема, .....
за тук ли ми говориш?
Ако да....кликаш на лампичката  Peace и ти отваря желаното от теб.
Ако искаш да ти групира най често срещаните проблеми на фермата, килкаш вляво на страницата на играта , там където са изредени всички игри на зинга.

# 380
В новата ферма е, тя беше готова, построена ....долу в левия ъгъл на фермата. Там се правят разните му животни....хаха, нещо не се справям с обяснението, ето я

₪ Elle ₪ , за табелите на цветята няма табла, няма и с какво да се обират, всички наведнъж...мен това повече ме дразни  Tired

Да,мерси,намерих я.Не е довършена обаче,липсват и някои елементи,с тези комшии дето вече не играят не мога и сградите да си строя.Май ще я зарязвам и аз вече тази игра!

# 381
polly, за същите цветя говоря - появява се същото като на сградите примерно когато са готови за обиране , само че синьо и самото цвете е изсъхнало и почвам пак да го храня със зелените пакети

Отивам да пробвам да набутам монстерите, но тях не съм ги правила - награди са ми от мисиите

---

pimi, ако само съседите те спират - можеш да добавяш нови от менюто "add.." в самата игра без да ставаш приятел с тези хора  Peace

# 382
Не знаех, че цветята съхнат  Shocked, моите не са съхнали досега, но мисля, се досещам защо  Flutter

# 383
Сградата Nursery Barn вече е махната от играта и няма да я пускат.

А относно прасенцата - след като сложиш в твоята ферма такова и отидеш с мишката в/у него излиза прозорче "Add.." като го цъкнеш -пращаш покани на съсед(и) да ти помагат, а също можеш да правиш храна и в Craftshop-a. При мен съседските прасета, на които помагам са в мойта ферма, а не в техните пише нещо от сорта "Nugde" и аз него натискам..нямам идея дали така се прави, но забелязах, че прасетата порастват  Rolling Eyes

Благодаря за отговора  bouquet! И сега нашите "бебета" ще си останат завинаги малки ли? Sad

И още един тъп въпрос- мастери табелките носят ли някакви бонуси? Въобще трябват ли ми или да ги разкарвам? Имам много- и за животни и за посеви, не съм строила табла.

# 384
Сградата Nursery Barn вече е махната от играта и няма да я пускат.

А относно прасенцата - след като сложиш в твоята ферма такова и отидеш с мишката в/у него излиза прозорче "Add.." като го цъкнеш -пращаш покани на съсед(и) да ти помагат, а също можеш да правиш храна и в Craftshop-a. При мен съседските прасета, на които помагам са в мойта ферма, а не в техните пише нещо от сорта "Nugde" и аз него натискам..нямам идея дали така се прави, но забелязах, че прасетата порастват  Rolling Eyes

Благодаря за отговора  bouquet! И сега нашите "бебета" ще си останат завинаги малки ли? Sad

И още един тъп въпрос- мастери табелките носят ли някакви бонуси? Въобще трябват ли ми или да ги разкарвам? Имам много- и за животни и за посеви, не съм строила табла.
Тези прасета ги зарязах, последваха съдбата на кучетата и костенурките...
А табелките от мастерираните животни, растения, рецепти и дървета не носят бонуси, но ако искаш можеш да ги продадеш за по 500 пари едната. Другият вариант е да си построиш таблата (вече стават и с мистери кутиите) и да си ги наредиш там. После ще си ги разглеждаш там. Таблата заемат малко място, доста инструменти поемат, но в крайния вариант събират по 5000 табелки от вид.

# 385
Отново имам въпросче  Embarassed.. понеже 'открих топлата вода' с комбайните забелязах, че в някои ферми няма такова чудо ( плаща се с кешчета, което мене ама въобще не ме устройва ) ..тъ има ли някакъв друг вариант или аз просто не съм ги забелязала ( става дума за основната ферма- там едно време май можеше да се спечели от Mafia wars ако не се лъжа, зимната също няма и в новата)  newsm78

Edit: Намерих ги, ама са много скъпи пак и засега ще събирам само за разширенията  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 19:23 от ₪ Elle ₪

# 386
  • Кърджали
₪ Elle ₪, аз във всички ферми имам комбайни. Там където няма пуснат специално, си купувам основата за съвсем обикновения и си го строя. То дефакто, само за водата във Азия си трябва специален комбайн

# 387
₪ Elle ₪, аз във всички ферми имам комбайни. Там където няма пуснат специално, си купувам основата за съвсем обикновения и си го строя. То дефакто, само за водата във Азия си трябва специален комбайн
На Хавай мисля, че бяха 2 комбайните, а за по-бързо печелене на парички - огледай си растенията - имаше едно Африкан еггплант - доста пари даваше, но може да се сее още само 3 дни
иначе най-много като печалба има от растенията, които дават къртиците.

# 388
Благодаря за отговорите, момичета! Hug

Остана да си купя комбайни само за Ковето ( мисля да не взимам за тук, че и без това ми е малко местото за садене засега) и за Зимната .
Aлекcандрa, и аз купувам рамките и после ги строя - ако става дума за тези с по 40-те части де  Rolling Eyes

И където ми беше празно насях от тези патладжанчета  Simple Smile

# 389

Общи условия

Активация на акаунт