Farmville-45

• 24 581
  • 458
  •   1
Отговори
# 360
  • Deutschland
А това ново състезание, дето се сеят по много бройки посеви свързано ли е с някакъв лиценз? Или?

# 361
А това ново състезание, дето се сеят по много бройки посеви свързано ли е с някакъв лиценз? Или?
Е,то си е мисия само! Peace

# 362
Мисия, ама с хубави награди! Дава ти работници за животни и дървета, лейки, храна за животни-бебета, тор за изсъхнали растения, самолети за бърз растеж, а ако имаш късмет и да се класираш първи (защото зависиш и от трудолюбието на съседите) - и ХР-книжка  Grinning Аз редовно я работя, но успявам само да взема наградите- ХР-то ми е все химера. Имам си много трудолюбиви съседки Wink

п.п. или става въпрос за мисията в Английската ферма newsm78 май пак се омотах #Crazy

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 13:03 от zornica_a

# 363
Мисия, ама с хубави награди! Дава ти работници за животни и дървета, лейки, храна за животни-бебета, тор за изсъхнали растения, самолети за бърз растеж, а ако имаш късмет и да се класираш първи (защото зависиш и от трудолюбието на съседите) - и ХР-книжка  Grinning Аз редовно я работя, но успявам само да взема наградите- ХР-то ми е все химера. Имам си много трудолюбиви съседки Wink
Аз пак за друго говорех  Laughing
Да,там се състезаваш из между съседите си и ако стигнеш 1-во място получаваш книжка с експи,за второ примерно 200 експи,а за 3-то място-50 експи.И отделно и пръскало за съживяване на посевите,самолетче.....
На мен взе да ми омръзва вече да играя и едвам влизам вече.Дори не бях влизала около седмица.Нещо ми втръснаха всички игри Rolling Eyes

# 364
Имам въпросче за това новото с прасетата.. Rolling Eyes

От какъв зор ми трябват партньори, и трябва да го храня 100 пъти за 6 дена (или както обикновено не съм го разбрала правилно  Embarassed ) и после готовото прасе може ли да се сложи в някоя сграда и в коя ?

# 365
Имам въпросче за това новото с прасетата.. Rolling Eyes

От какъв зор ми трябват партньори, и трябва да го храня 100 пъти за 6 дена (или както обикновено не съм го разбрала правилно  Embarassed ) и после готовото прасе може ли да се сложи в някоя сграда и в коя ?
И аз нищо не разбрах newsm78. Наистина ли 100 пъти за 6 дена? даде ми 1 прасе и после купих още едно за 25000 коинс, ама дотам... В крафтшопа се прави  тая храна, иска от новите растения, но нямах бушели и подминах ooooh!

# 366
Ами май не е нужно точно 100 - това е максимума..иначе колкото повече го храниш, толкова по-голямо щяло да стане и съответната награда е по-голяма  newsm78
Аз само едно имам и 2 съседски да помагам  Rolling Eyes

Имам и още 1 въпрос - телетата и жребчетата могат ли да пораснат и как - преди имаше една сграда Nursery barn, обаче сега са я махнали. Имам само едничка, но от нея растат само едно кремаво и черно конче, а не такива, които съм набутала вътре  Shocked

# 367
Не всички бебета порастват в същото голямо животно.
Ето тези порастват в голяма крава или кон от същия вид, другите - в обикновена крава или черен кон.
По принцип, сложиш ли мишката на бебето също показва какво голямо животно ще излезе.
Дано ме разбра, че днес ми е малко объркан ден  Blush

# 368
Някой имали проблем с nurseri barn от известно време ми изчезват от него животните.Сложа 40 животинки и до 2-3седмица съм останала на 0 като първо ми изчезват най-интересните?

# 369
При мен всичко е ок.

# 370
Ами май не е нужно точно 100 - това е максимума..иначе колкото повече го храниш, толкова по-голямо щяло да стане и съответната награда е по-голяма  newsm78
Аз само едно имам и 2 съседски да помагам  Rolling Eyes

Имам и още 1 въпрос - телетата и жребчетата могат ли да пораснат и как - преди имаше една сграда Nursery barn, обаче сега са я махнали. Имам само едничка, но от нея растат само едно кремаво и черно конче, а не такива, които съм набутала вътре  Shocked

И аз исках да се включа със същите въпроси. Извинете ме, ако вече сте ги обсъждали, но аз не съм активен играч, а помагам на сина ми, който съответно не разбира. Та, във фермата имаме много малки кончета и теленца и те си стоят малки. Потърсих сградата Nursery barn, но не открих в Маркета, за да я купим и построим.
 А за прасенцата и храненето им, аз като отида при съсед, който има малко прасенце, кликвайки отгоре му, не ми е активно , т.е. не ми дава да го храня, тогава как се помага на съсед да ги храни тия прасета???

# 371
Сградата Nursery Barn вече е махната от играта и няма да я пускат.

А относно прасенцата - след като сложиш в твоята ферма такова и отидеш с мишката в/у него излиза прозорче "Add.." като го цъкнеш -пращаш покани на съсед(и) да ти помагат, а също можеш да правиш храна и в Craftshop-a. При мен съседските прасета, на които помагам са в мойта ферма, а не в техните пише нещо от сорта "Nugde" и аз него натискам..нямам идея дали така се прави, но забелязах, че прасетата порастват  Rolling Eyes

# 372
  • Deutschland
Тази сграда отдавна я няма в маркета Peace
За прасетата не мога да кажа нищо, защото не се занимавам с тях.
Екита позна за какво питах по- рано Peace. Говоря за мисията Return to England. Сега трябва да посея 1000 ягоди и 1000 домата Shocked и осем пъти да направя любовен лосион. Това хубаво, ама после иска 1000 картофа, дето никнат за два дена  ooooh! Та питанката ми беше защо аджеба е тая мисия, трудна е а и е за 26 дена мисля

# 373
Говоря за мисията Return to England. Сега трябва да посея 1000 ягоди и 1000 домата Shocked и осем пъти да направя любовен лосион. Това хубаво, ама после иска 1000 картофа, дето никнат за два дена  ooooh! Та питанката ми беше защо аджеба е тая мисия, трудна е а и е за 26 дена мисля
Ами за да те накарат да си купиш разширенията на английската територия и да я разработиш. От повече от година няма мисии за там и предполагам много играчи са я зарязали. Аз влизам там често защото сея на 1200-1300 поленца, но пък в зимната не влизам.... ААко ти е голяма теруиторията мисията не е трудна и за по-млако от определеното време ще я минеш. Подобна беше и мисията в Хавай, но там се бяха оляли с рецептите.

# 374
Бихте ли ми казали къде се слагат мастери табелките от цветята?

И ако може някой да постне линка за съпорт на зинга-та, че нещо май са си обновявали страницата и не го намирам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт