Farmville-45

• 24 583
  • 458
  •   1
Отговори
# 345
При мен проблема е,че не мога да шарвам....забива и край,ако реша да шарвам,а ако не го правя нямат да могат да ми кликват съседите на публикациите  ooooh!
Иначе направо взе да си ми омръзва и вече влизам 1 път на ден и то не с такова желание-5 мисии на веднъж,отделно няколко постройки,други неща,рецепти.....то трябва да спа вътре  Rolling Eyes
Иначе аз си играя Farmville 2 и вече съм на 9 ниво,но пък там е кошмарно.Пуска 1 мисия....и следващата чак като се вдигне левел,а не е толкова лесно да вдигнеш 3800 xp в началото.

# 346

Иначе аз си играя Farmville 2 и вече съм на 9 ниво,но пък там е кошмарно.Пуска 1 мисия....и следващата чак като се вдигне левел,а не е толкова лесно да вдигнеш 3800 xp в началото.

Не е точно така. Те са 3 групи мисии. Първата група си тръгва от самото начало. Втората група си тръгва след второ ниво, а третата група си тръгва след 7 ниво. Вече захапи ли серията се появяват една след друга. Линк за мисиите.

# 347

Не е точно така. Те са 3 групи мисии. Първата група си тръгва от самото начало. Втората група си тръгва след второ ниво, а третата група си тръгва след 7 ниво. Вече захапи ли серията се появяват една след друга. Линк за мисиите.
Нещо не захапах.....когато вдигна левел...получавам една мисия...решавам я и край докато не вдигна нов левел....а между временно не ми е толкова лесно,че да го вдигна веднага!

# 348
Здравейте!

Бихте ли ми казали, кое в Английската ферма трябва да се строи за лиценза? А също пише, че в новата Хелоинската ферма лиценза е достъпен вече,мислех, че като построя имението ще ми го даде , но не стана така - та и там ще ми кажете ли кое се строи или засега е пуснато с кешчета  newsm78
Мерси предварително!

# 349
Здравейте!

Бихте ли ми казали, кое в Английската ферма трябва да се строи за лиценза? А също пише, че в новата Хелоинската ферма лиценза е достъпен вече,мислех, че като построя имението ще ми го даде , но не стана така - та и там ще ми кажете ли кое се строи или засега е пуснато с кешчета  newsm78
Мерси предварително!
В английската (първата допълнителна) Лицензът се е давал "фри" след някаква мисия. Аз я отворих след това и нямам лиценз.  За Азиатския лиценз още работя. Достъпен е безплатно ако изпълниш всичко (строеж и мастериране) от картинката с дядото-китаец в дясно (под иконите за мисиите).

# 350
Мерси, Зори! Simple Smile

За Азиатската го знам- остава ми още малко (дано да не им хрумне да сложат краен срок) ..Аз питах за Хелоинската.. Rolling Eyes

А също май имам някакъв проблем с шейната в Зимната ферма - уж я строя, обаче не ми дава да видя какви материали й трябват, съвсем случайно налучках GPS-a ..тъ как мога да разбера и другите материали  newsm78

# 351
Аз питах за Хелоинската.. Rolling Eyes
250 кеш е за там лиценза  Joy. Да си го ползват със здраве  Laughing.
За гарата нужните материали ....не се сещам какви бяха, като кликнеш на нея и дадеш "поглед отвътре" ?

# 352
Еее как пък няма да ги дам ..не че ги и имам де  Laughing

Гарата ми дава, ама имам и някаква шейна с овца- нея не ми дава да я гледам отвътре

п.п. ще се опитам да я снимам и да я сложа тук, че с мойте обеснения  ooooh!

Има само "Move", "Store item" и "Sell"

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 10:35 от ₪ Elle ₪

# 353
Извинявай, Ел, чета без да мисля! За Хелоуинската и аз незнам лиценза как ще се получава. Но като гледам как вървят нещата в другите ферми - изискванията ще са големи... като в Азия-та примерно...
В Хавай, макар че много отдавна съм построила вулкана- все още нямам безплатен лиценз, макар че тази ферма излезе преди Азия, а там вече има newsm78.
А за шейната на дядо Коледа, доколкото помня беше май за подаръци. Всеки ден се обираше и даваше най-вече декорации за Зимната ферма, огради, гирлянди, снежни човеци... После спря да ги дава и аз я изтрих.http://farmvillefeed.com/santas-sleigh-guide#more-31809

# 354
Шейната вече е само декор, тя се "обираше" и даваше подаръци за елхата...та ти е леко ненужна, eto нужните материали за строежа и'
Сори за дублажа  Embarassed

# 355
Благодаря и на двете ви!

Все още ми дава да я обирам, може би защото не съм я построила докрая  Rolling Eyes

Така и така съм почнала с въпросите Embarassed.. а СПА Ресорт-а в Хавая  за какво е

bouquet

# 356
То и аз май я обирам  Thinking, но май даваше пари само.....хм или за ледения замък се отнасяше това, не се сещам  Blush
СПА Ресорт-а в Хавая  за какво е
Спа-то се обира, дава доста кокоси....но колко точно, не се сещам в момента, но добри кокоси дава, аз имам 3 построени, малко стр. материал отиваше.

# 357
  • Deutschland
Кое точно наричате СПА? Дайте някаква снимка да видя!!! Благодаря

# 358
# 359
То и аз май я обирам  Thinking, но май даваше пари само.....хм или за ледения замък се отнасяше това, не се сещам  Blush
СПА Ресорт-а в Хавая  за какво е
Спа-то се обира, дава доста кокоси....но колко точно, не се сещам в момента, но добри кокоси дава, аз имам 3 построени, малко стр. материал отиваше.
Без пък да съм обърнала внимание,че са кокоски,ами мислех,че е както при Азиатската с онази постройка със сините камъни и не обирам изобщо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт