ЮЛИ 2007- лятно-празнична!

• 52 478
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • Асеновград
Честит рожден ден на Никола , да расте здрав и весел  newsm59 ! Весел празник , Марти , липсваш ни  Hug.

Тедо също хвана вируса , миналата нощ повръщаше много , не ни останаха чисти чаршафи и не спахме цяла нощ.След което аз отидох на работа и следобед щях да колабирам от изтощение , прибрах се и спах от 4 часа следобед до тази сутрин , сега съм добре.Тедо също , вече не повръща.

# 151
  • София
Бързо оздравяване на Тедо и Юли!!! За щастие при нас мина без повръщане и други неприятни симптоми, Кая от вчера следобед е без температура и е добре, мисля утре да е на градина, да видим как ще й понесе съвсем сборната група  Laughing

За среща аз мога утре, в петък или в понеделник. Евентуално и в събота ако е, мога да се присъединя в по-късен час.

1. Боряна
2. Ками
3. Айка

За малко да забравя - вчера пуснах смс на Там-там, добре е, нормално е минала процедурата, много е заета покрай организация, явно събитието предстои.

# 152
  • Бургас
Ей Били да се пазиш  Hug
И ние изкарахме безсънна предната нощ, също повръщаше като фонтан, трябва да си купя повечко чаршафи, че с два не става. Накрая за капак на сутринта се напика. Тази нощ обаче спа непробудно, снощи още в осем часа мрънкаше да си ляга. А вашите повръщащи деца имаха ли температура? Кривчо нямаше, и сега няма  newsm78

Честито на всички минали рожденици. И на настоящите и бъдещи. Да са здрави и много щастливи в игрите.   bouquet

# 153
  • Асеновград
Нямаше температура , Шуши , на другия ден на обяд беше вече добре , нищичко му нямаше.Само дето щяха да ходят на Доспат на палатки с баща му, но го отложихме заради това.

Честит рожден ден на малката сладка Вероника  newsm59 , да расте здрава и много щастлива! Весел празник , Дани!
Честит рожден ден на чаровника Мимко  newsm59, много здраве и весели игри! Весел празник , Мими!

# 154
Честит рожден ден на Вероника и Мимко!Желая им безгрижно детство и много здраве и любов  bouquetМими, Дани весел празник Hug
Аз днес стягам багажа на Вико ,който отива на Кюстендил до неделя.Ние в събота сме на сватба и ще вземем и Ева.Тя обожава такива мероприятия Grinning
Вчера следобяд и Вико повърна ,но след като му дадох един кисел.Явно не му се понравил много.Ноща беше спокойна и дано не е вирус.
Какво става със срещата?Велина кога ще е тук?

# 155

Почерп  Grinning  Благодаря за пожеланията!
Честит 5-ти рожден ден и на Вероника и Иринка. Да са здрави и безгрижни!
Да оздравяват болничките  Hug

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 13:06 от mimoza-pm

# 156
  • София
привет и от мен
освен многото рожденници, които да са ни живи и здрави всичките, видях и една хубава новина от уинксчето, стискам палци всичко да е наред чак до финалната права Simple Smile
ние сме на море от 22 юли, много е приятно, най-после и на мен да ми се случи заслужената почивка Sunglasses мислим, ако всичко е наред да постоим поне до 6 август, така, че май ще ви изпусна пак за среща, честно казано даже се притеснявам че сигурно няма да позная всички, толкова отдавна беше, когато ви видях повечето за последно  Blush надявам се да изкарате добре, и пуснете някъде снимки, че да се докопам и аз Simple Smile
поздрави морски, ще ви следя Peace

# 157
  • София
Честит рожден ден на Вероника и Мимко, да са много, много здрави и весели дечица! newsm59

Честит рожден ден и на Кирова, да е много здрава, щастлива и обичана и уважавана от мъжете вкъщи!  bouquet

Ина има рожден ден на 30-ти, ако не бъркам.

# 158
 ooooh! Имах впредвид Иринка на Гери, ама малко съм го съкратила и се получи друго дете  Grinning
Оправям го Hug

# 159
  • USA
4. Уинкс

Мога от днес, събота и неделя.

Честито на всички рожденици, които дъм пропуснала! Да растат много здрави!   bouquet

# 160
  • Sofia
Аз ще ви кажа дали мога да дойда като уточните дата Simple Smile

на МАЛКИТЕ РОЖДЕННИЦИ - да са живи и здрави, палави и любопитни Simple Smile
на ГОЛЕМИТЕ РОЖДЕННИЦИ - да ви слушат малките Simple Smile

# 161
Аз мога днес и в неделя може би Hug

# 162
  • USA
Яна каза, че на 29 ти ще може. Не съм сигурна дали все още е така. Кой може за тогава?

# 163
  • Sofia
Само се броим, дано да се преброим и на живо вече. Аз съм ок, само определете ден и час.

Честит празник на всички празануващи(няма да ви изброявам, че сте много и ще пропусна някой) здраве ви желая на всички!   bouquet

Болните да оздравяват, тези вируси бързо минават за щастие, но са изтощителни за всички, и болните и тези около тях.

# 164
  • USA
Добре тогава, да кажем 29ти в 7 часа. Кажете къде  кой ще дойде.

Общи условия

Активация на акаунт