ЮЛИ 2007- лятно-празнична!

• 52 477
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Получих ти поканата.

# 136
  • sf

Донси за хотелска резервация или?

Да, за почивка в Турция.

Вико и Д отидоха с влак на разходка, аз ще работя в нас, ама първо ще помързелувам  Mr. Green

# 137
  • Sofia
Донси този http://www.venere.com/ съм ползвала.

# 138
  • Sofia
Донси, ние сме ползвали booking.com.
Зависи какво търсиш точно - това, което mds е дала също ми изглежда интересно.

# 139
  • sf
аз по-скоро питам с каква карта плащате, цялата сума или само капаро, как се получават документите за резервация или при всеки сайт си е различно ?

# 140
  • Sofia
Visa или Mastercard, според предпочитанията и изискванията на конкр. хотел е плащането, различно е, потвърждение получаваш по мейл. Но аз лично по-често съм ползвала вариант да резервирам през сайт на хотела, който сме избрали. Последния път така и не си спряха нищо предварително, въпреки че искаха данните на картата, платихме на място. Не знам дали помогнах. Peace

# 141
  • София
Вико виж в тема за турция някои х анулират на место ако си с различно гражжданство.таня от турската тема затова спря през нейната агенция

# 142
  • София
Здравейте, черпя виртуално за мое здраве cheers, днес достигнах Христова възраст  Flutter    261uu

# 143
  • sf
Иве, хотелът дето сме харесали си го прадлагат бг агенциите, ама през чужд сайт е много по-евтино  Rolling Eyes
а инак- много ме е яд на тази дискриминация, що за снобария, въобще имат ли основание  Shocked

айка, честито и тук    bouquet   да си жива и здрава !

# 144
Айка ,честит празник!Пожелавам ти много здраве и любов  bouquet
В събота сме на сватба и имам тежката задача да си харесам рокля  Mr. Green
В тази връзка, Айка ти май не си пускала снимки от сватбата ,на която кумувахте Thinking
Деси къщата е невероятна  bouquetПоздравления Hug

# 145
  • София
Вико,аз миналата година исках един от скъпите които през немската на Таня агенция излизаше като тук средна класа,тя тръгна много ентусиазирана и после сподели че не им разрашават особенно като има представители за бг,питай в темата.Кой хотел си харесала?

# 146
Здравейте!
Благодаря на всички за поздравленията! Честито на всички, които изпуснах!
Ние вчера се завърнахме. Тези 3 дни бяха най- хубавите ми в последните няколко години. Не бях се отпускала така доста отдавна. Рожденият ден и кръщенето бяха супер. Получи се много по- хубаво, отколкото очаквах. Ето малко снимки http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3469492901023&set=a.3 … ype=3&theater
А щях да забравя- МДС, къщата е страхотна! Много щастие ви желая да изживеете в нея!

# 147
  • София
Ками, има снимки във фб, в един албум майски празници. С една тъмносиня рокля на етажи съм. Но сега рокли има много, ще намериш.

Блаводаря ви за пожеланията! Вчера Кая ме събуди по изгрев слънце да ми съобщи, че рожденият ми ден наближава, и като дойде да се гушкаме, се оказа, че цялата гори. Цял ден прекарахме в леглото, поддържа над 38.5. Днес вече не й давам лекарства, пак има лека Т, но е видимо по-добре.

Ще има ли среща?

# 148
Дайте да се броим за срещата и да уточним кога ще е.
1.Боряна
Ние всички изкарахме вируса с повръщането. Днес за съжаление е ред на Юли. Много ми е мъчно. Дано утре като се събуди да е добре.
Вики, от тук съм запазвала http://www.agoda.bg/ и от booking.com. Плащаме с кредитна карта Американ Експрес или Виза.

# 149
Аз също се броя за среща,но на 28 не съм в София,така че изберете друга дата моля Hug
2.Ками
Бързо оздравяване на Юли и Кая  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт