ЮЛИ 2007- лятно-празнична!

• 52 475
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Честит рожден ден на Дели, честит празник на Боряна! Весел празник, здраве и много усмивки всеки ден ви пожелавам.    bouquet
Децата ще скачат в басейна и трябва да вляза в ролята за спасител, но след това ще кача някъде снимки. Ками вие какво майсторите там по двора?

# 121
  • София,
Честит Рожден Ден на Дели! Бубе весел празник, да ви слушка и много да Ви радва! Hug

# 122
Бубе, честит празник и от мен   bouquet
Ето ни от вчера: цък
Баща им ме ядоса  Crossing Arms Спасиха се с Косьо на разходка. Аз охлаждам страстите със сладолед и чакам малкото да се събуди да излезем и ние някъде....

# 123
  • Sofia
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала! Да са весели и палави в разумни граници!
Мая, Косьо прилича на теб.

# 124
  • София
Честит рожден ден на Дели!!! Да е здрав и много щастлив!

Майче, много сте хубави, май си приличат Малчо и Йосиф?

Поне преди близо четири години резултатите от амниоцентезата излизаха след около един месец. То това според мен е най-гадното в цялата работа - дългото чакане. Имаше и някакви предварителни резултати, може би около десетия ден, но те не бяха много надеждни, доколкото помня.

Не знам за София, но тук е адска жега, ходихме да се подстригваме, Кая едва издържа да се приберем, почти се разплака накрая.

Laughing - докато поствам, аркси писала - в началото мислех да пожелая на Дели да бъде умерено щур, ама се отказах, защото реших, че такова съчетание е невъзможно Simple Smile

# 125
  • sf
Честито на Дели, много здраве и веселие!   bouquet

Закъсах го с един зъб, а зъболекарката ми е отпуска  Confused  упорито стискам,ама май ще търся резерва, а хич не ми се иска.

# 126
Благодаря  Hug
За децата казват, че Косьо прилича на мен, а Йосиф на баща си.
Важното е, че са хубави  Mr. Green
Малкото се събуди и се чудя да излизаме ли. Топличко е..

# 127
Майче сега е 17.00 и навън не се диша.Устискай фронта с дребният и останете вкъщи още малко.Знам ,че е трудно Mr. GreenВико става от кревата сутрин и още сънен се клатушка из коридора и ми носи сандалите си да ходим навън LaughingМного сте готини на снимката Grinning
Деси , двора беше типично "поддържан " от мъж дълги години.Наблъскан с какво ли не-железа, дърва, тухли,всичко остатъчно от какви ли не дейностти LaughingМиналата събота ,Антон изхвърли ненужните неща- т.е всичко и сега ще озеленяваме,правим барбекю и нови пътеки .Аз съм намислила вече и детският кът с пързалка, люлка и пясъчник.Това е мечта на свекърва ми от много време ,но свекър ми е доста муден и се захващаше с хиляди работи,които не довеждаше да край,та до оправа на двора никога не се стигаше.Та тази къща е идеална за уикендите ,но без двор все едно си бях на С.Обикалях из площадките тук   Mr. GreenОбщо взето правим всичко и заради Валя Heart Eyes

# 128
  • София
Бубе да ти е жив и здрав.
Нищо интересно в къщи и това е.
Ядът данонино.
Ками видяла съм какво ме питаш във ф ще ти кажа

# 129
  • Sofia
Mного го мразя този ФБ, но само там е скрито, досега се мъчих, нищо не разбирам и докато кача снимките  ooooh!
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.515802435100294.130512. … 254164&type=1

сега остава и да ги виждате  Laughing
На последните снимки я има и дъщеря ми.  Laughing

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 23:43 от mds

# 130
  • sf
Виждаме ги  Mr. Green  аз вече ги разгледах

кажете моля, някой ползвал ли е чужд сайт за резервация в чужбина?
Д ме е заюркал да проучвам въпроса, а чичко гугъл не помага  Rolling Eyes

# 131
Да е жив и здрав 5-годишния Дели! Много щастие за него и семейството ви, Бубе   bouquet  Hug
Майче, много сте готини на снимкита. Децата са страхотни  Heart Eyes
мдс, разгледах и аз снимките...къщата е мммммм суууууупер  smile3521 особено кухненския бокс, не може да се разбере, че е кухненски бокс, много е футуристичен  Grinning

# 132
  • Sofia
Уф, при нас пак е весело,  Confused излизахме на вечеря и малко по-късно от обикновено ходихме на разходка с кучетата. Един идиот си изпусна кучето малко след като му отминахме къщата и то естествено като излезе право към нас, Макс пищи,  аз се чудя него ли да пазя или Мати, за щастие се засили първо към Ст. абе нищо не стана, само се уплашихме, но то и това стига.

Донси за хотелска резервация или?

# 133
  • Sofia
Аз поради някаква причина не мога да видя снимките на mds Sad

# 134
  • Sofia
Аркси защо не те намирам аз никъде във ФБ, ти ми беше в списъка  ooooh! един съм хакер и аз, ама и в юлчетата не те виждам. Е затова не го харесвам това чудо  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт