ЮЛИ 2007- лятно-празнична!

• 52 474
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Мая, във Фб Grinning
Днес Тони се зае с децата,а аз отмарях защото не се чувствах добре.
Иве вие къде тръгвате?На море ли?

# 106
  • Бургас
Благодаря за честитките. Честито и на всички минали и настоящи рожденици   bouquet Hug

Потресена съм от случващото се на летището, нямам думи.  Cry  Praynig

# 107
  • USA
Ели, невероятен ужас е и за мен този атентат. Мръсни гадове. Какви са настроенията в Бургас?

# 108
  • Бургас
Не мога да кажа какви са настроенията, но ми направиха впечатление няколко неща:
туристите ни са някак умълчани, като че очакват края на света. Друг път около басейна кипи живот, а днес едва четвърт от шезлонгите бяха заети, всички умълчани... и в ресторанта не сядаха.
Оказа се че загиналият шофьор е обичайния който вози нашите унгарски туристи, всички сме потресени направо.
Ходих до офиса в Бургас и ми се наложи да мина през главната улица - ами обичайните тълпи от хора ги нямаше, сякаш бомбата беше паднала в центъра на града  Tired
Както казва шефа ми - най сигурното място в момента е при нас, шанса да стане втори атентат тук в близките 50 години е нулев.  Praynig

# 109
  • Асеновград
Честит рожден ден на Косьо , да е здрав , щастлив и игрив  newsm59 ! Весел празник , Мая  Hug.

# 110
  • София
Мая да ти е жив и здрав!  bouquet
Аз се ровя в нета и търся ефтина почивка в Гърция за септември,някакви насоки?

# 111
Много благодаря момичета  Hug
Той ми направи най-хубавия подарък - вчера се събуди и говори гладко  newsm44
Много рязко стана. Надявам се да се задържи.
Тази сутрин си мислех как минаха 5 години  Shocked Гледах първите му снимки и ми стана едно мило...
Той каза, че ще стане по-голям и по-силен от мен и ще може да ме вдига, за да не се мокря в локвите  Heart Eyes

# 112
Милото човече, колко е грижовен само Heart EyesДа ти е жив и здрав и много ,много щастлив ,Майче  bouquet HugПрекрасен подарък ти е направил Grinning
Ние днес по късно пътуваме за Кюстендил за уикенда.Има ли някакви вести от Веси?

# 113
  • София
Честит празник на порасналия Малчо! Да стане голям мъж и все така да иска да се грижи за мама! Simple Smile

Честити пет годинки и на другите двама Константиновци - на Елпет и Елчето, които са били рожденици на 14-ти и 17-ти, но аз съм ги пропуснала тогава. Да са много, много здрави и безгрижни!

Веси не се е появявала май, но може би е заета покрай организацията на сватбата.

# 114
  • sf
Честито на всички празнуващи, с имен ден, с рожден ден, кой каквото си има   bouquet
да сте живи и здрави!

ние работим, Роки е при баща ми, а Вико се гледа с баба си дообяд. зорлем свикна да го извежда  ooooh! в 12 се прибират и хоп,от вратата  тя си отива в стаята и все едно я няма  Joy

Иве, предлагам 20 евро нощувка,ама на къмпинг  Mr. Green

# 115
  • София,
Честити Рождени Дни на Коцетата - всички да са живи и здрави! Hug

# 116
Честит рожден ден на Косьо! Да е здрав и силен и все така да радва майка си  Hug   bouquet
Честито и на миналите ни рожденици! Много здраве им пожелавам! Hug

# 117
  • Sofia
Наминавам, да видя има ли новини от Веси, но чета че и вие се чудите... С точно тези изследвания нямам опит, колко бързо излизат резултатите?
Честит празник на всички дребосъчета и техните родители   bouquet Мая зарадвало те е детето, да ти е много здрав и щастлив!

# 118
  • Асеновград
Честит рожден ден , Дели  newsm59 , расти здрав , щастлив и все така чаровен ! Весел празник , Бубе !
Честит рожден ден и на Коцето на Елче и на Коки на Елпет , които пропуснах   bouquet!
И аз я мисля Веси , днес е сватбата , чакам утре като мине да ни се отчете с добри новини и разказ за сватбата.

# 119
Бубе честит празник!Да ви е жив и здрав Дели,все така буен и своенравен и много ,много щастлив Hug
Ние сме на Кюстендил,в двора кипи усилен труд ,но всичко става много красиво и си представям как децата ще прекарат един месец тук ,за да са близо до баба си Heart Eyes
Деси дай малко снимки от къщичката Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт